Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 авг 2011 17:51

LaRgO написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Ще спечелим всичко!!!Дори и това което не може да се спечели Гонзо ще го спечели!!!

Абсолютно!

Нищо!!!Гонзо е толкова невероятен треньор, че никой не може да разбере замислите му? :) :) :) :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 17 авг 2011 17:55

Avanti_Ragazzi написа:
Нищо!!!Гонзо е толкова невероятен треньор, че никой не може да разбере замислите му? :) :) :) :)

Ами Гонзо е много по-надарен умствено от всички хора по Земята. И използва на 100 % гениалният си мозък.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 авг 2011 18:35

LaRgO написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Ами Гонзо е много по-надарен умствено от всички хора по Земята. И използва на 100 % гениалният си мозък.

Абе на 110% направо!!! :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 авг 2011 19:42

Avanti_Ragazzi написа:
LaRgO написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Нема СПОКО Борат ще даде пак ей така от бездънния си ДЖЕБ има нема 14,15 милиона Юро!!!

Ще се хвали,че е спасил клуба и ще иска да стане почетен президент и да му издигнат паметник на ст."Георги Аспарухов". :lol:

Няма бе той е меценат човека!!! :) Парите не ги жали,не е лаком човек,нито е доносник,той нашия БАЩИЦА!!! :lol: :lol:

Вярно ни е "БАЩИЦА"- еба ни майките и на любимия ни отбор. Както и Гонзо.

П.П. Не пропускайте и длъжността ПСИХОЛОГ, нали си имаме и една "веща" корделка- оная доцентка ли е, "свирачка" ли е...
Гонзо и нейната работа,ако можеше да вземе :roll:
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 17 авг 2011 20:58

wilge написа:От днес "Човекът- слънце" става и Главен психолог на отбора.

Моля?
:o :shock:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 авг 2011 21:17

Георги Иванов - ПРОСТ, ПО - ПРОСТ, НАЙ - ПРОСТ!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 авг 2011 21:18

Стига сте плюли по Гонзо, че ако вземе да спечели първенството не знам с какви очи ще почнете да го боготворите. Човкекът каза, че ако не спечели титлата сам ще си ходи. Има още 28 кръга, така че спокойно. Ако загуби шансове за титлата по-рано от 30-я кръг ще си отиде по-рано.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 авг 2011 21:20

pomiqrat написа:Стига сте плюли по Гонзо, че ако вземе да спечели първенството не знам с какви очи ще почнете да го боготворите. Човкекът каза, че ако не спечели титлата сам ще си ходи. Има още 28 кръга, така че спокойно. Ако загуби шансове за титлата по-рано от 30-я кръг ще си отиде по-рано.

Да си футболист е лесно, да си треньор се иска акъл. А Гонзо и като футболист нямаше акъл. Винаги е имал травма в мозъка.
Специално аз никога не съм го признавал за футболист. Къде беше Гунди, къде беше Кирил Миланов, Наско Сираков? Гонзю е на милиони светлинни години от тях и не само от тях.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 17 авг 2011 21:22

pomiqrat написа:Стига сте плюли по Гонзо, че ако вземе да спечели първенството не знам с какви очи ще почнете да го боготворите. Човкекът каза, че ако не спечели титлата сам ще си ходи. Има още 28 кръга, така че спокойно. Ако загуби шансове за титлата по-рано от 30-я кръг ще си отиде по-рано.

Евала за това обективно мнение!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 авг 2011 21:34

След поредния срам в Европа Гонзо се чуди къде да се скрие, че да не го видят хората. В крайна сметка решава да се преоблече по такъв начин, че никой да не го познае. За да няма никаква прилика с действителния му образ слага и мустак и спокойно излиза на разходка.
Не щеш ли обаче насреща вижда една баба, която го поздравява "Здравей, Гонзо!"
Георги е смутен, объркан. Не може да повярва, че са го познали. Започва да се отдалечава от бабката. След като вече няма възможност да бъде видян от нея, Гонзо с бърз бяг се прибира вкъщи. Мисли какво да направи и в крайна сметка решава да се преоблече като жена. Вече е твърдо уверен, че няма сила на света, която да го познае.
Излизайки от апартамента, започва да крачи уверено. Когато отново минава покрай бабата, тя го изненадва, като отново го поздравява "Здравей, Гонзо!"
В този момент Георги уплашен я пита "Как ме позна? Откъде знаеш кой съм аз?"
Бабата му отговаря "Аз съм Йовов".

Върни се в “Левски”