За такъв велик отбор като Левски трябват сърцати мъже ,които не се плашат от трудности,на моменти Гаджев се показва като такъв ,но само на моменти.Не стига ,че взимат една камара пари всеки месец ,ами ако има глоби или забавяне на заплатите почват да се лигавят ,като си мислят ,че фго връщат на шефа си -Батков,но те го връщат на нас.
Гонзо за мен продължава да е от малкото мъжкари останали в Левски,не му е лесно да направи отбор без пари и с продажба на всичко живо дето знае от коя страна се рита топката.
Самите класни чужденци ,които идват в България идват с нагласата през есента да се стегнат и да играят в Лига Европа ,белким някой ги види и ги купи,а когато останат за пролетта или както е в случая имат 2 мача срещу смешници и отпадане от ЛЕ няма за какво да се напъват толкова и им пада мотивацията ,знаят че като са "звезди " не е нужно да спазват дисциплина и така .
Представете си ,ако Батков имаше пари и не беше продал Дембеле и Жоазиньо ,заедно с Тони Калво и Ив.Цветков какво нападение щяхме да имаме,ако Рабех и Бензукан имаха желание за игра каква защита щяхме да имаме ,ако Гриин бе във формата от преди полувин година и Ричи беше във формата от 2006 и бе останал в Левски какви халфове щяхме да имаме .До тук не виждам грешки на Гонзо ,виждам безпаричието на Батков.Ако той имаше пари нямаше да продава тези звезди и щеше да има пари за треньор ,а Гонзо само директор да остане .
Батков просто си измива ръцете с Гонзо ,в момента в който и той бъде освиркван от публиката собственика няма да може да си измива повече ръцете с него и ще вземе друга синя легента и т.н. и т.н. Тази песен вече е пята (Боримиров).
До кога ще търпим
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Големите фалове на Левски в последната година!
zap_lv написа:За такъв велик отбор като Левски трябват сърцати мъже ,които не се плашат от трудности,на моменти Гаджев се показва като такъв ,но само на моменти.Не стига ,че взимат една камара пари всеки месец ,ами ако има глоби или забавяне на заплатите почват да се лигавят ,като си мислят ,че фго връщат на шефа си -Батков,но те го връщат на нас.
Гонзо за мен продължава да е от малкото мъжкари останали в Левски,не му е лесно да направи отбор без пари и с продажба на всичко живо дето знае от коя страна се рита топката.
Самите класни чужденци ,които идват в България идват с нагласата през есента да се стегнат и да играят в Лига Европа ,белким някой ги види и ги купи,а когато останат за пролетта или както е в случая имат 2 мача срещу смешници и отпадане от ЛЕ няма за какво да се напъват толкова и им пада мотивацията ,знаят че като са "звезди " не е нужно да спазват дисциплина и така .
Представете си ,ако Батков имаше пари и не беше продал Дембеле и Жоазиньо ,заедно с Тони Калво и Ив.Цветков какво нападение щяхме да имаме,ако Рабех и Бензукан имаха желание за игра каква защита щяхме да имаме ,ако Гриин бе във формата от преди полувин година и Ричи беше във формата от 2006 и бе останал в Левски какви халфове щяхме да имаме .До тук не виждам грешки на Гонзо ,виждам безпаричието на Батков.Ако той имаше пари нямаше да продава тези звезди и щеше да има пари за треньор ,а Гонзо само директор да остане .
Батков просто си измива ръцете с Гонзо ,в момента в който и той бъде освиркван от публиката собственика няма да може да си измива повече ръцете с него и ще вземе друга синя легента и т.н. и т.н. Тази песен вече е пята (Боримиров).
Най-лесно е да обвиним гаджев, старокин, или младенов, ама ако сме реалисти как така целия отбор не е във форма? Един поне да беше да кажеш другите са слаби? Ясно е че всичко е заради празната глава на гонзо.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
zlobul написа:Gonzi_407 написа:NO MERCY написа:Не мога да разбера БАТКОВ, какво още иска да се случи за да махне гонзо.В други години сменяше треньори само след един мач,смени кокала при положение,че ни направи шампиони,смени овчата глава след една загуба а сега държи гонзо тъпото да ни съсипва нервите
Пич аз не съм сигурен дали е стигнал до осми клас!
