Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот styopa » 16 авг 2011 09:49

Аз пък имам известни съмнения,че Alonso_Massa и john barnes са един и същи човек.Същия беше до миналата година от манчо.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 16 авг 2011 09:57

Мен лично т'ва ухажване от страна на Челси към Мейрелеш изобщо не ме кефи, за евентуалните около 50-на мача тоя сезон трябва да има дълбочина на състава, а португалеца е една отлична възможност за промяна на визията на средната линия в зависимост от противника. Всеки един от многото халфове би могъл да натрупа по едни 25 мача, а Краля ще има множество опции пред себе си.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 16 авг 2011 10:06

Alonso_Massa написа:Вижте Агуеро е с 3 милиона по-скъп от Керъл и какво прави. Представям си като се адаптира напълно какво ще става...

Вие не разбрахте ли че няма как да вземем такъв играч заради заплатите. Не сме Шити да даваме по 150-180К на седмица, ако ги дадем на някой, повечето играчи ще проплачат. Затова и не вземаме играчи от такъв калибър, така че спрете да мечтаете и да плюете.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 авг 2011 10:08

Mighty Reds написа:Мен лично т'ва ухажване от страна на Челси към Мейрелеш изобщо не ме кефи, за евентуалните около 50-на мача тоя сезон трябва да има дълбочина на състава, а португалеца е една отлична възможност за промяна на визията на средната линия в зависимост от противника. Всеки един от многото халфове би могъл да натрупа по едни 25 мача, а Краля ще има множество опции пред себе си.

По принцип прекалено много са този тип играчите.Една продажба на например Мейрелеш според мен ще е добре и за двете страни.Цяла година да търка скамейката едва ли ще е полезна и за него и за клуба.
Отделно с негови евентуални 10-15 млн паунда може да се вземе далеч по-полезен играч(например централен защитник).
При всички положения в следващите две седмици според мен има да се случват много работи.Все още не сме продали/освободили доста непотребни играчи.

john barnes

Мнениеот john barnes » 16 авг 2011 10:10

styopa написа:Аз пък имам известни съмнения,че Alonso_Massa и john barnes са един и същи човек.Същия беше до миналата година от манчо.

сменяй хаповете,момче...нищо общо нямам със другия,а че ме наричаш фен на мангала,ще го приема като лична обида...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 авг 2011 10:16

john barnes написа:
styopa написа:Аз пък имам известни съмнения,че Alonso_Massa и john barnes са един и същи човек.Същия беше до миналата година от манчо.

сменяй хаповете,момче...нищо общо нямам със другия,а че ме наричаш фен на мангала,ще го приема като лична обида...

Ами и двамата ми наподобявате като писане на даре_девил.И двамата почнахте да пишете горе долу когато девила спря.И двамата общо взето само си преповтаряте едно и също нещо.
Естествено ако греша... сори.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 авг 2011 10:50

john barnes написа:
suareshampion написа:ебати футболиста тоя агуеро,за какво избързахме толкова с керъл ,с тия пари щеше да го вземем тоя ..отпред със суарес щеше да чупят кръстове,хората игратя красив футбол по земя ние само я блъскаме по въздух..напрао незнам вече кво да кажа ..

аааааааааааааааааааа,ще дойдете на мойта вие всичките тука.айде сега си блъскайте главите заедно със тоя керъл...гледайте кун агуеро и му се радвайте само!

aз тоя го искам от три месеца и му следя развитието от първия ден в атлетико , не ми обяснявай ти какво да гледам..много ми е ясен футбола да знаеш джони..доста отдавна го гледам и практикувам а вече съм и тренор ,така че малко по с респект ,като тръгнеш да ми обясняваш нещо ..скоро се опита да ме засегнеш ,но не ти обърнах внимание ,по простата причина ,че не искам да взлизам в скандали с фенове на отбора а и Джон Барнс е един от играчите заради ,който станах фен на отбора през 89г.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 16 авг 2011 11:07

styopa написа:
Mighty Reds написа:Мен лично т'ва ухажване от страна на Челси към Мейрелеш изобщо не ме кефи, за евентуалните около 50-на мача тоя сезон трябва да има дълбочина на състава, а португалеца е една отлична възможност за промяна на визията на средната линия в зависимост от противника. Всеки един от многото халфове би могъл да натрупа по едни 25 мача, а Краля ще има множество опции пред себе си.

По принцип прекалено много са този тип играчите.Една продажба на например Мейрелеш според мен ще е добре и за двете страни.Цяла година да търка скамейката едва ли ще е полезна и за него и за клуба.
Отделно с негови евентуални 10-15 млн паунда може да се вземе далеч по-полезен играч(например централен защитник).
При всички положения в следващите две седмици според мен има да се случват много работи.Все още не сме продали/освободили доста непотребни играчи.

Само с дълга скамейка, на която има качествени играчи, може да се стигне до целта на Кени Далглиш - т'ва е моето мнение. Сезонът е дълъг, контузиите и умората - често явление, така че лафа на Мечо Пух - "колкото повече, толкова повече" важи в пълна сила.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 16 авг 2011 13:45

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/682/3699682h.jpg[/wrapimg]
Радост в Ливърпул: Стиви Джи подновява тренировки

Ливърпул направи фалстарт на старта на новия сезон, след като "мърсисайдци" се спънаха срещу Съндърланд, но пък феновете на тима имат повод за радост: капитанът Стивън Джерард се завръща след дълго отсъствие.

Стиви Джи бе извън терените месеци наред, като той претърпя операция на слабините през месец март и дълго време се възстановяваше.

Точно когато изглеждаше, че сърцатият футболист се завръща в игра, той получи инфекция на мястото, което беше оперирано и това го извади извън строя за още няколко седмици.

Сега Джерад ще поднови тренировки със своите съотборници, като по всяка вероятност той ще бъде на разположение на мениджъра Кени Далглиш в средата на септември. Тогава се очаква Джерард да бъде в оптимална форма за двубоите от Висшата лига.

"Стиви започва своето възстановяване още тази седмица", увери лично мениджърът на славния английски тим Кени Далглиш.

Мартин Шкъртел, който липсваше на отбора по време на предсезонната подготовка, също се завръща в заниманията на "червените". Бранителят имаше проблеми с прасеца.

Неприятната новина за Далглиш е контузията на Фабио Аурелио. Все още не е ясно колко сериозна е травмата в ахилеса на бразилския бек.
[/center]
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 16 авг 2011 13:46

Чух дори слухове, че ще е в групата за мача с Арсенал. Дано това да е истина, защото ще го видя и срещу България ^^ :roll:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”