Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Re: НЕКА ЗАЕДНО СПАСИМ ЧЕСТА НА БОТЕВ И ПЛОВДИВ

Мнениеот AREA BIANCONERA » 09 юни 2009 23:46

SHYNE написа:
Макар и в началото идеята за начина на протест да не намери единна позиция в нашите редици, след неспортсменската постъпка на нашите съграждани в мача им серещу Вихрен вече няма и човек който да е на по-различно мнение. Тази тяхна постъпка на лека жена доказа, че Локомотив вече не е пловдивски отбор и това обезличава смисъла на предстоящия мач. Да мразиш Ботев повече, отколкото да обичаш своя собствен отбор, е равносилно на твърдението, че “Бивши курви няма”.
За това ние, които сме горди с футбола в града си няма да спонсорираме

декларацията е много хубава ,само аз ли си мисля че трябваше да се мине без това по горе ? просто трябваше да се каже само че бойкотираме дербито заради ДХ-С .

И друг път, съм те забелязал, че расъждаваш правилно, което за съжаление се среща все по-рядко сред вашите.....незнам, но ми се струва, че някой им е промил мозъка. :o
Прават, струват, все някакви кюстендилци и цигани им са в главата :lol: .....това от злоба ли е или комплексарщина.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 10 юни 2009 00:20

Всички знаят, че бойкотът е заради селския.
А за "неразбралите" първата част от декларацията, поздрав:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=elo9svwGg0c[/youtube]
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 10 юни 2009 01:35

area...жълтите на са ви в устата,както и папагалите нали?виж в собственият си двор,тогава коментирай! 8-)
Изображение

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 10 юни 2009 09:04

Meto_1912 написа:
Ние, феновете на футболен клуб Ботев Пловдив, продължаваме борбата в името на футбола в Пловдив за да спасим града си и да изгоним натрапника Христолов.
Повече от 9 години не сме се отказали от войната водена срещу агонизиращата селска структура в нашия клуб и правим всичко възможно да променим ситуацията по всякакъв възможен начин. Ние, обединените зад една кауза фенове, няма да сведем глава пред нищо и никого и ще отстояваме правото си да видим най-стария отбор в страната с истинското му лице, а именно там сред водещите клубове в страната.
През последните три месеца любимият ни клуб бе докаран от лицето Димитър Георгиев Христолов до безпрецедентен в своята история финансов колапс, който поставя на карта не само професионалния статут, но и самото съществуване на ФК Ботев Пловдив. Независимо от целия медиен шум и обществен натиск, той демонстрира непонятни за нормалното човешко съзнание арогантност, цинизъм и наглост спрямо всички, които основателно го критикуват, също така и към институциите в Република България.
Ние повече не желаем името на клуба ни - една от емблемите на българския футбол - да се свързва с името на този изцяло компрометиран човек, както и с неговата безочливост и безнаказаност!
За това този път ще бойкотираме така нареченото дерби на Пловдив и призоваваме към съпричастност всички фенове милеещи за отбора и нека никой не влиза на порутения стадион. Цял сезон бяхме на страна от случващото се в клуба ни, спряхме организираните пътувания, спряхме подкрепата в името на славната идея, спряхме да даваме импулса и динамиката от трибуните. Нека сега всички, които милеят за футбола в България, които са се радвали на малкото качествени мачове в нашето първенство, да разберат, че футбола умира с всеки изминал ден и освен мръсотия, порутени стадиони и уредени мачове в БГ футбола все още има фенове, които ще отстояват своята позиция.
Дано по този нестандартен за българските ширини начин успеем най-после да събудим държавната и местната власт и те да се намесят във името на спорта и доброто бъдеще, защото и те са преходни като Селския и един ден никой няма да си спомня за тях.
Макар и в началото идеята за начина на протест да не намери единна позиция в нашите редици, след неспортсменската постъпка на нашите съграждани в мача им серещу Вихрен вече няма и човек който да е на по-различно мнение. Тази тяхна постъпка на лека жена доказа, че Локомотив вече не е пловдивски отбор и това обезличава смисъла на предстоящия мач. Да мразиш Ботев повече, отколкото да обичаш своя собствен отбор, е равносилно на твърдението, че “Бивши курви няма”.
За това ние, които сме горди с футбола в града си няма да спонсорираме натрапниците от Локомотив, които приличат повече на махаленско отборче, отколкото на отбор достоен за дерби и уважение.
Поради тези причини взехме следните решения:
1.Няма да присъстваме на порутения стадион и няма да има организирано шествие.
2.Средствата за този мач, които бяха отделени от нас, ще отидат в помощ на нуждаещите се деца от региона.
3.Призоваваме нито един фен да не си купува билет за мача
4.Знамената ни ще останат обърнати в знак на протест.
5.Стюарди около и в стадиона ще спазват за дадените указания и всеки фен ще може мирно да се консултира с тях за всички събития, които ще се случат преди, по време и след мача.

