Странните решения на СТК към БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Странните решения на СТК към БФС

Мнениеот ЕМИЛ » 17 авг 2011 15:56

Old_death написа:
ЕМИЛ на 17 Авг 2011 15:33

Old_death написа:
от slomera на 17 Авг 2011 15:25

на някой известно ли му е с т к да е правила извънредно заседание по казуса цска- фелипе да коща-лефски,или на лефски да са отменяни три редожвни гола в една среща,или пък да е сменяван шефа на съдийската комисия по искане на същия о.бор.

Тия работи не се помнят и ги няма в синия фолклор

Я дайте повече информация.За кой мач става въпрос ?

Емо,точна дата или линк не мога да ти дам,но помня много добре мача,защото го гледах и бе голяма тесла.Бе по времето,когато Любо и Лечков се бяха върнали в ЦСКА.Изиграха по един сезон в клубът.В един мач(пак ще говоря по спомени),май беше срещу Марек или Беласица като гости,ни отмениха 3 редовни гола и мача завърши 0-0.Върхът бе единия отменен гол.След пробив на наш играч до аут линията,топката бе върната на точката на дузпата.Наш нападател я засече и вкара гол.Съдията го отмени заради засада!!!ЗАСАДА ПРИ ВЪРНАТА ТОПКА!!!Тая гавра може да се сравнява само с отменения автогол на Легендата.

Беласица-ЦСКА.

Тогава бяхте ощетени ,но времената бяха други.мафиотски.А сега е малко по-демократично.

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 17 авг 2011 16:02

ЕМИЛ написа:
Old_death написа:
ЕМИЛ на 17 Авг 2011 15:33

Old_death написа:
от slomera на 17 Авг 2011 15:25

на някой известно ли му е с т к да е правила извънредно заседание по казуса цска- фелипе да коща-лефски,или на лефски да са отменяни три редожвни гола в една среща,или пък да е сменяван шефа на съдийската комисия по искане на същия о.бор.

Тия работи не се помнят и ги няма в синия фолклор

Я дайте повече информация.За кой мач става въпрос ?

Емо,точна дата или линк не мога да ти дам,но помня много добре мача,защото го гледах и бе голяма тесла.Бе по времето,когато Любо и Лечков се бяха върнали в ЦСКА.Изиграха по един сезон в клубът.В един мач(пак ще говоря по спомени),май беше срещу Марек или Беласица като гости,ни отмениха 3 редовни гола и мача завърши 0-0.Върхът бе единия отменен гол.След пробив на наш играч до аут линията,топката бе върната на точката на дузпата.Наш нападател я засече и вкара гол.Съдията го отмени заради засада!!!ЗАСАДА ПРИ ВЪРНАТА ТОПКА!!!Тая гавра може да се сравнява само с отменения автогол на Легендата.

Беласица-ЦСКА.

Тогава бяхте ощетени ,но времената бяха други.мафиотски.А сега е малко по-демократично.

това го споменах вече.-беласица-цска.тогава полициятя смля агитката ни с бой.имаше пострадали и малки деца.пресен пример лефски - цска ,като ни изгониха цялата агитка-прецедент в световния футбол.а вашите-опит за убийство във варна-полицията си трае.да не говорим за безпоследственните шофьорски подвизи на някои от любимците ви.носят ви на ръце,затова ви боли като паднете.но така е само в началото-после ще ви е кеф.справка-лефски в шамп.лига.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 авг 2011 16:06

slomera написа:това го споменах вече.-беласица-цска.тогава полициятя смля агитката ни с бой.имаше пострадали и малки деца.пресен пример лефски - цска ,като ни изгониха цялата агитка-прецедент в световния футбол.а вашите-опит за убийство във варна-полицията си трае.да не говорим за безпоследственните шофьорски подвизи на някои от любимците ви.носят ви на ръце,затова ви боли като паднете.но така е само в началото-после ще ви е кеф.справка-лефски в шамп.лига.

Наивно е да смяташ ,че всички тези институции стаят зад Левски.

Потребителски аватар
WeAreCSKASofia
Контакти:

Мнениеот WeAreCSKASofia » 17 авг 2011 16:07

И на другия ден да играем пак ще бием всеки от първенството! Хич не ми дреме кога ще е мача!
България значи ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 авг 2011 16:08

slomera написа:беласица-цска.тогава полициятя смля агитката ни с бой.имаше пострадали и малки деца.пресен пример лефски - цска ,като ни изгониха цялата агитка-прецедент в световния футбол.а вашите-опит за убийство във варна-полицията си трае.да не говорим за безпоследственните шофьорски подвизи на някои от любимците ви.носят ви на ръце,затова ви боли като паднете.но така е само в началото-после ще ви е кеф.справка-лефски в шамп.лига.