Ами гонзо се оказва последната "легенда" на клуба зад която борат може да се скрие .
Последна , но изглежда и най продажна , защото още след казанската афера , ако не беше застанал зад батков , най вероятно адвоката сега , щеше да е история , но гонзо му "легна" .Писах го и тогава , но никой не реагира.
Както и да е , за мен лично , гонзо ме дразни и дори их казал , че почвам да го ненавиждам .Тоя не е нито мъж , нито нищо , просто поредния паразит .Тоя ни навреди точно толкова колкото и борат . Да се маха , НЕКАДЪРНИКА
А има още доста бивши играчи закъсали с парите готови да оберат пешкира за сметка на борат... само не мога да разбера как може да са толкова тъпи да се оставят вместо да ги помнят хората с добро да обират мръсотията
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Когато имаш некадърник за треньор, не очаквай положителни резултати.
Няма смисъл Гонзо да се мъчи повече в Левски. Очевидно е, че не става. Левски не е отбор за ниво осми клас, а за много повече. Гонзю да си стяга багажа и да заминава.
Няма смисъл Гонзо да се мъчи повече в Левски. Очевидно е, че не става. Левски не е отбор за ниво осми клас, а за много повече. Гонзю да си стяга багажа и да заминава.
От моя гледна точка - Левски има големи фалове. АЗ обаче съм фен на Левски и затова ще го подкрепям, макар и да нямам възможност да хода в момента на мачовете. Не симпатизирам нито на Гонзо, нито на Батков, но симпатизирам на момчетата в синьо. И те не са направили абсолютно нищо - просто следват указанията на един некомпетентен треньор, какъвто е нашия. Въпреки това, аз тая надежда, скоро, Левски - момчетата да заиграят игра различна от тази на г-н Иванов. Според мен е правилно да действат със своя тактика. Щом се поздравят с другия отбор, да се събират в кръг и да си казват тактиката. И да не слушат какво им казва Гонзо, защото, поне до този момент, указанията са грешни. Според мен - нов собственик и ново ръководство. За мен това е избавлението, а другия начин е играчите да действат на свой риск.
Само Левски! 

http://www.uefa.com/
ralka_levskarka написа:Единствено вие може да се оправдавате по най - тъпия начин, като преди 2 дена пускахте теми, кои мачове Левски щели да купят!
- london_hools
- Контакти:
Големите фалове на Левски са от 3 години,откакто Борат закъса за пари
От тогава Левски няма свестен тренер,всеки читав футболист бива продаван.Дисциплината в отбора е под нулата,играчите са неподготвени физически и тактически
а наш Гонзо предаде Левски
Това е голата истина
Моля се,един ден Левски да има собственик като Грашнов-лека му пръст.Само това е спасението,другото са празни приказки!

zap_lv написа:За такъв велик отбор като Левски трябват сърцати мъже ,които не се плашат от трудности,на моменти Гаджев се показва като такъв ,но само на моменти.Не стига ,че взимат една камара пари всеки месец ,ами ако има глоби или забавяне на заплатите почват да се лигавят ,като си мислят ,че фго връщат на шефа си -Батков,но те го връщат на нас.
Много АКО станаха. Представи си АКО гонзо го нямаше как щеше да изглежда Левски сега, как щяхме да се чувстваме ние и какво щяхме да пишем?
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
До кога ще търпим
Пускам нова тема,защото ми омръзна да мълча!!!
До кога ще се правим на европейски привърженици и ще ръкопляскаме???
Май отговора е ясен докато има продажници като ГУГУТКАТА,щом се вдигне плакат и хрътките му отиват и го късат.Мръсни доносници...............кога ще застанете редом до Б сектор и ще кажете гласно какво мислите за управляващите в този клуб.Стига с това ние сме с вас ние ви обичаме,а отсреща..............нищо.КРАЙ!!!
За съжаление и кореспондента на Гонг В.Грънчаров е в това обкръжение и не е казал една лоша дума за Батков за Гугутката и за всичко,което става в Левски.Виждам,че поне на Т.Русев поне му е на сърце Левски и започна да назовава нещата такива каквито са, но не е ли малко късно питам аз???
Факт, е че от както г-н Гугу застана начело на сектор Б и нещата тръгнаха надолу.Дали пък всичко е било планирано и се е знаело.
