Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 авг 2011 19:13

liverpool96 написа:
Liverpool forever_95 написа:Не, абсурд, днес е вторник, до събота ще направи 3-4 тренировки, пълен абсурд е да е в групата. Но ако възстановяването му върви по-добре от очакваното, може да го видим и преди средата на септември. Според мен ако е добре може да запише 20 минутки срещу Болтън ;)

Философе, пак се изказа неподготвен. Енрике направи едва една тренировка с нас и беше титуляр срещу Съндърланд.

Ей, я не ми се прай на голям, знайл ли какъв филосов ще ти дам. Лапе. Замисли се малко. Енрике контузен ли беше? Да не би да е бил извън строя от март месец? Да не би да си мислиш, че с 3 тренировки Джерард ще си върне оптималната форма ?
МИСЛИ, преди да драскаш глупости и да ставаш смешен! Нищо лично ;)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 16 авг 2011 19:25

lfc_fan написа:
Alonso_Massa написа:
tedicha123 написа:Lille expecting big money bid for Edin hazard(€30m) -L'Equipe #afc #LFC

Не се ли пише EdEn? Иначе ако се получи би било хубаво, но не виждам от къде ще извадим 30 милиона при положение, че вече стигнахме лимита си от 50 милиона.

ние нямаме лимит, собствениците са казали че няма да спрат да инвестират докато не са убедени че сме напълно готови

Спомням си една статия, в която пишеше, че Ливърпул няма да изхарчи повече от 50 милиона. Е изглежда не е вярно, което може само да ни радва. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 16 авг 2011 21:45

Liverpool forever_95 написа:
liverpool96 написа:
Liverpool forever_95 написа:Не, абсурд, днес е вторник, до събота ще направи 3-4 тренировки, пълен абсурд е да е в групата. Но ако възстановяването му върви по-добре от очакваното, може да го видим и преди средата на септември. Според мен ако е добре може да запише 20 минутки срещу Болтън ;)

Философе, пак се изказа неподготвен. Енрике направи едва една тренировка с нас и беше титуляр срещу Съндърланд.

Ей, я не ми се прай на голям, знайл ли какъв филосов ще ти дам. Лапе. Замисли се малко. Енрике контузен ли беше? Да не би да е бил извън строя от март месец? Да не би да си мислиш, че с 3 тренировки Джерард ще си върне оптималната форма ?
МИСЛИ, преди да драскаш глупости и да ставаш смешен! Нищо лично ;)

Ей, ай по-полека, става ли? Не ме дразни само. Тука не става дума за титуляр, а да влезе в групата за мача, разбирачо голям. Джерард от доста време тренира индивидуално, сега е време да го направи това с отбора. Така че айде да не ми се правиш на голямата работа, ставаш посредствен с някои изказвания. Мислиш си, че знаеш, но всъщност нямаш ни най-малко понятие. ;)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 авг 2011 22:49

Ех ех големия разбирач...Щял да влезе в групата каза. :lol:
Направо къртиш с малоумните си коментари. Хората ти казват около средата на септември, ти го чакаш още срещу Арсенал... И като тренира индивидуално за 3-4 тренировки на облекчен режим кво ще постигне бе "експерт"

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 16 авг 2011 22:56

Айде да се спрете, а?
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 16 авг 2011 23:00

Liverpool forever_95 написа:Ех ех големия разбирач...Щял да влезе в групата каза. :lol:
Направо къртиш с малоумните си коментари. Хората ти казват около средата на септември, ти го чакаш още срещу Арсенал... И като тренира индивидуално за 3-4 тренировки на облекчен режим кво ще постигне бе "експерт"

Ти пак не разбра. Казах, че може да поиграе десетина минути, не да е титуляр. Ама ти май не правиш голяма разлика между титуляр и резерва, то няма голяма разлика, нали? :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 16 авг 2011 23:28

95 и 96, защо не продължите на лични?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 авг 2011 00:12

john barnes написа:
suareshampion написа:
john barnes написа:

аааааааааааааааааааа,ще дойдете на мойта вие всичките тука.айде сега си блъскайте главите заедно със тоя керъл...гледайте кун агуеро и му се радвайте само!

aз тоя го искам от три месеца и му следя развитието от първия ден в атлетико , не ми обяснявай ти какво да гледам..много ми е ясен футбола да знаеш джони..доста отдавна го гледам и практикувам а вече съм и тренор ,така че малко по с респект ,като тръгнеш да ми обясняваш нещо ..скоро се опита да ме засегнеш ,но не ти обърнах внимание ,по простата причина ,че не искам да взлизам в скандали с фенове на отбора а и Джон Барнс е един от играчите заради ,който станах фен на отбора през 89г.

по спокойно бе,суаресчо...аз съм фен от 1984 година...а щом си треньор,се радвам за тебе.още зимата го исках или агуеро или кавани или йоренте,ама взехме керъл...[/quote]
джончо тия футболисти искат големи заплати и няма как да стане..освен от ръководството да си променят малко принципите и да вземат поне едно голямо име иначе няма да стане ..титла се взима с класни футболисти
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 17 авг 2011 01:03

ами именно...трябва да сменим средняшкото мислене и да привлечем 2-3 големи звезди,със големи заплати...само така имаме шанс за титла!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 авг 2011 10:54

Ей за 2 дена доста сте напреднали :lol: :lol: Но явно не съм изтървал никакви съществени слухове :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”