Блекбърн Роувърс и Анжи се борят за подписа на нападателя на Шалке 04 Раул Гонсалес, твърди „Дейли Мейл“.
Според информацията испанската легенда преговаря с английския клуб, ала вероятността за негов трансфер намалява, защото интерес към услугите му проявяват далеч по-богатите от Роувърс – Малага и Анжи Махачкала. Според информацията, руският и испаският клуб са приготвили изключително съблазнителни предложения за бившият играч на Реал Мадрид, който от началото на лятото е трансферна цел на клуба от Висшата лига, стартирал сезона с домакинско поражение от Уулвърхемптън с 1-2.
Бъдещето на Раул в Шалке 04 е под въпрос, защото наставникът Ралф Рангник предпочита да използва по-бързи футболисти в атака.
Блякбърн,Малага или Анжи?
Къде ще играе Раул?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Къде ще играе Раул?
Играч като Раул заслужава да завърши кариерата си в Испания! 

Имам чувството, че ще премине в Лудогорец.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
По-вероятно ще остане в Шалке.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Имам чувството, че ще премине в Лудогорец.
Подкрепям.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
-
- Контакти:
На 33 г. класира отборчето на Шалке на 1/4 финал в ШЛ ли беше,на 1/2 финал дори май....наби Байерн,спечели им Купата на Германия.Тия нещо не са добре с главата,не Раул,Рангник май трябва да ходи в Анджи 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
pomiqrat написа:Имам чувството, че ще премине в Лудогорец.

Ще ми се САФ да не беше предлагал договр на Оуен, а на Раул, който е в пъти по-добър....ама не ме е питал да му кажа.....
По темата, мисля, че остава в Шалке.

По темата, мисля, че остава в Шалке.
Поредната измишльотина на някой малоумен драскач, който се чуди, какво да измисли за да остане на работа. Аз съм в Германия и тук няма никакви такива информации, даже и слухове няма, а Раул е неизменен титуляр в Шалке. Раул няма да ходи никаде и няма да се очудя, ако завърши кариерата си в немския Миньор.