Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НЕКА ЗАЕДНО СПАСИМ ЧЕСТА НА БОТЕВ И ПЛОВДИВ
варианта с парите на минев и муши?от цска чака пари,едва ли ще ги остави на бъдещ собствник...да речем взима ги и тогава ни продава.малко трудно ми е да повярвам думата "продава"!

- PLOVDIV PEE 1912
alive написа:варианта с парите на минев и муши?от цска чака пари,едва ли ще ги остави на бъдещ собствник...да речем взима ги и тогава ни продава.малко трудно ми е да повярвам думата "продава"!
Не ненене,митьо се набута с ония предварителен договор с Кръстева.Ония го извартяха нещо и ся не може да избяга,защото никой не иска да вземе клуба.Сега се набутал още повече в лайната,защото е прехвърлил акциите на друг...,абе нещата не са на добре.
- PLOVDIV PEE 1912
Re: мите митее мите..
Хаосът в Ботев предизвикан от едноличен собственик без пукнат грош стигна своя пик. Бъркотията обаче ще продължи поне още два месеца. До това заключение стигна в късния следобед вечният в оставка шеф на „канарчетата” Сава Савов.
С триста зора Ботев остана в майсторската група, но край Бирената нямат капка яснота за месеците на предсезонна подготовка.
„Никой нищо не знае. Говорих с Христолов к`во ще правим след мача с Локото. Ама и той нищо не казва. Питах го при кой треньор, кои играчи ще почват - Христолов мълчи. И от телевизията нищо не дадоха, защото ни прихванаха глобите. Пари няма в отбора и това е”, ядоса се пак Савата.
Според белокосия спец публикациите евентуална продажба на Ботев са пълни спекулации. „Никой ни ни ще", призна Савов.
„Дано мине без проблеми мача с Локото, да не направят бели феновете. Лошата е работата. Вече и Христолов не знае кво да прави”, проумя Савата.
С триста зора Ботев остана в майсторската група, но край Бирената нямат капка яснота за месеците на предсезонна подготовка.
„Никой нищо не знае. Говорих с Христолов к`во ще правим след мача с Локото. Ама и той нищо не казва. Питах го при кой треньор, кои играчи ще почват - Христолов мълчи. И от телевизията нищо не дадоха, защото ни прихванаха глобите. Пари няма в отбора и това е”, ядоса се пак Савата.
Според белокосия спец публикациите евентуална продажба на Ботев са пълни спекулации. „Никой ни ни ще", призна Савов.
„Дано мине без проблеми мача с Локото, да не направят бели феновете. Лошата е работата. Вече и Христолов не знае кво да прави”, проумя Савата.
кръстева не се ли отказа когато селският вдигна капитала на акциите?според мен той извъртя нещата...всъщност кръстева ако много искаше да ни вземе досега да беше го направила.много ме дразни,че цървула мълчи,така не се разбра къде е вината,няма доказателства.ебаси нещастника...откъде ни го изпрати господ...пфуууууууууу

Макар и в началото идеята за начина на протест да не намери единна позиция в нашите редици, след неспортсменската постъпка на нашите съграждани в мача им серещу Вихрен вече няма и човек който да е на по-различно мнение. Тази тяхна постъпка на лека жена доказа, че Локомотив вече не е пловдивски отбор и това обезличава смисъла на предстоящия мач. Да мразиш Ботев повече, отколкото да обичаш своя собствен отбор, е равносилно на твърдението, че “Бивши курви няма”.
За това ние, които сме горди с футбола в града си няма да спонсорираме
декларацията е много хубава ,само аз ли си мисля че трябваше да се мине без това по горе ? просто трябваше да се каже само че бойкотираме дербито заради ДХ-С .

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Re: няма да стъпим на джамията!!!
Айде ключ за тази тема ! Каквото е трябвало да се каже се е казало ! Всеки си има глава на раменете за да прецени как да постъпи.Публиката е прави единството между нея ! Надявам се повечето Ботевисти да са разбрали това.
Ами кой да споменаваме, левски или цска, нали мача е с локото.
КУР за ма4а и селския
botev_1912 написа:Botev1912PlovdivFan написа:Хора, вие не разбрахте ли, че даже и повечето от нас /да кажем 70%/ ще бойкотираме мача и няма да отидем, но останалите 30% както и да ги изчислявате от феновете на Ботев са си едно 300-400 човека, които ще отидат и само ще ни изложат. Ще станем за смях ... дайте ако наистина е решено това да се измисли нещо, декларация към полицаите или нещо такова ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ ФЕНОВЕ по време на мача, защото такъв срам ще берем, какъвто берат ЦСКА от загубата от Левски със 7:2 ... според мен една опразнена трибуна по никакъв начин няма да помогне .... на Селю му е през мазния *** дали ще му опразним трибуната ... даже редовните наказания, които плаща за хвърлени предмети и изгъзици няма да ги плаща и ще му е повече от добре ... като толкова искате протест дайте да направим така както направи един холандски отбор ... мисля, че беше Аякс. Първото полувреме празни трибуни и протест, второто полувреме цялата трубуна завря буквално от фенове ... нямаше къде да се стъпи. Гледах репортаж от този мач и наистина беше велико ... пееха дали гръб на мача ... РЕШЕТЕ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ - ИЛИ ПРАВИМ НЕЩО КАТО ХОРАТА, ИЛИ ИЗОБЩО НЕ ГО ПРАВИМ !!!
Е като отидат 2-3 многоуважавани фигури /примерно Божо и Челси/ пред нашият стадион и тй кажат, да не си купуваш билет защото на мача няма да се ходи, и по добре парите които си приготвил за билет да ги оставиш в касичка за да отидат за някоя благотворителна кауза, вместо в джоба на Аналка, съм 100% сигурен, че няма да тръгнеш да се плюнчиш и да им се обясняваш като ученичка както сега на нас!
РАЗБЕРЕТЕ РЕШЕНО Е ВЕЧЕ И ТОВА КОЕТО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ Е ИЛИ ДА ПОДКРЕПИТЕ РЕШЕНИЕТО ИЛИ ДА СТАНЕТЕ БУФЕРИ!!
на дерби искали да ходят - откога този мач е дерби бре - откакто е тук селянина - дербито на Пловдив винаги е било Ботев - Спартак
Хахаха, а като затрихте Спартак с Раковски ли ви беше дербито? Абе вие вярвате ли си какво пишете?
- botev_1912
- Контакти:
staria написа:Хахаха, а като затрихте Спартак с Раковски ли ви беше дербито? Абе вие вярвате ли си какво пишете?
ДА бе - защото ние сме умирали от желание да ни слеят със Спартак!
А вие като сте затрили симпатичен клуб като Парчевич, и на всичкото отгоре си присвоявате историята му, и сега този клуб даже не съществува, а спартачето си го има- нещо да ми кажеш!
Само ми припомни кога за първи път се споменава името Локомотив Пловдив, преди 1944?
Май Вие сте отбора който е създаден и същестуващ основно по времето на комунизма, защото не трябва да забравяш, че още през далечната 1912, когато Титаник още не е бил потънал НИЕ СМЕ БИЛИ СЪЗДАДЕНИ КАТО БОТЕВ ПЛОВДИВ И ОЩЕ СЕ КАЗВАМЕ ТАКА!
Или неприятните последици от комунизма си ги спомняме само както ни е удобно?
В Столипиново не трябва да ви пускат интернет!!!!!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]