2 мача наказание за цска

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: 2 мача наказание за цска

Мнениеот Empty » 09 юни 2009 15:26

C.A.R.P. написа:може би 6-8 мача би било реално наказание. а по-справедливо би било полицията качествено да потроши кухите тикви на вандалите още на стадиона

Ти болен ли си...... :?: При положение, че домакинските мачове носят най-много точки на отборите- 8 мача..... не е лесно да си син фен.Какво съм виновен аз като фен на Цска, че други 100 чевека влезли на терена и трябва ли и аз да страдам заради тях?Отговори си на този въпрос преди да пишеш глупости!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 юни 2009 15:27

[offtopic]http://www.nutrocker.co.uk/animatedgifs9.html -Ako някой желае въртящо се лого на любим английски или друг европейски отбор ето от тук може да си[/offtopic]изтегли за аватар или подпис

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 09 юни 2009 15:36

C.A.R.P. написа:може би 6-8 мача би било реално наказание. а по-справедливо би било полицията качествено да потроши кухите тикви на вандалите още на стадиона

Аре да не говорите много, защото когато трошхте стадиона в Стара Загора и се бихте с ченгетата какво последва? А да неговорим, че се вдигна шум до небесата - биели децата на България и т.н. А за полицейският произвол в Ловеч - нито дума. Аз имам мн добър приятел, който беше на мача и сега е със 10 шева и спукано ребро. Нещо да кажеш по този въпрос???

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 юни 2009 15:45

Не знам кой трябва да наказват но един мой приятел от Ловеч,който е цесекар и на излизане от стадиона с една негова приятелка полицаите са го пребили за кеф! :evil: Нито е трошил седалки,нито даже е ПСУВАЛ!Знам го много добре!Пича е спокоен и не прави мизерии...ама айде де!
П.П Моля хора,които не са свързани или не са привърженици на ЦСКА да не се правят на съдии или да не се занимават са нашия отбор!Всички знаем кои са първите фенове,които дадоха идеята да се чупат стадиони!Всички знаем кой ни изпотроши последният път сектора за гостите!Всички знаем кой ни изпотроши целия вход на Армията!
!На вас обаче май повече ви кефи са нас да се занимавате отколкото да си гледкате измъчената до безкрай титла!Еми нормално да не ви кефи титлата! ;)
Последна промяна от delqnski47 на 09 юни 2009 15:48, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 09 юни 2009 15:47

Бай Ганьо всеки месец плаща по 15 хил. на посинелите фенове, за да не се случват такива работи. Дучето също поиска, но му отказаха, така че... :lol:

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 09 юни 2009 15:59

Тук въпросът е принципен, разпоредбите трябва да се спазват. Няма значение за кой отбор става въпрос, всеки трябва да си понесе наказанието. В България обаче тези неща са невъзможни. В държавата не се спазват законите, какво остава за футбола. Няма как да имаме силно първенство с продажни президенти начело на клубовете ни. Първо трябва да си оправим държавата, а после всичко ще си дойде на мястото, само дето това време май е много далеч и изобщо не се виждат наченки на подобрение.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 юни 2009 16:00

bluesupport написа:Тук въпросът е принципен, разпоредбите трябва да се спазват. Няма значение за кой отбор става въпрос, всеки трябва да си понесе наказанието. В България обаче тези неща са невъзможни. В държавата не се спазват законите, какво остава за футбола. Няма как да имаме силно първенство с продажни президенти начело на клубовете ни. Първо трябва да си оправим държавата, а после всичко ще си дойде на мястото, само дето това време май е много далеч и изобщо не се виждат наченки на подобрение.

Бих казал че съм напълно съгласен с твоето мнение! :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 юни 2009 16:07

groti написа:Ако инфо-то на гонг е вярно,то отбора на цска е назан за 2 мача..Без публика или "домакинство" не е важно..2 мача при серия от изстъпляния на феновете - ударен играч на мача с Ч.Море , ударен (защото беше ударен) играч на локо,нахлуване на терена и вандалщина в Ловеч...Пак ли синьото БФС е против вас?

Всичко е вярно ;)

2. За навлизане на публика, спиране на играта и с последствие, на основание чл. 37, ал. 1, т. 1, буква В, предложение 4, ДК наказва ПФК"ЦСКА" с лишаване от домакинство за 2 срещи и имуществена санкция в размер на 10 000 лева.

http://www.bfunion.bg/Решения_на_ДК_от_09_06_2009_2765.html?owner=2

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 09 юни 2009 16:10

Angoff написа:
a boy named goo написа:Теб какво те бърка наказанието на ЦСКА, защо не си гледаш твоя отбор. Разбирам по някакъв начин Левски да е ощетен от това наложено наказание, тогава щях да те разбера, ама сега ми е малко странно.

Омразни отбор от подуяне да бъде ощетен ? ... да да,нали после ще свикат среща с папата !

От БФС пак се правят на велики на гърба на ЦСКА...от далеч си връзват гащите и за новото първенство,сякаш една друга алкохолизирана и наркоманизирана публика не се бие с полицайте преди мач и не уби фен извън терена,не потроши цял сектор и прочие и прочие , кога пък подуене беладрус бенд е било наказвано...тая тревопасна банда телета и техните пастири с мустаци се чустват,като безнаказани но ... о миг поспри идат европейските турнири и нови села,паланки и заводи за преоткриване...всичко се връща !

Колкото до наказанието,смятам,че донякъде е справедливо но просто е винаги върху гърба на падналия...Титаните да се осетят и да се осъзнаят,че с тая паплач в БФС само сечено ще ни правят...

[offtopic]Пак наизустени свински истории! Справедливо било наказанието... В Европа вадят от турнирите за такова провинение... Ти какво опитваш се да изкараш сектор Г светци ли?[/offtopic]
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
C.A.R.P.
Контакти:

Мнениеот C.A.R.P. » 09 юни 2009 16:31

MuroCSKA написа:Аре да не говорите много, защото когато трошхте стадиона в Стара Загора и се бихте с ченгетата какво последва? А да неговорим, че се вдигна шум до небесата - биели децата на България и т.н. А за полицейският произвол в Ловеч - нито дума. Аз имам мн добър приятел, който беше на мача и сега е със 10 шева и спукано ребро. Нещо да кажеш по този въпрос???

1. не съм фен на левски. омръзнало ми е от селските ви изцепки навсякъде, където гостувате.

2. това не е полицейски произвол. напротив - крайно време е полицията да се вземе в ръце и да подходи сериозно - с палки, сълзотворен газ и ако това не помогне - с бойни патрони.

3. ако този ти много добър приятел е бил удрян вън от стадиона или по трибуните - това е жалко и съответните служителите на реда заслужават справедливо наказание. ако е бил от тези, които нахлуха на терена - малко му е. трябвало е да му спукат и главата.
non mollare mai

Върни се в “ЦСКА”