Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Прогнози,мнения,спекулации,относно треньорския пост в Левски

Мнениеот Levski 1914 » 16 авг 2011 14:33

THE G.A.M.E написа:Каквото и да си говорим ( пишем в случая ) ... Явно има нещо ( неща ) , които незнаем.
При нормална обстановка, "Гонзо" изхвърчаше като мръсно коте след провалите срещу Търнава и "Морето" !
Батков махна Вили Вуцов след 2 загуби, тия срещу Вихрен и Бате.
Сега е същата история, но "адвоката" си трае !

Определено има нещо, което прави "Гонзо" "железен" към момента и напрактика - несменяем.
Ситуацията е патова ...
От друга страна, ако Г. И. имаше поне малко интелект, щеше да прозре, че в момента е много сериозна пречка за Левски !
Иначе аз немога да си обясня тепегьозлъка му ( извинявам се за турската дума, но тя като че ли най - точно описва "треньора" ни ) ... "Гонзо" ако поне малко милееше за Левски, щеше да си подаде оставката още след отпадането от Спартак Т.

Забравяш, че основно участие за уволнението на Вуцов и след това на Кокала носят феновете, които не спряха да ги псуват и да им искат главите! Иначе и аз съм на твоето мнение, че вероятно има причина, поради която Батков не маха Гонзо!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 16 авг 2011 14:58

Гонзо е любимец на феновете??? Защо уважаеми дами и господа? С какво го запомнихме?
1. Защото е вкарал мого голове на ЦСКА... Забележете! На ЦСКА. Не на Барса, Ливерпул, Реал или Валенсия да речем, ами на ЦСКА... Това повод за гордост ли е? С такива постижения ли се става герой? Ако е така, то Дембеле трябва да го сложим на емблемата на отбора...
2. Беше много добър с лактите си по целия терен! Ами не съм чул нито за Роналдо, нито за Меси, пък и за която и да е европейска звезда да притежава такива достойнства...
3. Играта му в чужбина. Ако не се лъжа след 40 дни престой в Рен бе разкрит и преквалифициран в лъскач на пейката...
4. С мургав произход и без образование. ОК. Ако първото не е срамно, то второто по никакъв начин не го прави способен треньор...
Так че винаги съм бил убеден, че не става за треньор но след всеки мач под негово ръководство, виждам как се приближаваме към поредната калъфка...

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 16 авг 2011 15:39

Дуци или Илиян.Няма други нормални кандидати на този етап.Другото е пари за чужденец,което очевидно е в сферата на фантастиката при адвоката.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 авг 2011 20:20

ФК Левски няма проблеми с треньорския пост , защото веднага могат да го заемат 15-20 бивши футболисти/треньори-левскари.
Докато за чорбата това са 2-3 имена(Любо,Стойчо...) :geek:

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 16 авг 2011 22:03

Вуцов е върха да сладоледа , ако наистина той е вариант по-добре да турят леля Гичка чистачката (бай дъ уей май само тя не е био тиражирана като вероятен нов треньор). Иначе некадърността на Гонзо прозира от ясно , по ясно , въпрос на врееме е да го разкарат , но когато и да стане ще е късно , вече !
Последна промяна от controller на 16 авг 2011 23:18, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 16 авг 2011 23:02

ЕХХХХ ЦСКА-р съм но да ви го кажа ...
Гонзито е дал до сега 650 000 евро на тарата ...Какво се чудите???
След 7 год. ще е добър треньор...
Даже ще е по добър от Мърльо-повярвайте ми...
Мърльото без уговорени мачове е пълна скръб -справка Литекс, Нац. отбор, Анортозис-прекалено много са,не мислите ли...
Докато тарата не се смени вие сте зависими...
ТОЧКА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 16 авг 2011 23:03

gembala написа:Гонзо е любимец на феновете??? Защо уважаеми дами и господа? С какво го запомнихме?
1. Защото е вкарал мого голове на ЦСКА... Забележете! На ЦСКА. Не на Барса, Ливерпул, Реал или Валенсия да речем, ами на ЦСКА... Това повод за гордост ли е? С такива постижения ли се става герой? Ако е така, то Дембеле трябва да го сложим на емблемата на отбора...
2. Беше много добър с лактите си по целия терен! Ами не съм чул нито за Роналдо, нито за Меси, пък и за която и да е европейска звезда да притежава такива достойнства...
3. Играта му в чужбина. Ако не се лъжа след 40 дни престой в Рен бе разкрит и преквалифициран в лъскач на пейката...
4. С мургав произход и без образование. ОК. Ако първото не е срамно, то второто по никакъв начин не го прави способен треньор...
Так че винаги съм бил убеден, че не става за треньор но след всеки мач под негово ръководство, виждам как се приближаваме към поредната калъфка...

Това е най-жалкото мнение което съм чел скоро. Всеки има мнение за Гонзо, но такава тъпотия не мога да подмина - нито една от четирите точки които този човек е написал не отговаря на истината. Нито че Гонзо е любимац на феновете само защото е вкарвал на ЦСКА, нито че не е вкарвал на Ливърпул, нито че е бил разкрит в Рен, нито че е циганин, нито че е без образование. Изобщо нямам намерение да обяснявам на човечеца, написал горното, защо публиката въпреки неуспехите не е срещу Гонзо. Нека той сам стигне до истината или да си остане во веки в заблуждение. Само ще кажа, че именно публиката ни е най-верния барометър за събитията в отбора.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 17 авг 2011 00:01

shammi написа:
Аз_съм_Спас написа:лично аз съм страшен фен на Кокъла.Това е човек който може да свали напрежението в съблекалнята-показа го през 2009 година,когато започнахме по абсолютно идентичен начин сезона-загуба от Вихрен в първия кръг, отпадане от БАТЕ, отпадане от Жилина, всички се нахвърлиха зверски върху отбора и играчите, и всички ни отписаха за титлата.Кокъла обаче ги вдигна и станахме шампиони.Просто той е абсолютно перде, не му дреме от нищо, веселяк, непукист...а е и роден късметлия-в стил дядо Пенчо. И не съм съгласен че се е провалил в Славия! Защото аз поне, в съзнателният си живот не си спомням в един полусезон Славия да бие Цска и да направи равен с Левски-с Кокъла го направиха.Освен това ги закара и на финал за купата за пръв път от 15 години, и дето се вика, за първи път от много време в Славия имаше някакъв живец. До колкото знам, Кокъла е готов да работи дори с Гонзо, едва ли ще иска и толкова много пари защото е Левскар и би дал всичко за родния си клуб.Да го връщат НЕЗАБАВНО!

Абсолютно съм на твоето мнение))) Емо Велев е посредствен треньор, но невероятен психолог!!! Онези, безобразните платени фенове, които взимаха пари от Гонзо за да го махнат си го махнаха. Велев го знаеше и не му пукаше изобщо. Нооооооо каквото повикало, такова се обадило - прогнозирам същата съдба за Гонзо, но ще го запомним с 25 загуби за 2-3 години.....позорно отпадане от ЛЕ и смешен отбор вече няколко мача...

Аз също съм страшен фен на Кокала! И съм съгласен с тезата, че е невероятен психолог, само дето си мисля и, че е доста кадърен като треньор въобще. Не знам, само аз ли забелязах това, но Левски по негово време играеше със истински стил и лекота на терена, дори и понякога като резултат да беше 1 на мъка... аналогично с най-добрите години на Левски по времето на Мъри, на който не съм особено голям почитател, но му признавам успехите. За първи път виждах любимия отбор по времето на Кокала да отиграва толкова много заучени положения, двойни пасове и т.н. някой от които и се превръщаха в голове, като тоя на Лошо Христов срещу розовите :lol:

За сега обаче продължавам да подкрепям Гонзо, просто е необходимо време за един треньор да се види става или не става... трябва да направи поредица от мачове без победа, както при Кратко Останич, за да се съглася с тезата, че Гонзо трябва да се махне.

