Организирано посещение на мач на Реал с хора от форума

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Организирано посещение на мач на Реал с хора от форума

Мнениеот MORSKI » 17 авг 2011 16:03

Тези дни почнах да се интересувам все повече как може да посетя стадиона на любимия чуждестранен отбор. Но сам е кофти да се пътува, а и 100% има и други хора, които искат да идат на "Бернабеу", а също не им се ходи самостоятелно. Или пък като мен нямат опит с поссещенията в чужбина.
Та тази тема е за това, да обсъдим едно посещение на Бернабеу по възможност. Хора които са били да кажат колко излиза, да дадем предложения за дати, мачове и въобще всичко около подобна авантюра и да се ОРГАНИЗИРАМЕ повече от 1-2 човека и да го реализираме ;)
Лично аз си харесахдвубоя- с Атлетико на 27 ноември например. Има и доста други варианти, а сега се чакат двубои и от ШЛ. http://mig-travel.info/index.php?option ... &Itemid=57 - този линк е ориентировъчен за двубоите, а не да го ползваме , защото с туроператор излиза по-скъпо.
Доколкто гивждам билетите варират около 100- 120 евро, в зависимост от местата, самолетните билети на нискотарифната Уиз Еър са до около 150- 200 лева
http://wizzair.com/skylights/cgi-bin/sk ... cgi?step=1
Хостели може да се намерят до около 30 евро
Храната 40- 50 евро, билети за забележителностите, метро и т.н.
Всико до около 600- 700 лева би трябвало да излезе ;)

Надявам се да сте активни ;)

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Организирано посещение на мач на Реал с хора от форума

Мнениеот UNBEATABLE » 17 авг 2011 16:09

Би била чудесна идея, до 20 Ноември, ще дам ясен отговор дали, ще мога, искам да видя, как ще се развият някой неща :) - идеята ми се струва чудесна :)

vito23
Контакти:

Мнениеот vito23 » 17 авг 2011 16:12

доста добра идея от доста време имам голямо желание да посетя мач на най-великия отбор независи с кой отбор,пък какво да кажа за дерби мач
Последна промяна от vito23 на 17 авг 2011 16:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 17 авг 2011 16:12

И аз съм за, но честно казано предпочитам агенция да си свърши работата, независимо дали ще излезе малко по-скъпо. В противен случай, организацията ще дойде трудничка.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 авг 2011 16:13

UNBEATABLE написа:Би била чудесна идея, до 20 Ноември, ще дам ясен отговор дали, ще мога, искам да видя, как ще се развият някой неща :) - идеята ми се струва чудесна :)

е то 20 ноември е късничко, билертите трябва да се резервират доста по-рано ;) Поне месец

Вили, агенциите слагат луди надценки и вместо за 700 лева, ще ни излезе 1200 поне ;)

Иначе е хубаво да има малко повече конкретика и от нас- в смисъл да обсъждаме, то е ясно, че е хубаво да се пости мач на любим отбор ;) Но само на думи, без започвеане на организация ще ходи всеки поотделно, а е тъпо така :(

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 авг 2011 16:17

аз в чужбина съм бил на 4-стадиона
този на Рапид Виена,Галатасарай,МТК-Будапеща и този на Ксанти,а забравих това лято видях и този на Кавала-бях на почивка в Северна Гърция.
За мач на Бернабеу бих дал всичко,но си мисля че на дерби с Атлетико няма как да си вземем билетчета Морски.
Колко време имам за краен отговор.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 авг 2011 16:18

Няма ли да ви е по-лесно да се организирате ако Реал играе тук на Балканите мач от Шамп.лига ?

Тогави ви трябва само 1 автобус и готова работа.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 17 авг 2011 16:22

MORSKI написа:
UNBEATABLE написа:Би била чудесна идея, до 20 Ноември, ще дам ясен отговор дали, ще мога, искам да видя, как ще се развият някой неща :) - идеята ми се струва чудесна :)

е то 20 ноември е късничко, билертите трябва да се резервират доста по-рано ;) Поне месец

Вили, агенциите слагат луди надценки и вместо за 700 лева, ще ни излезе 1200 поне ;)

Иначе е хубаво да има малко повече конкретика и от нас- в смисъл да обсъждаме, то е ясно, че е хубаво да се пости мач на любим отбор ;) Но само на думи, без започвеане на организация ще ходи всеки поотделно, а е тъпо така :(

Добре, значи около края на Септември, ще пиша тук :)

А идеята на ЕМИЛ е добра, но шанса не е много голям... :)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 авг 2011 16:27

Реал-Виктория Пилзен-как ви звучи-Чехия е близо.
LEVSKI_FOREVER

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 авг 2011 16:34

ЕМИЛ написа:Няма ли да ви е по-лесно да се организирате ако Реал играе тук на Балканите мач от Шамп.лига ?

Тогави ви трябва само 1 автобус и готова работа.

Попринцип е така, но шанса не е толкова голям да се случи това ;) А има и още нещо- на Бернабеу си е друго.. То това е основната идея, да е на любимия стадион (след тези в България, разбира се)..
Златан, има билети- ето сайт, но аз например нямам кредитна карта :( http://www.madrid-tickets.net/
Но на място наистина няма как да се намерят, трябва в нета..

Върни се в “Реал Мадрид”