Браво, бе. Само не мога да разбера защо намесвате Локомотив Пловдив във вашата война с лицето Христолов? И защо след 10 години решихте точно това Дерби да бойкотирате? Нещата малко ми приличат на страх от това, което може да се случи. От доста време имам чувството, че срещу пловдивския футбол се води кампания за неговото унищожаване и част от това е Христолов и проблемите около нашия стадион. Всъщност Пловдив е единствения голям град, в който няма стадион, защо ли? Напук на всичко това и двата отбора показаха какво е истинско Дерби. С тези прояви не помагате ли на хората, които искат да ни унищожат?

П.С. Не искам да ангажирам никой с моето мнение, но аз винаги, винаги, винаги ще бъда на трибуните. Винаги ще подкрепям играчите носещи черно-балата фанелка, без значение дали го заслужават или не, ще подкрепям хората защитаващи името Локомотив, без значение дали за достойни за това. Дължа подкрепа на отбора, без значение дали съм съгласен или не с ръководството. Не бих изоставил отбора за никой мач, да не говорим за Дербито.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 юни 2009 09:13

demy26 написа:
Meto_1912 написа:Браво, бе. Само не мога да разбера защо намесвате Локомотив Пловдив във вашата война с лицето Христолов? И защо след 10 години решихте точно това Дерби да бойкотирате? Нещата малко ми приличат на страх от това, което може да се случи. От доста време имам чувството, че срещу пловдивския футбол се води кампания за неговото унищожаване и част от това е Христолов и проблемите около нашия стадион. Всъщност Пловдив е единствения голям град, в който няма стадион, защо ли? Напук на всичко това и двата отбора показаха какво е истинско Дерби. С тези прояви не помагате ли на хората, които искат да ни унищожат?

П.С. Не искам да ангажирам никой с моето мнение, но аз винаги, винаги, винаги ще бъда на трибуните. Винаги ще подкрепям играчите носещи черно-балата фанелка, без значение дали го заслужават или не, ще подкрепям хората защитаващи името Локомотив, без значение дали за достойни за това. Дължа подкрепа на отбора, без значение дали съм съгласен или не с ръководството. Не бих изоставил отбора за никой мач, да не говорим за Дербито.

Това за мен, без да си кривя душата, е достойно мнение, свързано не само с тясноклубни пристрастия, а защитава и футбола в Пловдив като цяло.

[offtopic]П.С. А мнението във втория абзац, все едно е писано от мен. ;) ;) ;)[/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 10 юни 2009 10:30

demy26 написа:П.С. Не искам да ангажирам никой с моето мнение, но аз винаги, винаги, винаги ще бъда на трибуните. Винаги ще подкрепям играчите носещи черно-балата фанелка, без значение дали го заслужават или не, ще подкрепям хората защитаващи името Локомотив, без значение дали за достойни за това. Дължа подкрепа на отбора, без значение дали съм съгласен или не с ръководството. Не бих изоставил отбора за никой мач, да не говорим за Дербито.

