Просто не искам да летя високо,разберете ме

.Ентусиазиран човек обикновено не разсъждава трезво,а ентусиазма е крайно заразителен,също като романтиката,казвам ви го от личен опит

.Ще запалим тук огъня на лудостта,до 2-3 дена всички фенове на Черно Море имащи достъп до виртуалното пространство са готови запалени,от там на следващото домакинство-всичките,от там-играчи,треньори....няма да ходят по земята вече.Китайската философия не случайно казва,че е страшно лесно да летиш високо,страшно лесно да плуваш в бурните води...и много трудно да ходиш по земята.Ако говорим какво мисля....ами мисля,че Лаута точно както стана и с Левски-край на проклятието,Локо Пд изобщо не е този отбор от който трябва да се стряскаме,ето,продават си и най-добрия защитник,това поведение на отбор с амбиции ли е?А Литекс?След Висла се сринаха като картонена кула...не искам да говоря високопарно,но как ги виждате да ни бият ако не им се помогне реферски?Абсурд е да ни бият точно сега дори и в Ловеч,видяхме им клизмите с Берое,да не говорим за излагацията с Видима,най-слабия отбор в А група където трябваше супер жалка дузпа да им спасява една точица(не трите,едната)...Искам само да продължаваме да тренираме и да играем така както си е досега.Без да говорим много,без да афишираме нищо,искам Сър-а да работи спокоен,камерите и журналистите да стоят далече от нашите играчи-най-вече от младите ни момчета,които са много,да не се завъртат главите на Капитанов,Росен Колев и Румен,както и на Паломино...това да е налице и да няма глупав фенски натиск...всичко ще върви.Както каза Генов преди старта...