Кошмарна контузия на национал от ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Кошмарна контузия на национал от ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 16 авг 2011 14:57

Титулярният защитник на ЦСКА Апостол Попов няма да играе в следващите шест месеца, след като направените днес прегледи установиха, че той е скъсал кръстни връзки. По този начин националният защитник пропуска мачовете на "червените" до края на есенния дял на първенството и срещите на България до края на квалификациите за Евро 2012. На Апата му предстояха двете възлови срещи със Стяуа за влизане в групите на Лига Европа, както и двубоите на българския национален отбор с Англия и Швейцария през септември.

"Положението е трагично! Контузията я получих по време на мача с Черноморец, когато през първото полувреме Борислав Балджийски ми влезе много остро. Лекарят на отбора се чуди как съм играл до края с тази болка. Прегледът показа скъсани кръстни връзки и сега чакам шефовете да кажат как ще процедираме с операцията. Надявам се за пролетта да съм на линия, но наистина съм много разочарован", сподели пред Sportal.bg обезкураженият Попов.

Fuck :(
Дано вземем Крачунов,чее....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Кошмарна контузия на национал от ЦСКА

Мнениеот lisynger » 16 авг 2011 15:00

Най-лошата контузия за един футболист :( Единствен той бе безупречен в защитата ни от началото на сезона и се контузи.Оздравявай по-бързо Апостоле с теб сме
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Agueroo
Контакти:

Мнениеот Agueroo » 16 авг 2011 15:01

Много лошо за отбора е тази контузия !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 авг 2011 15:02

lisynger написа:Най-лошата контузия за един футболист :( Единствен той бе безупречен в защитата ни от началото на сезона и се контузи.Оздравявай по-бързо Апостоле с теб сме

Оня нещастник Балджийски си свърши работата! :evil:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 16 авг 2011 15:03

Аз новината я прочетох само в спортала до сега. Дано да не е вярно иначе пълен кошмар.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 авг 2011 15:05

j0rka7aa написа:Аз новината я прочетох само в спортала до сега. Дано да не е вярно иначе пълен кошмар.

Защитникът на ЦСКА Апостол Попов ще бъде извън игра за половин година, научи Novsport.com. Днешните прегледи на национала са установили тежка контузия в лявото коляно. Касае се за скъсана предна кръстна връзка. Апата се нуждае от спешна операция, която ще го извади от терените за 6 месеца.

Попов пропусна последните две тренировки на "червените".

Така той ще пропусне целия есенен полусезон.

Все още не е ясно кой ще бъде заместник на Попов срещу Стяуа в четвъртък, когато "армейците" гостуват в Клуж. Един от вариантите за място в средата на отбраната е новото попълнение Денис Халилович, както и уреденият днес Пламен Крачунов.
Sofia.

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 16 авг 2011 15:07

УЖАС........ :x :( Апостол Попов ми беше един от любимците докато играеше в Ботев.Дано се въстанови бързо и да влезе в игра.
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 авг 2011 15:09

Няма късмет това момче! Миналата година извади рамо пак в началото на сезона.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 авг 2011 15:13

според мен е кьорфишек, има контузия апата, но не са скъсани връзки ;)

п.п. дано съм прав де :) но аз винаги съм прав, така че споко ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”