Аз също не искам да ангажирам никого с мнението си.
Същите фенове на Локото, които сега плачат и ни убеждават, че не биха постъпили така на един мач със Славия изкараха тапет на който пишеше - НИЕ БЯХМЕ ДО ТУК, и си тръгнаха....Същите скандираха за Шумен на собствения си стадион.Те се радваха и на гола на Вихрен във вратата на "любимия си отбор" :shock: :shock: :shock: - лицемери :!: :!: :!:
Положението при нас е критично, а при такова положение се вземат крайни мерки.
Искам да попитам феновете на Локото - защо сме ви толкова необходими на дербито?
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

buyhuy
Контакти:

Мнениеот buyhuy » 10 юни 2009 11:02

Имам една колежка - яде по много непрекъснато. Ако има леща - "На диета съм."

Много избирателно е на диета. Смях голям.

Ама и на нас не ни пука много. Да не би да ни прави някаква услуга, ако яде? Ако щеш ма.

Въобще, всички в офиса и се смеят, само тя не разбира защо и колко ни е ясна и смешна.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 10 юни 2009 11:30

Айде сега ни изкарайте че ни е страх! От какво да ние страх? Да паднем от Локомотив - правили сме го цели 34 пъти. Да ни вкарат повече от 2 гола - и това сме го виждали. Да ни смажат на терена - вече свикнахме на само Локомотив, ами и всички други отбори, били градски и неградски, да ни мажат. И от това не ни е страх!

СТАРХ ни е само от едно! Че нашият любим клуб може да ИЗЧЕЗНЕ!

Ни сме непримирими с това и затова ще търсим всякаква форма на изразяване, било бойкоти и протести. Избощо не ми пука че ще го направим на мача с Локомотив. В момента е безразлично срещу кой играем. Клубът ИЗЧЕЗВА!! Има ли смисъл да обсъждаме всякакви неща, различни от нашата цел, а тя е СВОБОДЕН БОТЕВ!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 10 юни 2009 11:43

terro написа:Аз също не искам да ангажирам никого с мнението си.
Същите фенове на Локото, които сега плачат и ни убеждават, че не биха постъпили така на един мач със Славия изкараха тапет на който пишеше - НИЕ БЯХМЕ ДО ТУК, и си тръгнаха....Същите скандираха за Шумен на собствения си стадион.Те се радваха и на гола на Вихрен във вратата на "любимия си отбор" :shock: :shock: :shock: - лицемери :!: :!: :!:
Положението при нас е критично, а при такова положение се вземат крайни мерки.
Искам да попитам феновете на Локото - защо сме ви толкова необходими на дербито?

Няма по-голямо лицемерие от това, да изоставиш любимия си отбор точно за Дербито. Още повече да си умрял от страх за самия мач а да се извиняваш с някакви протести.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 10 юни 2009 11:51

Някой малко да ми разясни:
1.Няма да присъстваме на порутения стадион и няма да има организирано шествие.ДОБРЕ
2.Средствата за този мач, които бяха отделени от нас, ще отидат в помощ на нуждаещите се деца от региона.ПОХВАЛНО
3.Призоваваме нито един фен да не си купува билет за мачаВАША РАБОТА
4.Знамената ни ще останат обърнати в знак на протест.ЕЙ ТУК МИ Е НЕЯСНО- ВАС ВИ НЯМА А ЗНАМЕНАТА ГИ ИМА. КОЙ ЩЕ ГИ ВКАРА И КАК ЩЕ ВЛЕЗЕ БЕЗ БИЛЕТ
5.Стюарди около и в стадиона ще спазват за дадените указания и всеки фен ще може мирно да се консултира с тях за всички събития, които ще се случат преди, по време и след мача.ДАНО ДА Е ТАКА
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Върни се в “Архив”