Нова книга на пазара: "Аз, Бойко"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Нова книга на пазара: "Аз, Бойко"

Мнениеот TodorT » 18 авг 2011 01:40

Ха-ха-ха... интересно ще ми е да прочета книгата... и определено ще го направя :)

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 18 авг 2011 02:25

1912chaflio написа:Абе този червен наркоман Слави неразбра ли че каквото и да прави против ГЕРБ нищо няма да стане .Просто Бойко ще спечели всички избори

Жална ни майка тогава! Ама какво да очакваш от прост и тъпоумен чалгаджийски овчи народ!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 18 авг 2011 02:33

Phoenix_ написа:
Viktor4o_Rs написа:Според мен хората се дразнят от факта, че точно сценаристите на Слави и самият той се изживяват и считат за месии, за говорители на онеправданите, като бунтари едва ли не срещу кървавия диктатор и като най-големите патриоти :roll: А е в същото време всякакви престъпници, олигарси и мутри да са им спонсори и срещу определени хора да смеят да кажат и "дума" ;) Не съм видял някой да е казал, че Бойко и ГЕРБ са безгрешни и непогрешими, напротив, има доста критики към него. Но едно са градивните критики, друго е злобата, помията и жлъчта от страна на колегията и Слави, само защото не са получили част от баницата ;) Смешно е когато ти си се омазал до шията с разни неособено чисти неща, а се имаш за вся и всьо, за последна инстанция и то само заради лична неприязън и користни цели :P
Както казах вече, те така само правят услуга на Борисов, не знам дали го осъзнават :roll:

Много добре казано! Поздравления!

@Alex

Сега разбра ли за какво говорим?

РАзбрах още одеве.......... глупаво е да се сравняват Слави и Бойко. Все пак Слави, че дразни в много случаи е вярно, но е вярно и това, че през 90-те не спираха да го мачкат - всички помним предаванията му от мазетата. Помним и концертите, които пълниха стадиони по цяла България. Това, което е постигнал е страшно много. Спомнете си колко пъти е отсъствал от екран!!! Спомнете си номинацията за Еми! Както и 20-тината албума. Със сигурност са страшно много и хората, на които е помогнал. За да стоиш зад всичко това със сигурност трябва да си много голям човек (няма как да нямаш и голямо его - то все нещо трябва да те кара да работиш).

Не казвам, че шоуто му не позатъпя. Не казвам и че чалгата в песните му не ме дразни доста. Вярно е и че понякога изпростяват, а и се заяждат злобничко. Не споря и че понякога дразни с поведението си. Обаче накрая остават качествените неща, които си свършил (тъпотиите просто тънат в забрава). А Слави е направил много. Всяка една готина песен, която е оставил. Всичко, което е излязло от него като продуцент... нали се сещате актьорите, които боготворите, как щяха да взимат по 5-600 лв в някой театър и даже нямаше да им знаете имената.

Не съм фен на Слави, но много се дразня на типичната българска злоба! Този човек е СЪЗДАЛ много...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 18 авг 2011 07:32

Phoenix_ написа:Няма такива смешници и демагози като комунягите бе.. деба.. Това е спортен форум бе каун смотан.. няма да седна тука да бистря политика.. Обаче ти си платена к*рва дето ...

8-)

Ето, такива кухи кратуни са всички, които харесват ГЕРБ и Бойко Борисов !
Ти, му обясняваш, че не харесвам Слави Трифонов, че съм безпартиен и НЕ харесвам нито една от съществуващите партии и политици у нас, а то си знае неговото ...
Платен съм бил ?! Ха-ха-ха !!!
За твое сведение мен са ме мачкали много и в миналото, и сега заради политическите ми възгледи, защото аз съм опозиция на всяка власт, а не лизач като теб !!!

