Нападателят на Атлетико Мадрид Диего Форлан е получил оферта от италианския гранд Интер. Това разкри самият уругваец. „Нерадзурите“ ще се опитат да вземат голаджията за заместник на Самуел Ето'о, който е пред трансфер в Анжи Махачкала.
„Да, вярно е. Получих оферта от Интер. Да играя в Милано би било мечта“, заяви Форлан. Той може да бъде купен от Интер за около 6 милиона евро, ако Атлетико успее да вземе Фалкао от Порто.
Интер обаче не е единственият вариант за Форлан. „Името ми е доста горещо в Турция в момента. Не съм получавал оферта от някой турски отбор, но това е красива страна и би било хубаво да продължа кариерата си там“, призна нападателят.
http://inter.gong.bg/view_article.php?article_id=219849
Дано!
Форлан: Получих оферта от Интер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Levski 1914
- Контакти:
Форлан: Получих оферта от Интер
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Форлан: Получих оферта от Интер
Дано,след като си тръгва Ето'О трябва да му намерим добър заместник 

Не, че съм против трансфера, о не мисля, че той е кой знае повече от Милито, а освен това си имаме 4-ма класни нападатели, ако не броим Ето'о 

- Авалокитешвара
- Контакти:
Кои са тези четиримата? Пандев ли?...
Форлан е нагодини, но все още е класа. Друг е въпросът дали ще се адаптира, ако въобще дойде. Но все пак аз съм за ако трансферът е за прилична сума.
Форлан е нагодини, но все още е класа. Друг е въпросът дали ще се адаптира, ако въобще дойде. Но все пак аз съм за ако трансферът е за прилична сума.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
- 1912chaflio
- Контакти:
Айде-Айде моляви са ,ние клуб на пенсионера ли ще правим