Велизар Попов - Самотник по стълбицата на прогреса

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

GreeN-1913
Контакти:

Re: Велизар Попов - Самотник по стълбицата на прогреса

Мнениеот GreeN-1913 » 14 авг 2010 21:44

martinski1970 написа:е как да го подкрепям този пъзлио бе-излиза да играе всеки мач само с 1 чист нападател=ТОВА Е ХАЛФА юРУКОВ

Научи са да пишеш и тогава пускаи мнение ;)

GreeN-1913
Контакти:

Мнениеот GreeN-1913 » 14 авг 2010 21:45

ЧерноМореВарна написа:Крайно време е ново поколение моряци, да замени "оставкаджиите" под Козирката и сме в добра позиция за това.

+10000

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 14 авг 2010 22:01

GreeN-1913 написа:
ЧерноМореВарна написа:Крайно време е ново поколение моряци, да замени "оставкаджиите" под Козирката и сме в добра позиция за това.

+10000

Май не осъзнаваш колко хора засегна с този пост при положение,че по-голяма част от публиката е под козирката....Без да казвам нещо ама винаги вярната агитка бива ли като бием да е 250 човека,а като не върви 25..... :evil:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 14 авг 2010 22:35

GreeN-1913 написа:

+10000

Ами никога не съм броил местата под козирката,но според мен не са по малко от 2500.Като се съберете толкова човека,заповядайте.В противен случай местата ще останат доста празни.А и между другото,всяка година се появяват по около 5-6 човека от агитката.Защо ли?Дали защото остаряват,или поумняват?Или им се вика ,,оставка" ама в агитката не е разрешено.Днес ако не бяхме ние-,,оставкаджиите" под козирката,Тича щеше да е празен.Не мислиш ли?И се чуваха нашите възгласи за подкрепа,а при вас беше малко минорно настроението.Но не мога да разбера едно.Защо си мислите че сте по големи фенове от нас-хора дали по 40-50 години на този отбор.Разберете едно деца.Любовта към един отбор не се измерва в количеството изпита бира във фен клуба,или в посещаването на 20 мача при гостуване.Любовта към отбора се носи в сърцето,също както любовта към Бог,Родина и деца!Останалото е просто показност.А и не мисля че 25-30 човека е мярката за любов към отбора.Дали защото не можете да се съберете повече и решихте да дойдете при нас че да изглеждате сериозна бройка,или слънцето ви дойде в повече?Не се делете момчета.Ще дойде време,ще остареете и ще разберете за какво става въпрос,като вашите наследници им дойде на ум да ви гонят от местата ви.А ако толкова държите да ни няма,изчакайте някоя и друга година.Господ ще ни прибере всичките при себе си.Никой няма да остане на тази земя завинаги.И тогава ще дойде вашето време,но и вашият ред.Замислете се преди да започнете да пишете глупости отново.Защото ние наистина се обиждаме от такива прости изпълнения.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 14 авг 2010 23:15

Днес отчитам израстване на публиката ни.Нямаше оставки,нямаше подвиквания от 10-тата минута.Браво.Нямаше хранене на Божилов,Сашо бека и Даниел Г.Има прогрес.Така и трябва.Да,неприятно е да гледаш клизми,но така е в началото и нека ходим по земята.Черно Море не е Барселона,че да мачка и трябва да гледаме реално.В клизми мачове е важно да измъкнем 3-те точки и да ги забравяме,а не да превръщаме борбата за точките в истински Ад за нас самите.И слабо да играе отбора е важно да печели сега точките,а през сезона като се изчисти играта и състава нещата ще се подобрят....но не да се подобрят,а да нямаме точки и пак да се вайкаме,че ние почваме да играем,а сезона свършил.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 авг 2010 23:52

Veso1913 написа:
GreeN-1913 написа:

+10000

Ами никога не съм броил местата под козирката,но според мен не са по малко от 2500.Като се съберете толкова човека,заповядайте.В противен случай местата ще останат доста празни.А и между другото,всяка година се появяват по около 5-6 човека от агитката.Защо ли?Дали защото остаряват,или поумняват?Или им се вика ,,оставка" ама в агитката не е разрешено.Днес ако не бяхме ние-,,оставкаджиите" под козирката,Тича щеше да е празен.Не мислиш ли?И се чуваха нашите възгласи за подкрепа,а при вас беше малко минорно настроението.Но не мога да разбера едно.Защо си мислите че сте по големи фенове от нас-хора дали по 40-50 години на този отбор.Разберете едно деца.Любовта към един отбор не се измерва в количеството изпита бира във фен клуба,или в посещаването на 20 мача при гостуване.Любовта към отбора се носи в сърцето,също както любовта към Бог,Родина и деца!Останалото е просто показност.А и не мисля че 25-30 човека е мярката за любов към отбора.Дали защото не можете да се съберете повече и решихте да дойдете при нас че да изглеждате сериозна бройка,или слънцето ви дойде в повече?Не се делете момчета.Ще дойде време,ще остареете и ще разберете за какво става въпрос,като вашите наследници им дойде на ум да ви гонят от местата ви.А ако толкова държите да ни няма,изчакайте някоя и друга година.Господ ще ни прибере всичките при себе си.Никой няма да остане на тази земя завинаги.И тогава ще дойде вашето време,но и вашият ред.Замислете се преди да започнете да пишете глупости отново.Защото ние наистина се обиждаме от такива прости изпълнения.

Добре казано, наборе. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 15 авг 2010 00:31

В агитката си има някои вътрешни проблеми,за това не се чудете ако при следващите мачове броя на хората,които са от към сектор "А" се покачва, за сметка на отсрещната страна...както и да е друга е темата!
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 17 авг 2011 00:20

Това е на руски:
http://www.moldfootball.com/?index=news&news=10292

Желая му успех в Молдова.
Проблемът му при нас беше липсата на опит.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 17 авг 2011 08:56

Велизарий се приближава отново :mrgreen: :mrgreen: . Майтапа на страна, успех му желая. Имаше огромно желание, но сякаш му беше рано да работи като старши. И пое отбора в тежък момент.

Върни се в “Черно море”