Не знам защо Кака е резерва на Йозил. В мачовете срещу Барселона, Йозил е с най-хубавият билет, защото гледа мача от най-близкото място. Ди Мария е същия. Игуаин същия.
За мен Ласана Диара е по-добър от Кедира.
Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)
Ама вие малоумни ли сте, к'ви сте? Как Реал ще се селски отбор, бе? То по твоята логика всички италиански отбори(примерно) направо са извадени от гетата... Твърда игра и на моменти безсилие бяха причините за грубото второ полувреме...
Между другото Барселона не я прави Меси, а Шави! Видяхте на к'во приличахте с Шави на пейката, Меси пипна топката 5-6 пъти.Стига го боготворяхте без Шави нали го виждате в националния на Аржентина... Истинската ви звезда от началото на хилядолетието според мен е Роналдиньо, той беше истински магьосник с топката...
Между другото Барселона не я прави Меси, а Шави! Видяхте на к'во приличахте с Шави на пейката, Меси пипна топката 5-6 пъти.Стига го боготворяхте без Шави нали го виждате в националния на Аржентина... Истинската ви звезда от началото на хилядолетието според мен е Роналдиньо, той беше истински магьосник с топката...
[center]1914[/center]
- Los Che
- Контакти:
Имало и щастливи Madridistas вчера

на снимката:вляво Sergio Canales, в гръб Daniel "Dani" Parejo Muñoz

на снимката:вляво Sergio Canales, в гръб Daniel "Dani" Parejo Muñoz
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
LaRgO написа:Не знам защо Кака е резерва на Йозил. В мачовете срещу Барселона, Йозил е с най-хубавият билет, защото гледа мача от най-близкото място. Ди Мария е същия. Игуаин същия.
За мен Ласана Диара е по-добър от Кедира.
И мен вчера ми липсваше Кака. С него отборът е много по-силен. Това, че направи слаб старт на кариерата си в Реал, не означава, че трябва да се загърбва завинаги. Кака и Роналдо трябва да играят заедно.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Middlesbrough написа:Tommi написа:sl321 написа:Тъй като след третия гол на Барселона вчера спрях телевизора,сега видях фаула на Марсело.Добре че не съм гледал че щях да се ядосам още повече.Как може за това да се даде директен червен картон?![]()
![]()
![]()
![]()
доста се изложи като цяло , не му отива на възраста!
Да бе,като че ли съм на 80 години.Да не мислиш че като съм на 34 години и не съм същия като всеки един фен?
И едно е втори жълт, друго е директен червен.Това нарушение не е директен червен картон,както беше и на Пепе срещу Алвеш.
Най-дразнещото е това че : Хубаво,фаул,фаул, какво се засилиха всички към Марсело? Какво ще правят там? Да не би да тичат да спасят живота на Фабрегас?Не, просто тичат да стане караманела, а с наглостта си ,те обвиняват Мадритчани.Ако от Барселона не беше реагирал така,Марсело щеше да си получи картон ( много вероятно жълт) и всичко да си е нормално.Ама то наглостта граници няма.Реал са направили скандала.Има си правила във футбола.Никъде не пише че някой няма право да прави нарушения.Просто си има санкции за тях.Да не говорим че Шави още повече нажежава обстановката като казва, че Марсело умишлено е искал да нарани Фабрегас.Е как го разбра беее? Много ясно се вижда че Марсело играе за топката но Фабрегас я сви в последния момент и се получи фаула.Какво толкова е станало?
В играта на Реал виждам много неща които не ми харесват,но пък толкова спортен шанс колкото има Барселона не може да се събере и на 10 отбора на куп.Според мен вчера Барселона отново не надигра Реал,но си взе своето.Това е! Какво се държат ( а и вие феновете) след мача че все едно Реал са играли антифутбол а Барселона са играли най-фантастичния футбол?
Като Реал играят толкова грубо,за 7 мача в последните месеци,колко контузени футболисти на Барселона от тия мачове а?
П.П До някъде си връщам думите относно острите приказки за феновете на Барселона,тъй като бях много афектиран след като тъкмо бях говорил с един каталунски философ.За повечето от барселонския форум тези думи,които написах по-горе важат в пълна сила.В случая Middlesbrough (не случайно ти отговарям въобще) ,колкото и да сме на противоположни мнения,поне имам добро отношение към теб и още един,двама от вашия форум.Но такива дето един мач не са гледали през сезона и да ми влизат и да пишат глупости,ае уаа!
Никога не съм си позволил да влезна във форум на Барселона и да взема да дразня някой от вас,ако съм писал винаги е било позитивни и градивно,и не щото съм лицемер ами защото така съм го мислил.
Като влизате тук ,или напишете нещо като хората( това не значи само хубаво,но нещо смислено ,а не само плюнки),или по добре си го пишете на друго място.
Аз се чудя,как може на някой да му прави удоволствие след като отбора му е победил,да ходи и да дразни загубилия? Е нямате ли си друга работа ( примерно да си се радвате на победата)? Ама не,той ще влезне и ще вземе да плюе-луда работа!
Не гледах мача, но само като чета отзиви и ... Жозе е обвиняван, че надъхва играчите си да играят на предела си. Сектанти, фанатици... Боже, защо да се бориш е по-лошо от това да симулираш и провокираш ? Грубата (според някои) игра на Реал М се наказва, но симулациите на Барса никога!!! Надявам се, че в ШЛ няма да има пародии, които гледаме от 2006 г на сам (още помня симулацията на Меси в Лондон)! Защо Барса не си играе играта както правеше до 2005г., а почна да вади трудните мачове по много гнусен начин!
ПП При Моуриньо играят тези, които са най-добри в момента и изпълняват на 100% неговите изисквания!
ПП При Моуриньо играят тези, които са най-добри в момента и изпълняват на 100% неговите изисквания!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
-
Blue_Girl
- Контакти:
Честита суперкупа на Барса!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- UNBEATABLE
- Контакти:
Blue_Girl написа:Честита суперкупа на Барса!
Това ли е точното място, на което трябва да честитиш ?
sl321 написа: И едно е втори жълт, друго е директен червен.Това нарушение не е директен червен картон,както беше и на Пепе срещу Алвеш.
Човек, това е безспорен червен картон (не втори жълт, а червен)!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
ehh написа:И мен вчера ми липсваше Кака. С него отборът е много по-силен. Това, че направи слаб старт на кариерата си в Реал, не означава, че трябва да се загърбва завинаги. Кака и Роналдо трябва да играят заедно.
Да, напълно съм съгласен с теб!