Арсенал - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул

Мнениеот JalkiSte » 16 авг 2011 17:34

Страхотно направена тема, браво :!: Не знам каква прогноза да дам, нещо не съм очарован от играта на нашите, а Арсенал са ни традиционно труден съперник ... може би 1-1.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 16 авг 2011 17:35

Труден мач.Макар Арсенал да са без Фабрегас,Насри,Сонг винаги ми е някво супер напрегнато винаги преди мач с Арсенал.По-спокоен съм когато играем с/у Ман Ю или Челси слагам ръка на сърцето.Не помня от кога не сме били Арсенал вече пък като гост да не говорим.Последната победа с/у тях ни е от 2008 в ШЛ с 4-2 на ''Анфийлд''.По-добро време от сега да бием Арсенал скоро няма да има.Победа и само победа 0-2
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 16 авг 2011 17:37

Уха :) ще гледам това дерби в събота с такъв приятен час :) Неутрален зрител, но мисля, че домакините имат предимство , просто защото са домакини

Shpaidela
Контакти:

Мнениеот Shpaidela » 16 авг 2011 17:43

Новостите са супер!!!А резултата... :) 3:1!Все пак е началото на шампионата.Ако беше в края бих заложил срещу моят АРСЕНАЛ.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 16 авг 2011 17:50

Tемата е страхотно направена!Момчета,много вдигнахте летвата,оттук нататък ще очаквам всички теми да са такива ;)
Това е дерби,а всички дербита по принцип са тройни.Арсенал имат много проблеми със състава и решителен мач 3 дни преди това за влизане в ШЛ.Тези неща според мен накланят везните в полза на Ливърпул.За Арсенал работи домакинското предимство и статистиката...
Моята прогноза е 2.Сега е най-удобния момент да нарушим статистиката и да си тръгнем с победа от "Емирейтс"
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 16 авг 2011 17:54

Браво,страхотна тема! Евала! Само така! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 16 авг 2011 18:15

Арсенал 0:2 Ливърпул :)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Мнениеот offside_my_ass_ » 16 авг 2011 18:25

Инфото не е дадено много коректно. Насри не се знае дали няма да играе (Венгер на пресконференцията вчера каза, че ще го задържи, а и имаше видео на сайта на Арсенал, на което се вижда, че французинът си тренира с отбора). Уилшър вече тренира (похвали се в Туитър :) ) и дори да не рискуват с него в мача с Удинезе, ще играе със сигурност срещу Ливърпул. Сонг и Жервиньо са наказани, но Венгер твърди, че ще обжалва решението за Жервиньо (което означава, че може и той да е в групата), Росицки днес ще минава късен фитнес тест. Като цяло очаквам Венгер да започне мача в обичайното 4-3-3, като на мястото на Сонг ще играе Фримпонг (който е уникален състезател, впрочем). По всяка вероятност съставът ще е Шчезни, Саня, Гибс, Вермален, Косиелни, Фримпонг, Уилшър, Рамзи, Насри, Аршавин и Ван Перси (к). Очаквам не много трудна победа за Арсенал с 1/2 на 0. Не мисля, че Ливърпул има какво толкова да противопостави на Арсенал и дори с доста "по-младата" си халфова линия артилеристите няма да имат кой знае какви проблеми и спокойно ще си вземат трите точки.

П.П. Днес в мача с Удинезе вероятно ще се заложи на по-млад състав и на основните фигури ще им се даде почивка. Бендтнер ще играе (Венгер потвърди), Уолкот, вероятно Чембърлейн и Лансбъри.
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 16 авг 2011 18:37

Може би Насри ще бъде продаден дотогава. Пресконференциите са Венгер са пълни с лъжи и затова не вярвам на нито една дума. Насри си навлече гнева на феновете /скандиранията на мача с Нюкасъл/ и не виждам как би останал. По-добре да си ходи.
Едва ли ще падне наказанието на Жервиньо според мен. Да, Бартън го провокира, но Жервиньо отвърна.
С наличните играчи и без покупката на класни попълнения изпадането от топ4 е доста вероятно.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 16 авг 2011 18:39

Предвид това, че Фабрегас е вече трансфериран, а и доста ключови играчи ще отсъстват, залагам минимална победа с 0:1. Време е новите попълнения да вършат работа.

Върни се в “Ливърпул”