Лято 2011 трансфери и спекулации!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: ЦСКА взима Крачунов от Локо Пловдив
В Пловдив блика от футбол и в това съм се убедил на 99%!Ако този Крачунов оправдае очакванията ми вече ще съм убеден на 100%!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
delqnski47 написа:В Пловдив блика от футбол и в това съм се убедил на 99%!Ако този Крачунов оправдае очакванията ми вече ще съм убеден на 100%!!
Пламен е юноша на Марица.Един от най-добрите защитници в БГ,въпреки че е млад .Освен това е пич и много скромно момче.Бачка здраво на тренировките и е здрав,с много добра физика.Мисля,че скоро ще го викнат в националния.Много съм разочарован/меко казано/ от този трансфер.Успех на Пламен.Пожелавам му скоро да излезе в чужбина /това със сигурност ще стане/.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Успех на Пламен и само да е здрав. Искаше ми се да поиграе още малко при нас, но....
Сега изведнъж Матеус и червената общност ще се провикнат: Какъв централен защитник само! Национал! Както става с повечето момчета, които попадат в "грандовете". Идват "неграмотни тактически и технически" на по 20г. и повече, а световноизвестните червена и синя школи ги превръщат в световни звезди и "собствени юноши". "Собствени", като Бербатов, Мартин, Стенли..... , и Стоичков.......и..ех, много са.......................
Сега изведнъж Матеус и червената общност ще се провикнат: Какъв централен защитник само! Национал! Както става с повечето момчета, които попадат в "грандовете". Идват "неграмотни тактически и технически" на по 20г. и повече, а световноизвестните червена и синя школи ги превръщат в световни звезди и "собствени юноши". "Собствени", като Бербатов, Мартин, Стенли..... , и Стоичков.......и..ех, много са.......................
- Артилериста
- Контакти:
Браво!!!Доста добър трансфер,лично аз мисля,че ще замени по най-добрия начин Апостол Попов в отбора. 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
- Hakercheto
- Контакти:
няма да им помогне много на ЦСКА
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Дано да има клауза в договора да не играе срещу Локомотив.иначе достта тъпо се получава пряк конкурен за ЕТ,а ние го подсилваме.и както се разбира червените за този пост нямат друга опция(равностойна),която да замени Ап Попов.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Red Warrior
- Контакти:
kistendil написа:Успех на Пламен и само да е здрав. Искаше ми се да поиграе още малко при нас, но....
Ами той не е и ваш юноша, а на Марица! И ако не знаеш Стенли, Марто и Митко са играли и за юношите на ЦСКА на Червено знаме

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Irish stout
- Контакти:
Red Warrior написа:kistendil написа:Успех на Пламен и само да е здрав. Искаше ми се да поиграе още малко при нас, но....
Ами той не е и ваш юноша, а на Марица! И ако не знаеш Стенли, Марто и Митко са играли и за юношите на ЦСКА на Червено знаме
Не сме казали че е наш. Но вие ще кажете след време. За това става дума - че си приписвате заслугите за играчи, за които сте само трамплин и нищо повече - нямате принос към развитието им. Виж, ако не сте трамплин, ги съсипвате безвъзвратно.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- whitesnake
- Контакти:
Red Warrior написа:Ами той не е и ваш юноша, а на Марица! И ако не знаеш Стенли, Марто и Митко са играли и за юношите на ЦСКА на Червено знаме
Стенли -юноша на Монтана,Марто на Ботев Враца,Митко е юноша на Пирин,Пламен - на Марица.Нищо ново под Слънцето.Цял живот така я карате откак сте създадени.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Локо Пловдив привлича българския Роналдо

Локомотив Пд следи ситуацията със защитника на Миньор Даниел Златков, който не тренира с перничани от началото на седмицата. На Лаута са готвят да привлекат българския Роналдо, ако договорът му със сегашния му клуб бъде разтрогнат. През следващата седмица ще стане ясно дали защитникът ще стане свободен агент и ще премине на Лаута. Пловдивчани смятат, че Златков ще се окаже отличен заместник на продадения на ЦСКА Пламен Крачунов. / в. “7 дни спорт“
Как мислите, би ли ни свършил работа?

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]