Факт в Левски няма цели,организация,школа....треньори,ръководство....това го нямаше при Сираков.Той поне имаше доблеста да каже какви са целите с ясната мисъл ,че ако не успее ще бъде уволнен,а сега какво Гонзо обиграва играчи всяка година ми то и догодина ще дойдат нови и после и после и така винаги ли това ще ни е оправданието.Аз лично не съм треньор и не разбирам,но веднага бих задал следния въпрос на кондиционния треньор:защо момчетата 2рият кръг нямат сили да тичат и дадени футболисти не могат да издържат 60 мин.Отговора е лесен в отбора има хаос и няма кой да му държи сметка,а такъв човек трябва да бъде глобен сериозно или да се замисли дали е на местото си.Друго ако не може поне за издържливост да ги подготвят ,но НЕ....няма кой това е.
И сега мога да кажа кое най-много липсва на Левски........АГРЕСИЯв нито един футболен момент не видях някой да е агресивен на терена да се бори за всеки сантиметър.Е да това става с много добри физически показания ,а такива в Левски няма.
За жалост това го наблюдавам в друг клуб за който въобще не искам да му споменавам името.
И ако ние феновете не кажем КРАЙ!!!Няма кой да го направи.
Само Левски!!!
До кога ще се правим на европейски привърженици и ще ръкопляскаме???
Май отговора е ясен докато има продажници като ГУГУТКАТА,щом се вдигне плакат и хрътките му отиват и го късат.Мръсни доносници...............кога ще застанете редом до Б сектор и ще кажете гласно какво мислите за управляващите в този клуб.Стига с това ние сме с вас ние ви обичаме,а отсреща..............нищо.КРАЙ!!!
За съжаление и кореспондента на Гонг В.Грънчаров е в това обкръжение и не е казал една лоша дума за Батков за Гугутката и за всичко,което става в Левски.Виждам,че поне на Т.Русев поне му е на сърце Левски и започна да назовава нещата такива каквито са, но не е ли малко късно питам аз???
Факт, е че от както г-н Гугу застана начело на сектор Б и нещата тръгнаха надолу.Дали пък всичко е било планирано и се е знаело.
Факт в Левски няма цели,организация,школа....треньори,ръководство....това го нямаше при Сираков.Той поне имаше доблеста да каже какви са целите с ясната мисъл ,че ако не успее ще бъде уволнен,а сега какво Гонзо обиграва играчи всяка година ми то и догодина ще дойдат нови и после и после и така винаги ли това ще ни е оправданието.Аз лично не съм треньор и не разбирам,но веднага бих задал следния въпрос на кондиционния треньор:защо момчетата 2рият кръг нямат сили да тичат и дадени футболисти не могат да издържат 60 мин.Отговора е лесен в отбора има хаос и няма кой да му държи сметка,а такъв човек трябва да бъде глобен сериозно или да се замисли дали е на местото си.Друго ако не може поне за издържливост да ги подготвят ,но НЕ....няма кой това е.
И сега мога да кажа кое най-много липсва на Левски........АГРЕСИЯв нито един футболен момент не видях някой да е агресивен на терена да се бори за всеки сантиметър.Е да това става с много добри физически показания ,а такива в Левски няма.
За жалост това го наблюдавам в друг клуб за който въобще не искам да му споменавам името.
И ако ние феновете не кажем КРАЙ!!!Няма кой да го направи.
Само Левски!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- BLUE CHAMPIONS
Re: До кога ще търпим
Поредна тема за оплюване! В тази тема какво трябва да се пише?,вероятно: "Вън Батков" и "Вън Гонзо" ,това го пише в коя ли не тема на Левски! Друго какво евентуално трябва да напишем? 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Re: До кога ще търпим
BLUE CHAMPIONS написа:Поредна тема за оплюване! В тази тема какво трябва да се пише?,вероятно: "Вън Батков" и "Вън Гонзо" ,това го пише в коя ли не тема на Левски! Друго какво евентуално трябва да напишем?
А явно ти се поредния фен който се остава по течението и не му дреме.Нека други да решат ,а и нали си има НФК нека те да се оправят.Много ми е интересно твойто мнение за отбора.Нали си му фен щом ние оплюваме и сме лошите,предполагам ти ще ги подкрепиш и си от добрите, защото политиката ти харесва която се води в този клуб или греша.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]