Арсенал - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool the best
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул

Мнениеот Liverpool the best » 16 авг 2011 19:49

Много добре направена тема!
Мисля, че мача ще е двойка, 0-1.
offside_my_ass_ написа:Да, отхвърлена е жалбата на Жервиньо. За Насри обаче не вярвам до тогава да бъде трансфериран. Колкото до скандиранията на феновете, и Ебуе го освиркваха, но момчето си игра още 2 години за нас. Аргументът с "Фабрегас е продаден, значи вече няма кой ..." е толкова смешен и абсурден, че няма накъде повече. Миналият сезон Арсенал спечели срещу бъдещия шампион Юнайтед без Фабрегас. Ако Джак се завърне, което е много вероятно, мачът пак ще се играе пред вратата на Ливърпул. ;) Букитата неслучайно дават такива коефициенти, а те не са хора, които обичат да губят. :lol:

Добре, може да има х или 1, но едва ли мача ще се играе пред някоя врата. Арсенал купиха само Жервиньо, а продадоха Фабрегас, Клиши, а Насри е близо до трансфер и сигурно няма да е в групата. Така че мача е равностоен и едва ли някой отбор ще триумфира ;)

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 16 авг 2011 19:52

Liverpool the best написа:Много добре направена тема!
Мисля, че мача ще е двойка, 0-1.
offside_my_ass_ написа:Да, отхвърлена е жалбата на Жервиньо. За Насри обаче не вярвам до тогава да бъде трансфериран. Колкото до скандиранията на феновете, и Ебуе го освиркваха, но момчето си игра още 2 години за нас. Аргументът с "Фабрегас е продаден, значи вече няма кой ..." е толкова смешен и абсурден, че няма накъде повече. Миналият сезон Арсенал спечели срещу бъдещия шампион Юнайтед без Фабрегас. Ако Джак се завърне, което е много вероятно, мачът пак ще се играе пред вратата на Ливърпул. ;) Букитата неслучайно дават такива коефициенти, а те не са хора, които обичат да губят. :lol:

Добре, може да има х или 1, но едва ли мача ще се играе пред някоя врата. Арсенал купиха само Жервиньо, а продадоха Фабрегас, Клиши, а Насри е близо до трансфер и сигурно няма да е в групата. Така че мача е равностоен и едва ли някой отбор ще триумфира ;)

искаш да кажеш че ще ги изпуснем ? не не не далеч не вярвам това да стане.....цццццц
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 16 авг 2011 20:09

Равен, 0:0 или 1:1.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 16 авг 2011 20:12

Aрсенал в момента е меко казано разпилян... 4 от основните им футболисти ще липсват. Попрвете ме ако са повече, докато в Ливърпул липсват само Джерард и Шкъртъл, като Шкъртъл не е кой знае каква загуба при положение, че имаме Карагър и Агер. Така че везната клони към Ливърпул, но все пак това е мач, в който единственото сигурно нещо е че нищо не е сигурно... Така че се очертава един интересен и надявам се приятен мач за гледане.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Мнениеот offside_my_ass_ » 16 авг 2011 20:16

lfc_fan написа:Лелелел ма ти дрогиран ли си бе ? Като чета глупавите ти постове се зачудих... нашия ли отбор се разпада, вие ли правите селекция за 60 млн. не знам....... А пък според мен Дедо Венгер не изповядва силата за арсенал.... и какъв топ обор си след като трансферния ти рекорд е 13 млн :Д::ДД::Д :lol: :lol: това че не паднахме миналия сезон на вашия стадион не значи нищо, тогава нямахме състава които имаме сега нали ? имахме и редица контузени нали ? тогава как може да кажеш че ще ни биете без проблем не знам.....................................

Аз ли съм дрогиран? :lol: Е какво като похарчихте 100 млн от зимата - досега? :lol: Момче, ти сигурно 2001 година, когато ви е последната победа като гост, си бил малък и не си я спомняш, бе. :lol: Не е важно колко пари си дал, а за какви играчи си ги дал. Топ отбор не се става, когато оглавиш класацията за най-голяма трансферна сума, платена за играч, а когато систематично се класираш сред топ отборите, когато имаш история и традиции. По твоята логика Сити и Челси са топ отбори, нали? Не, че нещо лично, но ти си срам за отбора, на който уж си фен. ;)
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 16 авг 2011 20:34

offside_my_ass_ написа:
lfc_fan написа:Лелелел ма ти дрогиран ли си бе ? Като чета глупавите ти постове се зачудих... нашия ли отбор се разпада, вие ли правите селекция за 60 млн. не знам....... А пък според мен Дедо Венгер не изповядва силата за арсенал.... и какъв топ обор си след като трансферния ти рекорд е 13 млн :Д::ДД::Д :lol: :lol: това че не паднахме миналия сезон на вашия стадион не значи нищо, тогава нямахме състава които имаме сега нали ? имахме и редица контузени нали ? тогава как може да кажеш че ще ни биете без проблем не знам.....................................

Аз ли съм дрогиран? :lol: Е какво като похарчихте 100 млн от зимата - досега? :lol: Момче, ти сигурно 2001 година, когато ви е последната победа като гост, си бил малък и не си я спомняш, бе. :lol: Не е важно колко пари си дал, а за какви играчи си ги дал. Топ отбор не се става, когато оглавиш класацията за най-голяма трансферна сума, платена за играч, а когато систематично се класираш сред топ отборите, когато имаш история и традиции. По твоята логика Сити и Челси са топ отбори, нали? Не, че нещо лично, но ти си срам за отбора, на който уж си фен. ;)

Аз ли съм срам бе... ако аз съм срам не знам какъв си ти.... някога бил ли си на вашия стадион бе ? а ? на Уембли ? аз съм 83 набор бе пиклио, по цял ден чета спортни вестници и саитове за моя отбор..... аз съм бил срам........виж се себе си пък говори, идва в форума ни и едва ли не ни накара да вярваме че Ливърпул ще бъде смачкан от резервен състав на Арсенал...ако погледнеш малко статистика играчите които ние взехме са в топ 10 на играчите с наи-много създадени ситуации........а да ако системно се класираха отборите и титлата се взимаше системно сега Ливърпул нямаше да е с 18 а с 100 именно защото 1-вата ни титла е 1901.. както и да е, ако искаш ми отговаряи, утре ще продължим темата..
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 авг 2011 20:51

offside_my_ass_ написа:
Liverpool forever_95 написа:Не, ти си скандален просто :lol: :mrgreen:
Идваш в нашият форум и едва ли не ни обеждаваш с този и предният си пост, че трябва да се примирим със загубата. Така го казваш, че насила трябва да се примирим и всички фенове на Ливърпул да почнат да дават прогнози за Арсенал. Направо ме изкърти :lol:
И аз не очаквам да бием, но да видим

:lol: :lol: Виждам, че си младо момче и още не си съвсем наясно с нещата, но това е форум и тъй като темата е за мача с Арсенал, аз имам правото да си кажа мнението. Не знам защо очакваш в тази тема да се слагат само прогнози за победа на Ливърпул, но статистиката от последните години говори друго. В последния двубой на Емиратс само късметът спаси мърсисайдци от загуба, а показаното на терена беше под всякаква критика. Според мен Далглиш не изповядва стила, който подхожда на гранд като Пуул, но това си е проблем на феновете на отбора. Арсенал е фаворит в този двубой (очевидно и според букмейкърите), което не означава, че не могат да сътворят някоя велика глупост и да загубят. Само за протокола искам да уточня, че Пуул са ми страшно симпатичен отбор и винаги много съм ги уважавал. :)

Да, младо момче съм, 16 годишен младеж с буйна кръв и само ми трябва някой да ме провокира (не казвам, че ти го правиш, поне не и засега :lol: ), но ти продължаваш да пишеш и гледам вече имаш 5-6 поста и се опитваш да убедиш нас феновете, че ще загубим. Ти къв си бе? :lol: Все едно аз да дойда и да ти натъртвам, че ще паднете от Юнайтед и то с разлика, ама с разлика, не само че ще паднете :lol: Не очаквам в темата да има прогнози само за Пуул, добре, мислиш, че ще ни биете, ок, това е твое мнение. Но просто забелязвам как се опитваш да убедиш нас феновете на Пуул че ще паднем като ми разправяш каква била статистиката, кво давали букитата и тем подобни простотии. И през фара ми е за статистиката, тя не играе. Само да спомена, че не бяхме били Уулвс като гости 32 години, но го сторихме. Не бяхме вкарвали 5 гола в Лондон, но срещу Фулъм го сторихме. Айде да те видя сега кви статистики пак ще ми изкараш, не че ми пука де :lol:

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Мнениеот offside_my_ass_ » 16 авг 2011 20:59

lfc_fan написа:
offside_my_ass_ написа:

Аз ли съм срам бе... ако аз съм срам не знам какъв си ти.... някога бил ли си на вашия стадион бе ? а ? на Уембли ? аз съм 83 набор бе пиклио, по цял ден чета спортни вестници и саитове за моя отбор..... аз съм бил срам........виж се себе си пък говори, идва в форума ни и едва ли не ни накара да вярваме че Ливърпул ще бъде смачкан от резервен състав на Арсенал...ако погледнеш малко статистика играчите които ние взехме са в топ 10 на играчите с наи-много създадени ситуации........а да ако системно се класираха отборите и титлата се взимаше системно сега Ливърпул нямаше да е с 18 а с 100 именно защото 1-вата ни титла е 1901

Смешник, бил съм и на Хайбъри, и на Емиратс. На Анфийлд не съм ходил, признавам, но някой ден и това ще стане. Колкото до това в какво съм те карал да вярваш - изобщо не ме вълнува в какво вярваш и в какво не. :lol: Моята цел не е да те убеждавам в каквото и да е, казвам само, че Арсенал е фаворит в този мач. Това се потвърждава и от букмейкърите. А ти иначе в каквото искаш си вярвай, това си е твой проблем. Аз съм сигурен, че ти всяка година вярваш, че ще спечелите и всяка година си разочарован. "Резервите" на Арсенал всъщност са си всички играчи от миналия сезон, без Фабрегас и Клиши. Смятам и сам виждаш, че халфовете на Арсенал в момента са с класа над тези на Пуул, пък макар и много по-млади. Както ти казах, просто не смятам, че разполагате с необходимата класа, за да победите като гост, а явно и букмейкърите мислят така. Разбира се, че не е изключено и Ливърпул да спечели, защото в такива мачове понякога едно положение решава нещата. Арсенал е губил много по-големи звезди от Сеск, искам да ти кажа, но това не е пречило на Венгер да направи боеспособен състав веднага след това. Иначе такива като теб има много - сипят помия, но и сами не си вярват. Погледни фактите, класирането никога не лъже. ;)
П.П. Наистина не желая да провокирам спорове с вас, защото, както казах, Пуул ми е много симпатичен отбор. Каквото и да си говорим ние, ще се види през уикенда кой е бил прав. Дано да стане хубав мач. ;)
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

Потребителски аватар
Liverpool the best
Контакти:

Мнениеот Liverpool the best » 16 авг 2011 21:04

lfc_fan написа:искаш да кажеш че ще ги изпуснем ? не не не далеч не вярвам това да стане.....цццццц

Явно не се изказах правилно. Имам предвид че едва ли някой от двата отбора ще доминира над другия и че ще се получи интересен(надявам се)и равностоен мач. Все пак мисля, че Ливърпул са по-добри от Арсенал и ще спечелят мача. А и прогнозирах двойка.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 16 авг 2011 21:06

Халфовата линия на Арсенал била класи над тази на Ливърпул?? пич ти добре ли си :roll:,
колкото до мача предивждам че ще гиизлъжем с 0:1 гол на Суарес
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Върни се в “Ливърпул”