Orlando vs Lakers 3част

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Orlando vs Lakers 3част

Мнениеот soilwork » 09 юни 2009 13:46

Мисля че е време Магьосниците утре сутрин да бият!Според мен този мач у дома ще бъде крайъгълен камък за това могат ли Орландо да направят нещо в този финал или ще се провалят както навремето срещу Хюстън! Айде да затягат редиците и дано тръгне стрелбата на Рашар,Хедо,Пиетрус и Алстън :) За останалото ще се погрижат Супермен и Нелсън ;) Само да питам последно в 3 или 4 часа ще бъде??

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Re: Orlando vs Lakers 3част

Мнениеот chrisbosh » 09 юни 2009 14:05

4 часа. Ако Хауърд реши да ирае ще бият на 100 %. Според мен стрелбата на Рашард Люис и останалите върви доста добре и няма за къде да тръгва.

Потребителски аватар
BPK
Контакти:

Мнениеот BPK » 09 юни 2009 14:31

Ония ден им вървя страшно много на Рашард и Хедо, ма пак не стана номера. Нещо Супермен в тая серия никъв го няма. Прави си обичайните 15+ борби, ма нищо повече. Дано поне в един от 2-та мача Лейкърс да бият и да си подпечатат титлата. Пък и нема Фил Джаксън си има шампионски пръстен за всеки един от пръстите ;)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 юни 2009 14:41

Да Супермен ще трябва да се стегне малко,нещо гипс ми се видя 2 мача :) Той поначало обича да спори и да се разправя-сега внимава защото вече има 5 технически нарушения и при шесто гори за един мач.Дано бият,за да има интрига

Потребителски аватар
Maria Mitsova
Контакти:

Мнениеот Maria Mitsova » 09 юни 2009 19:16

За да бият Орландо, не само Дуайт, всички трябва да играят на 100%.
Клише е, ама е точно така. Коби и на 50% пак може да ти вкара винаги, ама винаги, когато най-малко очакваш...
За мен Ламар Одъм също е изключително важен за ЛАЛ, само как ги разиграваше на пръста си онзи ден, не може да му се позволява такова нещо.
Защита, защита, и много пробиви отдолу му е майката, не само тройки...
Дано бият, защото загуба днес значи само едно - титлата за Лейкърс в максимум 5 мача. ;)
Follow me on Twitter - @mimi_blanco

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 09 юни 2009 21:26

Че Коби не може да бъде спрян не може. Същото беше и срещу Кавс- ЛеБрон не може да бъде спрян, но за разлика от тях в ЛА има някаква отборност, която в Кавс липсва, защото се разчита само на краля, а така просто не става. Вижда се че Орландо могат да неутрализират до някъде Коби( да кажем да не направи 40 точки, а 31 :lol: ), но срещу разигравания и някаква по-сложна схема в нападение издишат здравата.

Върни се в “Баскетбол”