Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- IvanAtanasov
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Уцели 10-ката Манчини с Агуеро .. ние да му мислим
-
suareshampion
ебати футболиста тоя агуеро,за какво избързахме толкова с керъл ,с тия пари щеше да го вземем тоя ..отпред със суарес щеше да чупят кръстове,хората игратя красив футбол по земя ние само я блъскаме по въздух..напрао незнам вече кво да кажа ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- TheBest007
- Контакти:
suareshampion написа:ебати футболиста тоя агуеро,за какво избързахме толкова с керъл ,с тия пари щеше да го вземем тоя ..отпред със суарес щеше да чупят кръстове,хората игратя красив футбол по земя ние само я блъскаме по въздух..напрао незнам вече кво да кажа ..
+1
TheBest007 написа:suareshampion написа:ебати футболиста тоя агуеро,за какво избързахме толкова с керъл ,с тия пари щеше да го вземем тоя ..отпред със суарес щеше да чупят кръстове,хората игратя красив футбол по земя ние само я блъскаме по въздух..напрао незнам вече кво да кажа ..
+1
+100000000000000000000000000000 бих казал.Дано както каза Red Magic този дървар да ми затвори устата с невероятни игри и да стане един от най-добрите нападатели, но лично аз не го вярвам ама ако стане ще си призная, че съм сгрешил

TheBest007 написа:JalkiSte написа:Форлан е много добър играч, но е старичък вече.Ако му отнеме 1-2-3 месеца да се адаптира или пък се контузи значително се скъсява времето, в което ще играе за нас.А и сякаш не е играч за ПШ - престоят му в Юнайтед беше кошмарен
Но пък е точно това, което търсите-опитен, ГОЛМАЙСТОР (доказан, от световна класа), който няма да ви излезе скъпо, а може да стане от пейката и да ви реши не един или два мача
Да де, ама нали това казвам - като играеше в Юнайтед не направи нищо, може просто Висшата лига да не е неговото първенство ...
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
-
john barnes
RedMagic написа:Иначе викаш Форлан излишен... Как пък ще е излишен, като е един от най-добрите нападатели в света ?
вникни в думите ми,момко...става излишен във атлетико,ако дойде радамел фалкао...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
john barnes
suareshampion написа:ебати футболиста тоя агуеро,за какво избързахме толкова с керъл ,с тия пари щеше да го вземем тоя ..отпред със суарес щеше да чупят кръстове,хората игратя красив футбол по земя ние само я блъскаме по въздух..напрао незнам вече кво да кажа ..
аааааааааааааааааааа,ще дойдете на мойта вие всичките тука.айде сега си блъскайте главите заедно със тоя керъл...гледайте кун агуеро и му се радвайте само!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
john barnes
последен слух,челси искат мейрелеш за 12 млн.паунда,ние искаме от тях алекс...усещам накъде отиват нещата,а и анелка иска да се маха,ние го искахме още зимата него.ще има май бартер:мейрелеш=алекс+анелка...
- RedMagic
- Контакти:
john barnes написа:RedMagic написа:Иначе викаш Форлан излишен... Как пък ще е излишен, като е един от най-добрите нападатели в света ?
вникни в думите ми,момко...става излишен във атлетико,ако дойде радамел фалкао...
Добре, момко. Само дето за играч като Форлан има място винаги и навсякъде. Дори при наличието на нападател като Фалкао... На мен ми е интересно и защо не са почнали още, и явно изобщо няма да почнат, да ни свързват с Фалкао, след като се изговори за толкова много нападатели. То не бяха Жервиньо, Уикъм, Лонг, Чу Юн, Форлан, Агуеро, Игуаин, Родайега, Дефоу, има и още, но не се сещам сега... И в крайна сметка май, май Гошко ще си остане алтернатива, което е доста лоша новина. Дано все пак Комоли ни изненада с това пътуване до Испания и най-после да "взриви" Висшата Лига...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]- Alonso_Massa
- Контакти:
Вижте Агуеро е с 3 милиона по-скъп от Керъл и какво прави. Представям си като се адаптира напълно какво ще става...

[offtopic]
[/offtopic][offtopic]
[/offtopic]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта