Madridist написа:megan fox написа:Madridist написа:В същото време, като човек е арогантен и надменен, аз лично не харесвам такова поведение най-малкото,че в реалния живот съм пълната противоположност.
Е след като не го харесваш като човек и поведение... не е ли малко странно да го сложиш в подписа си?В сми аз никога не бих сложил човек в подписа си, който да не харесвам и да не одобравям поведението му...
Да прав си, но аз съм сложил на треньора Моуриньо, не на човека. Христо Стоичков е също надменен и арогантен човек, в първото си класико в Испания настъпи съдия по крака, после при победата на Реал Мадрид с 5:0 през 1995 си извади директен червен картон като с двата крака влезна в слабините на защитник на Реал, преди няколко години наби журналист и т.н. и т.н. Но това не му пречи да е най-големия и успял български футболист, легенда на българския футбол и икона в Барселона.
За разлика от Моуриньо, Стоичков си казва всичко в очите и после каквото стане. Докато тоя.... как се направи на мъж снощи и после слага такива епитети в кавички на съперниците.