Кошмарна контузия на национал от ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- baerba1995
- Контакти:
Re: Кошмарна контузия на национал от ЦСКА
Скорошно оздравяване! Не знам дали съм прав ,защото не съм го гледал много този новия , но май ще е по-добър вариант пред павката Виданов...абе май денис ще е заместник...
Последна промяна от baerba1995 на 16 авг 2011 16:09, променено общо 1 път.
Много лоша новина !
Апата играеше стабилно и изнасяше топката добре, надявам се само Павката да не е неговия заместник защото не ми се мисли .
Апата играеше стабилно и изнасяше топката добре, надявам се само Павката да не е неговия заместник защото не ми се мисли .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Бързо възтановяване АПА.С теб сме.
Пожелавам скорошно оздравяване на момчето и изказвам искрената си надежда Виданов да не бъде титуляр,всеки вариант на защитата без Виданов ще бъде добре дошъл,има как дори да сложи Бандаловски централен,а Дечев като десен защитник.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Red Warrior
- Контакти:
Лошо Седларов, лошо! Съвсем си е бил в правото Радуканов да ги псува тия рендета от Черноморец 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- ***cska***
- Контакти:
Много лоша новина,във възможно най-неподходящия момент(не че има подходящ за контузия де,но с оглед на предстоящия мач...)
Дано момчето се оправи по-бързо!

Дано момчето се оправи по-бързо!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Оправяй се по-бързо Апа с теб сме . Много лоша новина , най-добрия ни централен защитник се контузи
Дано Халилович започне на негово място. Мисля че може достойно да го замести а и предвид двете седмици тренировки с отбора мисля, че много или малко вече се е обиграл с момчетата ....

catch me ... if you can !
Контузията на Апостол Попов идва в много лош момент. Мачът със Стяула е след два дни, а не се знае, кой ще го замести. Лошото е, че няма достатъчно алтернативи. С най-сериозни шансове е Виданов, защото е играл с повечето от сегашните играчи. Той обаче не е от стабилните и при сериозен натиск се пропуква. Плюса е, че е играл в Румъния и би трябвало да познава стилът на Стяула. Другите играчи спрягании за поста са с още по-малки шансове. Халилович е без жълта карта и вероятно ще отпадне, а новото момче Крачунов до мача ще е направил две-три тренировки. Проби с Тошко Янчев или другия Стоянов ще нарушът цялостната схема на отбора. Затова единствен остава Виданов и дано да се справи, защото ако успее титулярното място в А група му е вързано в кърпа.
Много лошо.Каквото и да става само да не пуска Виданов.Че с него отпадането е в кърпа вързано.Ако трябва да връща Тошко централен защитник,а на негово място или Адемар или Стоянов.Само не и Виданов.Той задължително трябва да последва Тонев и да освободи ЦСКА от присъствието си.
Много лоша новина,дано Г-н Радуканов намери качествен негов заместник,а дано и Апата се възстанови по-обързо очакваното.Пожелавам му успешна операция.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!