Нова книга на пазара: "Аз, Бойко"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Локомотив1926
- Контакти:
Re: Нова книга на пазара: "Аз, Бойко"
Слави е боклук ! Време е някой да изхвърли боклука 

Phoenix_ написа: Но както и да е..Марми тебе всички теми са ти против ГЕРБ, жалък платен писачо..кажи колко ти плащат бе? Опази боже да приличам на тебе. Голямо дупе си извадил.. да ревеш по форумите..![]()
Е това е гнусния комуняга, ти го питаш за печката, той ти говори за кучето.. Аз и в момента ги критикувам ГЕРБ но не САМО ГЕРБ! И учиндолеца на който се възхищаваш критикува ГЕРБ, проблема че в същото време кани Яне Янев, Румен Петков и Гоце.. и ти си същия помияр... и аз съм ги виждал, като тебе много .. платен писач! Целия форум, независимо дали има симпатия към ГЕРБ или не.. те вижда къв си.. От "Партията на 50-те цента" Верно си е БКП си е социална партия...окраде държавата.. ама има армия от платени писачи.. така че отново връща парите на народа.. Хвала таквизи деятели!

Къде ги критикуваш ГЕРБ, бе смешник ?

Я се прочети от какво се дразниш - от това, че всичките ми теми били против ГЕРБ. Ако наистина критикуваш ГЕРБ, би ли се дразнил от такова нещо ?!?
Къде видя да се възхищавам от Слави Трифонов ?
НЕ Слави Трифонов, а Бойко Борисов управлява България вече повече от две години !!!
Като не ми харесва "Шоуто на Слави" сменям канала или си спирам телевизора, ама като не ми харесва управлението на Бойко Борисов не ми остава нищо друго освен да го критикувам и това правя ...
А, ето ти и доказателство, че двамата играеха в един отбор :
http://vbox7.com/play:496c23ec
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- 1912chaflio
- Контакти:
Абе този червен наркоман Слави неразбра ли че каквото и да прави против ГЕРБ нищо няма да стане .Просто Бойко ще спечели всички избори
Слави патриота да пита неговия много добър приятел Уорлик за паметника на убийците на българи в София? Ама за това си трае "патриота"!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Няма такива като комунягите бе.. Това е спортен форум няма да седна тука да бистря политика.. Обаче ти си платен дето треа да облъчва навсякъде. Марми комуняга , целия форум те разкри..колкото и да лашкаш и да СЛАГАШ ГОЛЕМИ ШРИФТОВЕ.. си разкрит.. И няма да тръгвам да ти се доказвам.. ФАКТ Е, че във спортен форум ти пускаш теми непрекъснато против ГЕРБ директно или индиректно.. Това е което ме дразни.., че критикуваш само едни..айде ако си много честен, кажи си за Сергей, Доган, царя и т.н... Или май си късопаметен..НЕ! Просто си несполучливо урбанизиран селянин, който е вечно благодарен на партията, че от съборетина с външен кенеф, са го турили в панелна кутийка с топла вода и канализация... комуняга...
- liverpool96
- Контакти:
Новото "култово" произведение на сценаристите на Славчо. Харесвам шоуто му, но според мен след неуспеха му да влезе в политиката започна едва ли не да критикува човека, от когото искаше 50%. Уж пее песни, пише книги и критикува правителството и "подземния свят", то пък в същото време той е една от "фигурите" в тая шахматна нелепица ...
Roger_Federer написа:Браво,това ще се чете.Откъса ме разби.Тея от вас,които плюят Слави не са прави,един ден ще го разберете,кой прав,кой крив.
+1
добре бе хора. като се появи бат бойко на сцената и мен ме агитираха някакви хора за каузата. викам со що да не пробвам като ми обясняват каква нужда имали от мен, видях какви са дебили и след няколко месеца се отказах..... и сега какво не мога да критукивам герб като съм си имал и членска карта даже ли?

[center]
[/center]

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Според мен хората се дразнят от факта, че точно сценаристите на Слави и самият той се изживяват и считат за месии, за говорители на онеправданите, като бунтари едва ли не срещу кървавия диктатор и като най-големите патриоти
А в същото време всякакви престъпници, олигарси и мутри да са им спонсори и срещу определени хора да не смеят да кажат и дума
Не съм видял някой да е казал, че Бойко и ГЕРБ са безгрешни и непогрешими, напротив, има доста критики към него. Но едно са градивните критики, друго е злобата, помията и жлъчта от страна на колегията и Слави, само защото не са получили част от баницата
Смешно е когато ти си се омазал до шията с разни неособено чисти неща, а се имаш за вся и всьо, за последна инстанция и обиждаш все едни и същи хора (Бойко, Волен, Костов) и то само заради лична неприязън и користни цели
А други като Гоце, Сергей, Доган ги галиш с перце ...
Както казах вече, те така само правят услуга на Борисов, не знам дали го осъзнават

Както казах вече, те така само правят услуга на Борисов, не знам дали го осъзнават

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 18 авг 2011 01:13, променено общо 2 пъти.

Viktor4o_Rs написа:Според мен хората се дразнят от факта, че точно сценаристите на Слави и самият той се изживяват и считат за месии, за говорители на онеправданите, като бунтари едва ли не срещу кървавия диктатор и като най-големите патриотиА е в същото време всякакви престъпници, олигарси и мутри да са им спонсори и срещу определени хора да смеят да кажат и "дума"
Не съм видял някой да е казал, че Бойко и ГЕРБ са безгрешни и непогрешими, напротив, има доста критики към него. Но едно са градивните критики, друго е злобата, помията и жлъчта от страна на колегията и Слави, само защото не са получили част от баницата
Смешно е когато ти си се омазал до шията с разни неособено чисти неща, а се имаш за вся и всьо, за последна инстанция и то само заради лична неприязън и користни цели
![]()
Много добре казано! Поздравления!
@Alex
Сега разбра ли за какво говорим?
Бойко - бездарен селянин
Славчо - бездарен селянин
Сценаристите на Славчо - Жалкари които се мислят за забавни. "Оххххххххх колко сме интересни и тази вечер ги разбихме с тънкажните си шеги и задълбочените си анализи". То хубаво ама всеки може да се изкарва като голям патриот,а къде са им делата на тези господа? Чиченцата се взеха за много модерни като влязоха в ролята на вечните хейтъри . Всеки може да плюе! В ефира и без това се насъбраха достатъчно плювалници като най-изтъкната плюнка си остава професор "V"
Айде няма нужда!
Славчо - бездарен селянин
Сценаристите на Славчо - Жалкари които се мислят за забавни. "Оххххххххх колко сме интересни и тази вечер ги разбихме с тънкажните си шеги и задълбочените си анализи". То хубаво ама всеки може да се изкарва като голям патриот,а къде са им делата на тези господа? Чиченцата се взеха за много модерни като влязоха в ролята на вечните хейтъри . Всеки може да плюе! В ефира и без това се насъбраха достатъчно плювалници като най-изтъкната плюнка си остава професор "V"
Айде няма нужда!
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder