bismarck написа:Но първо искам да предложа на Кашчей да ми направи една услуга без ръце!
Бравос!Има ли на какво да се упражня

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bismarck написа:Но първо искам да предложа на Кашчей да ми направи една услуга без ръце!
loko2004 написа:SHYNE написа:след култовата декларация . не знам кой е писал ама ако някой не е запознат с ситуацията ще остане с впечатление че бойкотираме заради мача Локо-Вихрен . не знам за кво изобщо намесихме локото .
Да бе верно що ни намесихте, нали изобщо не се интересувате от нас![]()
![]()
![]()
Ако поне за малко успеете да се погледнете ква трагикомедия сте сигурно ще се хвърлите под Локомотива
НЯМА ТАКИВА КОМИЦИ!!!
Кашчей написа:bismarck написа:Но първо искам да предложа на Кашчей да ми направи една услуга без ръце!
Бравос!Има ли на какво да се упражня![]()
![]()
![]()
Окарини не приемам
![]()
Botev1912PlovdivFan написа:Хора, вие не разбрахте ли, че даже и повечето от нас /да кажем 70%/ ще бойкотираме мача и няма да отидем, но останалите 30% както и да ги изчислявате от феновете на Ботев са си едно 300-400 човека, които ще отидат и само ще ни изложат. Ще станем за смях ... дайте ако наистина е решено това да се измисли нещо, декларация към полицаите или нещо такова ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ ФЕНОВЕ по време на мача, защото такъв срам ще берем, какъвто берат ЦСКА от загубата от Левски със 7:2 ... според мен една опразнена трибуна по никакъв начин няма да помогне .... на Селю му е през мазния *** дали ще му опразним трибуната ... даже редовните наказания, които плаща за хвърлени предмети и изгъзици няма да ги плаща и ще му е повече от добре ... като толкова искате протест дайте да направим така както направи един холандски отбор ... мисля, че беше Аякс. Първото полувреме празни трибуни и протест, второто полувреме цялата трубуна завря буквално от фенове ... нямаше къде да се стъпи. Гледах репортаж от този мач и наистина беше велико ... пееха дали гръб на мача ... РЕШЕТЕ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ - ИЛИ ПРАВИМ НЕЩО КАТО ХОРАТА, ИЛИ ИЗОБЩО НЕ ГО ПРАВИМ !!!
Fallen_Angel написа:Кашчей написа:bismarck написа:Но първо искам да предложа на Кашчей да ми направи една услуга без ръце!
Бравос!Има ли на какво да се упражня![]()
![]()
![]()
Окарини не приемам
![]()
Тц, тц, навитак и мераклия... В Калигула може да извадиш лев, да помогнеш на Галка със "селекцията без пари".
Сляпа работа, мама му стара, тикат ви да дойдете на нашия хал, вие с нас се занимавате. Резултата е пред вас, но вие на слепи ли се правите, на тъпи ли, не знам - решете сами...
alive написа:не мога да го разбера селянина защо така се инати и не продава отбора.има съдебни дела..няма пукнат лев,виси с много задължения!отделно феновете го тормозим психически,възможен и краен вариант...чака да си сложи в джоба парите от минев и муши и тогава ли да се махне...много въпроси и 1 логичен отговор не мога да намеря!има два варианта които не са за изхвърляне-психично болен или иска нарочно да затрие името Ботев!ако е така да го грабваме още утре!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта