Стоичков: Несбъднатата ми мечта е да играя в Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Стоичков: Несбъднатата ми мечта е да играя в Ботев

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 юни 2009 20:45

delqnski47 написа:
botevski написа:http://sport.plovdiv24.bg/94675.html
"Несбъднатата ми мечта е да играя с номер 8 с фланелката на Ботев. Може би в следващия ми живот ще я постигна"

голям си ицо ;) ;)
и междудругото Стоичков и бил в Ботев 84-та за много малко,но от ЦК НА БКП го пращат насила в София

Дай доказателства че е пратен насила в София и ще ти повярвам! ;)

Шш,всичките ви футболисти са насила взети ,НЕЩАСНИК!Не се прай на ударен с мокър парцал...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 юни 2009 20:46

Ицо винаги е казвал, че е фен на нашия отбор.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 юни 2009 20:57

PLOVDIV PEE 1912 написа:Ицо винаги е казвал, че е фен на нашия отбор.

Нещастник си ти и то много!Грешни впечатления останаха от мен за тебе!Отрепка такава какво ми слагаш Стоичков в Ботев бе!?!?! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 юни 2009 21:01

delqnski47 написа:

Нещастник си ти и то много!Грешни впечатления останаха от мен за тебе!Отрепка такава какво ми слагаш Стоичков в Ботев бе!?!?! :lol:

Ама що преайш на луд та ми вдигаш кръвното?ЦСКА имаше ли неограничен държавен ресурс (бази ,пари и всичко останало)?????Прибираха ли ВСИЧКИ футболисти от цяла българия,не само на сила ,а и с апартаменти в София и кво ли още не???

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 09 юни 2009 21:05

на-великият за мен ,жоро славков?как го взехте?
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 юни 2009 21:06

PLOVDIV PEE 1912 написа:
delqnski47 написа:

Ама що преайш на луд та ми вдигаш кръвното?ЦСКА имаше ли неограничен държавен ресурс (бази ,пари и всичко останало)?????Прибираха ли ВСИЧКИ футболисти от цяла българия,не само на сила ,а и с апартаменти в София и кво ли още не???

Добре бе сега за каков спориме не мога да те разбера!На Стоичков му се предлага договор да играе в ЦСКА!А това че вие сте го изпуснали не е наш проблем бе човек!http://www.7sport.net/archive7ds/2003/12/17/forum/d3469_3.htm Ето ти една статия!
П.П По времето на комунизма всичко е било държавно включително и отборите!Не е имало ''Отбори на народи'' ''Отбори на канари'' и тем подобни!не обвинявам феновете на Левски или Ботев!В тази ситуация никой не е виновен о нас феновете! ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 юни 2009 21:11

Добре бе сега за каков спориме не мога да те разбера!На Стоичков му се предлага договор да играе в ЦСКА!А това че вие сте го изпуснали не е наш проблем бе човек!http://www.7sport.net/archive7ds/2003/12/17/forum/d3469_3.htm Ето ти една статия!
П.П По времето на комунизма всичко е било държавно включително и отборите!Не е имало ''Отбори на народи'' ''Отбори на канари'' и тем подобни!не обвинявам феновете на Левски или Ботев!В тази ситуация никой не е виновен о нас феновете! ;)[/quote]
Не бе майна,не искам да споря с теб,просто на времето(а и сега)бяхте превилигировани(за сините да не говорим,те бяха...).

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 09 юни 2009 21:16

Шшшшш ало Пловдив пее и танцува ... я успокой се бе дърто,къв Стоичков кив 5 лева...писна ми на...от вашите селски прояви с Ботев и Локо-то стига занимавахте хората с умрялото си дерби,дето за него освен вие у Пловдив на никой друг не му дреме , как ще завърши...е хайде и на някой заврян пловдивски зет в каспичан !

Стоичков е легенда на ЦСКА това,че,като малък е искал да играе за Ботев не го прави ОТ Ботев...!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 юни 2009 21:16

PLOVDIV PEE 1912 написа:Добре бе сега за каков спориме не мога да те разбера!На Стоичков му се предлага договор да играе в ЦСКА!А това че вие сте го изпуснали не е наш проблем бе човек!http://www.7sport.net/archive7ds/2003/12/17/forum/d3469_3.htm Ето ти една статия!
П.П По времето на комунизма всичко е било държавно включително и отборите!Не е имало ''Отбори на народи'' ''Отбори на канари'' и тем подобни!не обвинявам феновете на Левски или Ботев!В тази ситуация никой не е виновен о нас феновете! ;)

Не бе майна,не искам да споря с теб,просто на времето(а и сега)бяхте превилигировани(за сините да не говорим,те бяха...).[/quote]

Хубаво бе пич може и да е така,ама виж не всички 100% от тия дето са идвали в ЦСКА или Левски е ставало НАСИЛА!Може комунистите да са си правили далаверки ама със софииските грандове винаги е било така!Те са ги използвали просто!Ама за Ицата това не е правилно!Ти как мислиш че ще играеш насила в отбор и изведнъж ще се раздаваш до безкрай за този клуб както го правеше Ицо!Еми не се връзва! ;)
Sofia.

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 09 юни 2009 21:18

Със отричането си от България и с поведението му към родителите, Ицо вече не ми харесва, въпреки, че е най - успелият футболист в България.
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Върни се в “Ботев”