Ще критикувам ГЕРБ, защото ГЕРБ са на власт !!! При това ГЕРБ управляват зле България и направиха още по-беден народа ни !
Утре като дойдат други и тях ще критикувам !
Това е трудното - да критикуваш тези, у които е властта в момента, а не да ги критикуваш, когато паднат от власт. Като паднат от власт и баба знае да критикува. :lol:
Казах ти - критикувай сега като си голям мъж. Ама по-лесно е да се слагаш на властта, нали ?
Сигурно до онзи ден и ти си слушал песните на Слави Трифонов. Сигурно си тичал на концертите и турнетата му. Обзалагам се, че не си изпускал негово предаване преди 7-8 години, ама сега плюеш по него. Плюеш, защото влезе в конфликт с довчерашния си приятел Бойко Борисов, а в Бойко е властта. Такива като теб много обичат да защитават властта !
Утре и Доган да я вземе и за него ще скачаш да го защитаваш ... :evil: Така е по-лесно, нали ?!
Гледай:

http://www.vbox7.com/play:496c23ec&start=13

Виждаш ли, че Слави канеше и Бойко Борисов в предаването си ??? Или тогава Славито беше добър, а сега е лош ? ...

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 18 авг 2011 15:05

Ти не си безпартиен, а си платен писач, палячо.. Аз и сега гледам Слави, що се отнася до предаванията на глупавите сценаристи.. просто защото искам да видя всички гледни точки.. Както гледам и участията на СерГЕЙ, Данчо Баничката, Костов, Румен Петков, Овчаров, Цецко, Цецка и т.н и т.н. в предавания като Панорама, на 4 очи, сутрешните блокове и т.н и т.н.. Иначе никога не съм гледал всяко предаване, нито съм му ходил на концерти, нито му слушам музиката. Всичко е написано от Viktor4o_Rs много добре....така че няма да го повтарям..ти си един платен паляк, тръгнал АНОНИМНО в СПОРТЕН форум да си изявява позицията и си бил патил от това....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ходи на позитано да си събираш стотинките.. и не ме занимавай повече..

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 18 авг 2011 19:14

Phoenix_ написа:Ти не си безпартиен, а си платен писач, палячо.. Аз и сега гледам Слави, що се отнася до предаванията на глупавите сценаристи.. просто защото искам да видя всички гледни точки.. Както гледам и участията на СерГЕЙ, Данчо Баничката, Костов, Румен Петков, Овчаров, Цецко, Цецка и т.н и т.н. в предавания като Панорама, на 4 очи, сутрешните блокове и т.н и т.н.. Иначе никога не съм гледал всяко предаване, нито съм му ходил на концерти, нито му слушам музиката. Всичко е написано от Viktor4o_Rs много добре....така че няма да го повтарям..ти си един платен паляк, тръгнал АНОНИМНО в СПОРТЕН форум да си изявява позицията и си бил патил от това.

8-)

Продължавай ! :mrgreen:
В този форум имам около 3 000 мнения и най-много 1/10 да са на политическа тематика.
И какво като е спортен форума ? Има подфорум "Свободна зона", в който може да се пише на всякакви теми.
Да не е забранено да се пише за политика ? :roll:
Аааа, забранено е да се пише против ГЕРБ и Бат Бойко ! Ясно !
С това надминахте и комунистите по време на Бай Тошо ! А с медийните изяви на Вожда си отдавна биете и самия Бай Тошо ! :lol:
Пари взимат такива като теб, които са дежурни по форумите да защитават властимащите. Аз пари си имам достатъчно и не съм опрял до там ... ;) :lol:

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 19 авг 2011 01:08

Не разбирам защо се занимават толкова много умрелите сценаристи на Трифонов с Борисов? Толкова труд и усилия, а една максима гласи, че лоша реклама няма...
Марми52, и на мен ми прави впечатление, че постоянно плюеш по ГЕРБ - да не би нещо да са ти направили/отказали от тази партия? :) По-скоро ми се струва, че имаш някакво изкривено чувство за бунтарство, съдейки по подписа и коментарите ти. Хубаво е да се критикува, но ти постоянно чертаеш някакви апокалипсиси, обясняваш колко било зле положението в България, какви продажници били политиците и все неща, които и малките деца знаят. Стегни се малко и повече позитивни мисли!

Върни се в “Свободна зона”