Батенце вие сте на светлинни години от София-Запад.Ти явно си некво детенце и грам не знаеш за кво иде реч!!!!Тези хора колят и бесят в България!!!Никой нищо не може да им каже,повярвай ми никой освен полицията може би(но всички знаем ква е полицията в България!!!)Вашите хулигани в сравнение с тези са в забавачницата повярвай ми!!!Питай ваще как се насират с извинение само като им чуят името и не само те...Те правят квото си искат в сектор Б и извън него,това си е истината.Тези хора са много,ама много повече от футболни хулигани,които знае за кво става дума ще ме разбере.За тези хора вие не сте фенове а потенциални жертви,просто в момента тези хора са в пъти по-опасни от най-опасните хора в Г сектор.Защото им стиска да правят всичко и не им пука особено нито от вас,нито от полицията!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 17 авг 2011 16:09

Правилно ли е решението на СТК мача да се играе в неделя , а не в понеделник по молба на ЦСКА? Правилно е! Неправилно бе по-миналата седмица , когато отстъпиха за мача на Левски със Славия след Търнавсаката епопея. Тази седмица обаче се поправиха и решиха правилно.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 авг 2011 16:11

избягвам да пиша в теми за червените,щото има един червен който наистина е олигофренясан,но.
Напълно е прав автора на темата да защити отбора си защото все пак той представя БГ,само незнам нужно ли беше да намесва Левски.И наистина ако ЦСКА успее да преодолее румънците те с лекота ще обърнат Монтана.
Аз съм реалист и откровен човек и казвам че в момента отбора ви е най добър в БГ и най сплотен като колектив.
Желая ви успех в Европа.За БФС-мафия няма смисъл когато си добър и Господ е безпомощен.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 авг 2011 16:17

zlatan написа:избягвам да пиша в теми за червените,щото има един червен който наистина е олигофренясан,но.
Напълно е прав автора на темата да защити отбора си защото все пак той представя БГ,само незнам нужно ли беше да намесва Левски.И наистина ако ЦСКА успее да преодолее румънците те с лекота ще обърнат Монтана.
Аз съм реалист и откровен човек и казвам че в момента отбора ви е най добър в БГ и най сплотен като колектив.
Желая ви успех в Европа.За БФС-мафия няма смисъл когато си добър и Господ е безпомощен.

ЦСКА представлява само и единствено себе си и никой друг.Аз съм българин но никога няма да съм за ЦСКА,никога!!!Те не могат и няма как да представляват мен НИКОГА!!!И с двете си ръце и крака стискам палци за мамалигарите.ЦСКА е КЛУБЕН а не НАЦИОНАЛЕН отбор.Представлява само себе си,някой българин ако спечели от тотото в Холандия да речем,аз печеля ли от това а?Или си печели само той!!!Защо трябва да съм за ЦСКА,като ги мразя,защо?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 17 авг 2011 16:19

Avanti_Ragazzi написа:
slomera написа:беласица-цска.тогава полициятя смля агитката ни с бой.имаше пострадали и малки деца.пресен пример лефски - цска ,като ни изгониха цялата агитка-прецедент в световния футбол.а вашите-опит за убийство във варна-полицията си трае.да не говорим за безпоследственните шофьорски подвизи на някои от любимците ви.носят ви на ръце,затова ви боли като паднете.но така е само в началото-после ще ви е кеф.справка-лефски в шамп.лига.

Батенце вие сте на светлинни години от София-Запад.Ти явно си некво детенце и грам не знаеш за кво иде реч!!!!Тези хора колят и бесят в България!!!Никой нищо не може да им каже,повярвай ми никой освен полицията може би(но всички знаем ква е полицията в България!!!)Вашите хулигани в сравнение с тези са в забавачницата повярвай ми!!!Питай ваще как се насират с извинение само като им чуят името и не само те...Те правят квото си искат в сектор Б и извън него,това си е истината.Тези хора са много,ама много повече от футболни хулигани,които знае за кво става дума ще ме разбере.За тези хора вие не сте фенове а потенциални жертви,просто в момента тези хора са в пъти по-опасни от най-опасните хора в Г сектор.Защото им стиска да правят всичко и не им пука особено нито от вас,нито от полицията!!!
ти наистина ли си само кух череп.ти гордееш ли се с това .нали вие гоните публиката от стадионите.в евангиелето пише-който нож вади -от нож умира.сега си под действието на дрогата и си агресивен,но ще се смириш .

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 авг 2011 16:22

от zlatan на 17 Авг 2011 16:11

избягвам да пиша в теми за червените,щото има един червен който наистина е олигофренясан,но.

Респект за поста!Долния пост просто няма да го коментирам.Той говори сам за себе си!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”