Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Re: Прогнози,мнения,спекулации,относно треньорския пост в Левски

Мнениеот Умопомрачен » 17 авг 2011 22:10

[quote="СВОБОДЕН"] Играчите дали повече от гонзо на Левски са доста повече от пръстите на двете ръце. Левски е отбор със сто годишна история и Гонзо е само малка част от нея.[ [quote]

Като говорим за даване би следвало да гледаме чисто статистически на нещата, тоест, да говорим за реален принос.

Сега не ми се рови в статистики, но сумарно, ако погледнем брой мачове за първенство, купи, европейски турнири... брой голове, брой титли, купи и индивидуални награди печелени от даден футболист като такъв на Левски, то на първите 2 места са Наско и Гонзо...

А иначе ясно е, че Левски има много легендарни футболисти и първия е Гунди, но тук говорим за реален принос към отбора!
Левски София

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 авг 2011 22:44

Това какво е допринесъл един играч в исторически план за даден отбор, не се мери по вкараните от футболиста голове.По тази грешна логика значи, че всички вратари,защитници и полузащитници, които не са имали удоволствието да отбелязват голове, са незаслужили за определението ЛЕГЕНДА?!?!?
Това е меко казано- НЕЛЕПО!
Надявам се имаш на представа кои са Стефан Аладжов,Пламен Николов, Тодор Барзов, Мишо Вълчев, Емил Спасов,Киро Миланов, Меци Веселинов, Бобата Жечев, Киро Ивков, Иван Тишански, Ники Илиев, Пешо Курдов, Стефан Стайков и още много, много други.
Всичките тези мъже са оставяли здравето си на игрището, но не са имали ЧЕСТТА да водят Левски ТРИ години и да постигнат почти 30 загуби за този период. А Гонзо продължава да дълбае и дълбае...
Има много кадърни специалисти, които са готови да поемат делата на Левски, но Гонзо се е впил като пиявица в ръководния пост на Герена.И ще ни провали тотално...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 18 авг 2011 02:19

Отбора на народа с подставените лица - Виж кво става. Батков е подставено лице на Чорни,Гонзо подставено лице на Батков,Радко беше подставено лице на Гонзо,Ясен беше върха на подставените лица и накрая Гонзо не издържа и ачик ачик си водише отбора от тъч линията !!! Гугутката подставено лице на Батков и сектор Б е подчинен и унижен с подставени и предварително одобрени песни-плакати и възгласи !? СРАМ И РЕЗИЛ ЗА ОТБОРА НА НАРОДА ФК ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 авг 2011 00:48

nikit0o_ndn написа:Дано Бардон се завърне!

Като къкъв :roll: Старши треньор ли ? :roll: Е, ако е така аз съм ПРОТИВ! Той изобщо има ли трен. стаж ? ЛЕВСКИ не е изпитателен пункт! :twisted:

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 19 авг 2011 15:20

Доста дълго продължиха треньорските експерименти в Левски и релултатите са на лице. Лошото е, че аз в момента не виждам кой български треньор би могъл да поеме Левски, а Батков явно няма да плати на чужденец.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 авг 2011 01:47

SIN2 написа:Доста дълго продължиха треньорските експерименти в Левски и релултатите са на лице. Лошото е, че аз в момента не виждам кой български треньор би могъл да поеме Левски, а Батков явно няма да плати на чужденец.

Aз обаче си мисля обратното: Батков плаща доста високи заплати на чужденците (визирам футболистите), затова не мисля че парите тук са проблем. Надявам се, че на Батков почва да му писва от всички тия треньорски смени и рокади и колкото и оптимистично да звучи-виждам в скоро време някой чужденец със син екип на първите страници на спортните вестници 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 20 авг 2011 11:39

santiliana написа:Това какво е допринесъл един играч в исторически план за даден отбор, не се мери по вкараните от футболиста голове.По тази грешна логика значи, че всички вратари,защитници и полузащитници, които не са имали удоволствието да отбелязват голове, са незаслужили за определението ЛЕГЕНДА?!?!?
Това е меко казано- НЕЛЕПО!
Надявам се имаш на представа кои са Стефан Аладжов,Пламен Николов, Тодор Барзов, Мишо Вълчев, Емил Спасов,Киро Миланов, Меци Веселинов, Бобата Жечев, Киро Ивков, Иван Тишански, Ники Илиев, Пешо Курдов, Стефан Стайков и още много, много други.
Всичките тези мъже са оставяли здравето си на игрището, но не са имали ЧЕСТТА да водят Левски ТРИ години и да постигнат почти 30 загуби за този период. А Гонзо продължава да дълбае и дълбае...
Има много кадърни специалисти, които са готови да поемат делата на Левски, но Гонзо се е впил като пиявица в ръководния пост на Герена.И ще ни провали тотално...

Колко си прав!
Всъщност много хора не са наясно с понятията "легенда" и "звезда" и с лека ръка ги "лепват" на СУЛЬО И ПУЛЬО
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

askold

най-подходящ нов треньор

Мнениеот askold » 26 авг 2011 12:31

според мен най-добре би било треньор на Левски да бъде един от тримата:
- Херо
- Мъри
- Ил. Илиев
Вие как мислите колеги?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: най-подходящ нов треньор