Мъри изкара един нулев сезон, преди да постигне уникалните си успехи следващите 2!
Левски София

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 17 авг 2011 00:10

Levski 1914 написа:
THE G.A.M.E написа:Каквото и да си говорим ( пишем в случая ) ... Явно има нещо ( неща ) , които незнаем.
При нормална обстановка, "Гонзо" изхвърчаше като мръсно коте след провалите срещу Търнава и "Морето" !
Батков махна Вили Вуцов след 2 загуби, тия срещу Вихрен и Бате.
Сега е същата история, но "адвоката" си трае !

Определено има нещо, което прави "Гонзо" "железен" към момента и напрактика - несменяем.
Ситуацията е патова ...
От друга страна, ако Г. И. имаше поне малко интелект, щеше да прозре, че в момента е много сериозна пречка за Левски !
Иначе аз немога да си обясня тепегьозлъка му ( извинявам се за турската дума, но тя като че ли най - точно описва "треньора" ни ) ... "Гонзо" ако поне малко милееше за Левски, щеше да си подаде оставката още след отпадането от Спартак Т.

Забравяш, че основно участие за уволнението на Вуцов и след това на Кокала носят феновете, които не спряха да ги псуват и да им искат главите! Иначе и аз съм на твоето мнение, че вероятно има причина, поради която Батков не маха Гонзо!

Направо ме отчайвате на Н-та степен. Причината е много проста и прозаична. Гонзо е жива легенда на Левски и е дал толкова много на тоя клуб, колкото на дали има още толкова колкото са пръстите ми на едната ръка да са допринесли в цялата история на отбора. При такава ситуация никъде в нармална държава и в сериозен уважаващ себе си клуб, да не говорим за гранд, няма да уволнят такъв човек след изгубена турнирна битка с отбор от нашата черга и изгубен мач в първенството на негостоприемен стадион с корав съперник като Черно Море.

Вили Вуцов къв е и кво е дал и направил не само за Левски, но и за който и да било отбор в България, къде е постигнал като играч и треньор и на 1 милионна от това което Гонзо е постигнал като футболист в Левски? Да, левскар е, ама и аз съм левскар...

Сравнението е безумно!
Левски София

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 17 авг 2011 09:43

Умопомрачен написа:Направо ме отчайвате на Н-та степен. Причината е много проста и прозаична. Гонзо е жива легенда на Левски и е дал толкова много на тоя клуб, колкото на дали има още толкова колкото са пръстите ми на едната ръка да са допринесли в цялата история на отбора. При такава ситуация никъде в нормална държава и в сериозен уважаващ себе си клуб, да не говорим за гранд, няма да уволнят такъв човек след изгубена турнирна битка с отбор от нашата черга и изгубен мач в първенството на негостоприемен стадион с корав съперник като Черно Море.
Играчите дали повече от гонзо на Левски са доста повече от пръстите на двете ръце. Левски е отбор със сто годишна история и Гонзо е само малка част от нея. Както и Батков. На Гонзо когато е бил играч това му е била работата. Да дава всичко от себе си на терена. Но сега той е директор и треньор, а това е съвсем различно нещо. И трябва да кажем, че Гонзо не се справя с тази работа и на двата поста. Като директор, никой добър треньор вече не иска да работи с него. А като треньор е още по трагичен. Имаме един сбор от добри футболисти, които обаче не са отбор. И в резултат на това отпадане с дузпи от скромен словашки отбор, като до дузпите стигнахме с голям късмет. Измъчена победа срещу един слаб отбор на Славия и разгром във Варна. С Гонзо ще губим още важни мачове и този сезон ще бъде провален.

Умопомрачен написа:Вили Вуцов къв е и кво е дал и направил не само за Левски, но и за който и да било отбор в България, къде е постигнал като играч и треньор и на 1 милионна от това което Гонзо е постигнал като футболист в Левски? Да, левскар е, ама и аз съм левскар...

Сравнението е безумно!

Вили Вуцов при подобен старт като този на Гонзо беше уволнен още след втория мач.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Кошче за отпадъци”