Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 17 авг 2011 18:13

Освен това агента на Акуилани е казал, че става все по-вероятно Акулани да остане в Ливърпул. :) (да не повярва човек)

Въпреки това на места се говори, че е много вероятно и Мейрелеш и Акуилани да бъдат продадени до края на месеца :)

Твърди се също така, че Парк Чу Юнг е бил предложен на Уигън, Нюкясъл и Ливърпул, но няма никакво развитие около негов евентуален трансфер :)

Освен това 2 от предполагаемите трансферни цели на Ливърпул са все по-често свързвани с други отбори...става дума за Ян М'Вила(Арсенал) и Нико Кранчар(Съндърланд)....макар, че факта, че и двамата са полузащитници да предполага, че малко или много вече нямаме интерес към тях :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 авг 2011 18:31

Mighty Reds написа:И логичния въпрос - остават Суарез, Каут и Керъл в атака ?!? Значи ще се бръкне в школата, ама оттам кой - гледах Данито Пачеко срещу Бразилия и не останах кой знае колко впечатлен. Ако някой следи и младежките формации - нека осветли проблема.

Имам наблюдения миналия сезон им гледах доста мачове и на академията и на резервите.В отбора на резервите централен нападател игра Никола Сарич,но не ме впечатли и доколкто знам вече не е при нас,също така и Нгог взимаха ,когато не бе ше в групата на мъжете.При по малките играха Нгоо и Морган ,първия въпреки добрата си физика лично на мен не ми допада ,втория вкара доста голове ,вижда се ,че има качества ,но пък с крехка физика и най вероятно след една две годинки може да бъде пробван при мъжете ,но на тоя етап е много малак и ме съмнява .Останалите офанзивни талантливи футболисти от школата са предимно крила и атакуващи полузащитници.
Последна промяна от suareshampion на 17 авг 2011 18:34, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 17 авг 2011 18:31

Gil-galad написа:Твърди се също така, че Парк Чу Юнг е бил предложен на Уигън, Нюкясъл и Ливърпул, но няма никакво развитие около негов евентуален трансфер :)

Е нали беше почти договорен с Шалке.Нещо съм изтървал ситуацията с него.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 17 авг 2011 18:56

Mighty Reds написа:
El Pistolero написа:Рахим Стърлинг и Адам Морган са много добри офанзивни играчи от по-младите.

На малкото кюмбе ;) му гледах нек'ви видеота и некви части от мачовете на последния форум на световно ниво, но ми се струва, че далеч не е готов да бъде хвърлен в битка примерно срещу Стоук.
А за другия - идея си нямам, явно трябва да поровя и за него.

п.с.Що не вземе някой технически грамотен и на "ти" с кИмпютърО да спретне една "важна темица" само за академията и прилежащите и първенства, с видео-мат'риал и по-основните кандидат звезди ?!?

п.с.1. Джони, 'га ше люснем по един айриш ;)

когато кажеш...утре съм на лъвовете за мача на ЦСКА...ако искаш,може във събота за мача на наште срещу франсенал...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 17 авг 2011 19:09

Mighty Reds написа:
El Pistolero написа:Рахим Стърлинг и Адам Морган са много добри офанзивни играчи от по-младите.

На малкото кюмбе ;) му гледах нек'ви видеота и некви части от мачовете на последния форум на световно ниво, но ми се струва, че далеч не е готов да бъде хвърлен в битка примерно срещу Стоук.
А за другия - идея си нямам, явно трябва да поровя и за него.

п.с.Що не вземе някой технически грамотен и на "ти" с кИмпютърО да спретне една "важна темица" само за академията и прилежащите и първенства, с видео-мат'риал и по-основните кандидат звезди ?!?

п.с.1. Джони, 'га ше люснем по един айриш ;)

И няма да ме поканиш, така ли :mrgreen:

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 17 авг 2011 19:37

елате и двамата в събота за мача във бара....
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 17 авг 2011 20:35

john barnes написа:елате и двамата в събота за мача във бара....

Само да попитам за кой бар става въпрос, но аз до последно съм под въпрос. Иначе благодаря ти за поканата ;)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 17 авг 2011 20:38

Според мен ако стане врътката с Болтън за Кейхил и продадем Н'Гог би било глупаво да се купува нападател, естествено ако не е Игуин или някой от този тип играчи, които са световна класа. По-добре да купим дясно крило, а Каут и Керъл да се редуват в атака. Мисля, че така би било много по-добре вместо да купуваме втори Н'Гог... Вие предлагате тук Джонсън, но аз продължавам да искам Ленън, но да видим. Времето ще покаже. Само не искам да купуваме някой нападател от типа на Н'Гог, защото няма смисъл просто...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 17 авг 2011 22:57

Liverpool forever_95 написа:
john barnes написа:елате и двамата в събота за мача във бара....

Само да попитам за кой бар става въпрос, но аз до последно съм под въпрос. Иначе благодаря ти за поканата ;)

бара се казва трите лъва и се намира до гарата,срещу морска администрация! там се събираме...

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 17 авг 2011 22:58

Alonso_Massa написа:Според мен ако стане врътката с Болтън за Кейхил и продадем Н'Гог би било глупаво да се купува нападател, естествено ако не е Игуин или някой от този тип играчи, които са световна класа. По-добре да купим дясно крило, а Каут и Керъл да се редуват в атака. Мисля, че така би било много по-добре вместо да купуваме втори Н'Гог... Вие предлагате тук Джонсън, но аз продължавам да искам Ленън, но да видим. Времето ще покаже. Само не искам да купуваме някой нападател от типа на Н'Гог, защото няма смисъл просто...

има засилени слухове за лисандро лопес от лион...може и той да е заместника на гошко,знае ли човек?

Върни се в “Ливърпул”