Светльо Петров подписва с ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Светльо Петров подписва с ЦСКА
По принцип трябва да се въоражим с търпение следващия сезон не трябва да се очаква кои знае какво от нашия любим отбор просто всички тези дългове нямам как да се направи сериозна селекция трябва време за съжеление
icanmecan написа:По принцип трябва да се въоражим с търпение следващия сезон не трябва да се очаква кои знае какво от нашия любим отбор просто всички тези дългове нямам как да се направи сериозна селекция трябва време за съжеление
И аз съм на това мнение
Тук говорим за трансфера на Светослав Петров не за лъжеца и крадеца Александър Томов ... какво ти беше работа да пускаш тоя коментар нз...
Светослав Петров не е лош футболист,но предпочитам Иван Стоянов,Орлин Старокин,Даксон Да Силва и Коста Янев пред него...просто защото са млади и искат да се докажат...но от друга страна имаме нужда от бойци,ако наистина се ориентираме към български играчи то ми се вижда добър трансфер!
Светослав Петров не е лош футболист,но предпочитам Иван Стоянов,Орлин Старокин,Даксон Да Силва и Коста Янев пред него...просто защото са млади и искат да се докажат...но от друга страна имаме нужда от бойци,ако наистина се ориентираме към български играчи то ми се вижда добър трансфер!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
С такива играчи помните ли как ви късахме шортите.

България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Според мен той е изпята песен,но ще видим
Има какво да даде още Светльо и не се знае дали няма да е най-добрия за ЦСКА на терена.То и Гонзо уж беше изпята песен...
Еми на мен не ми звучи добре да взимаме стари футболисти играли за нас преди сумати време....било то и без пари.На Цска му трябва опит вярно е, но след като е играл в първенство доста по-слабо от нашето, едвали ще имаме големи очаквания от него.
Не се дразнете-форума не е да се обиждаме,а да споделим вижданията си,мнения да обменим.То всеки иска млади и надеждни футболисти,но и тези които са се доказали и могат още да дадат нещо трябва да играят-нали?
Ясно е че трябват и опитни игрчи , идват турнири , няма да ставаме като евроидиотите. Докато не се изчистят задълженията на клуба добра селекция няма да има
,покрай младите трябва да има и някое старо куче.На този етап толкова.
,покрай младите трябва да има и някое старо куче.На този етап толкова.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
lakito7 написа:С такива играчи помните ли как ви късахме шортите.![]()
![]()
Помня като ви вкара гол и ви бихме 3-0-