Хубав мач се получи и определено бих казал, че Алвеш и Меси се справиха добре, ако въпросните не лежаха на тревата при всяко духване на вятъра. Да, имаше много груби влизания от наша страна, но това вашето си е чиста проба цигания. Каталунци не бяха единствените, срещу които се извършваха фаулове, но ще запомня една ситуация - срещу Пепе се извършва нарушение на около 20 метра от наказателното поле на Барселона. Да, ама той не пада да се претъркаля 3 пъти и да се държи за главата, а се преборва да остане на крака и продължава да тича. Ето това е отдаден на играта човек и затова го харесвам много. Каквото и да казвате за него, той си върши работата да покрива ключовите фигури на Барса почти без грешка и ако бяхте безпристрастни, щяхте да го видите. При подобна ситуация към края на мача, близо до вратата на Икер, Алвеш е фаулиран. Претърколи се веднъж... ама айде, простено му е, влизането беше грубичко. Претърколи се втори път - и на повторението се видя как след първото претъркаляне щеше да се спре, но пича просто се подпря на ръка и скочи още веднъж съвсем умишлено. Друга ситуация - някой се държеше за главата половин час, след което на повторението се видя, че то допир в главата всъщност няма.
Знам как ще бъде посрещнат коментара ми, но се опитвам да мисля безпристрастно, колкото и да не ви се вярва. Още веднъж, хубав мач.
П.С. Марсело няма извинение, признавам.
П.С.2. Абе, Моуриньо на кого бръкна в окото, че не можах да видя добре.
Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)
Последна промяна от McMarto на 18 авг 2011 02:29, променено общо 1 път.
megan fox написа:Бтв тия с червените картони ясно, че ще пропуснат първите няколко мача в Примера, ама жълтите картони, получени за Суперкупата дали ще се броят/натрупват в Примера?
Трупат се.
Последна промяна от fcb_bg на 18 авг 2011 02:33, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Меси,Марсело,Моу-трите М,сътвориха Магията на Ел Класико тази вечер! Това е..
megan fox написа:CTAHKO написа:Аз съм много горд с него и това,което направи
Типично за Лузър!
Кой го казва

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Айде да не избързваме много с нападките към Моу. Утре да не излезе пак някое видео, като симулацията на Алвеш за ШЛ, в което се вижда как този палячо от Барса бута или обижда някой от футболистите на Реал. И ако е така даже е малко, това което е направил Моу. Дори може да се каже, че ще му е малко. За пореден път доказа, че е най-големия, защото сигурен съм го е направил за да защити някой от играчите си, макар да знае, че ще отнесе наказание. А и се видя, че и реакцията на палячото не му прави чест. Затова не виждам защо се нахвърляте така предварително.
Получи се много зрелищен мач, в който освен красиви моменти имаше и голямо желание за игра, което помогна.Барса намалиха оборотите, след като поведоха 2:1 получиха гол от статично положение и след това всичко си дойде на мястото.Определено това са 2-та най-силни отбора в света и само битката между тях показва футболната игра в пълна степен
Колкото и да харесвам Манчестър Юн. те не могат да се противопоставят на Барса и това се видя във финалите, които играха в ШЛ.

- sir George
- Контакти:
Levski_Sf написа:Айде да не избързваме много с нападките към Моу. Утре да не излезе пак някое видео, като симулацията на Алвеш за ШЛ, в което се вижда как този палячо от Барса бута или обижда някой от футболистите на Реал. И ако е така даже е малко, това което е направил Моу. Дори може да се каже, че ще му е малко. За пореден път доказа, че е най-големия, защото сигурен съм го е направил за да защити някой от играчите си, макар да знае, че ще отнесе наказание. А и се видя, че и реакцията на палячото не му прави чест. Затова не виждам защо се нахвърляте така предварително.
Колко 15 годишен си?

- Right_side
- Контакти:
Българийо, събуди се!!!
- Middlesbrough
- Контакти: