Ливърпул-Съндърланд

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Ливърпул-Съндърланд

Мнениеот LFC1892 » 15 авг 2011 01:47

styopa написа:
LFC1892 написа:Гледам някои хора са повдигнали темата за испанското предателче Торес, който се изплю на любовта на милиони. Интересно да видим в края на сезона колко гола ще има той и колко Керъл.

Абсолютно никаква връзка няма.Торес колкото и гола да вкара си остава(поне за мен) един малък човек и нищо повече.

Е, това е ясно. Просто явно някои хора, за да забравят Торес, трябва заместникът му да започне да бележи повече от него. Да не говорим, че общо взето с парите от Торес взехме Керъл+Суарес.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 15 авг 2011 08:05

styopa написа:
Alonso_Massa написа:Тоз Фъргюсън да не Бог бе??? :lol: :lol: То толкова късмет... Има Божия работа тука... :lol: :lol: :lol: :lol:

Сега САФ бог ли стана?Спечелил някакъв кирлив мач...

Eх то да беше един мач спечелен по такъв начин нямаше да ме е яд, ама...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 15 авг 2011 14:01

Трудно начало на сезона, мама му стара, ялово и трудно, но не необичайно.
Второто полувреме сякаш нямаха физически силички, освен ИДЕЯ как да поведат в резултата отново. Уж Кара беше на терена, а очеизвадна беше липсата на лидер, който да поведе сите дебютиращи към победата ... Никой няма да нападам от играчите/тренерите, нито е за първи път да се дънят на старта на кампанията, нито за последен (дано да е де).
Дано срещу обезкървения Арсенал да покажат възможностите си, ама надали ...
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 авг 2011 18:16

Mighty Reds написа:Дано срещу обезкървения Арсенал да покажат възможностите си, ама надали ...

Е с Арсенал често са ставали здрави мачове.Принципно въпреки продажбите все още са си много добър отбор,но би трябвало да изглеждаме по-добре.

AnfieldRoadL4
Контакти:

Мнениеот AnfieldRoadL4 » 15 авг 2011 18:47

Alonso_Massa написа:
AnfieldRoadL4 написа:Мале да имах един автомат, няколко пълнителя и адрсите ви.. Малееее... Фенове ми били на Ливърпул. Айде марш при реал, челси и сити! Един мач и пропищяхте, нищо че тоя отбор не е играл досега. Керъл дето много го храните единствен се опитваше да направи нешо до самия край на мача, и може би Каут естествено. Вие елементарно усещане за тая игра имате ли? Може ли таран висок 1,91 да минава целия отбор като Меси? Дори да го правеше пак щяхте да сте недоволни...

Хаха. Абе ей момче вземи си бий една чик*я и се успокой. :lol: Ти май нямаш елемнтарно усещане за играта... Нали знаеш колкото и да се опитва човек да направи нещо просто като няма талант няма да му се получава... И аз мога да отида там и да се ОПИТВАМ да направя нещо... Въпроса е не да се опиваш, ами да го правиш... Половин година му беше достатъчна според мен да се впише... Когато е на терена просто Ливърпул стои по друг начин. Не може отбора да се опитва да играе само с едни центрирания и да се надява случайно Керъл да засече както трябва и да вкара... Айде лека.

Аз ли нямам усещане за играта, бе приятелю? Аз ли да си бия една чикия, за да се успокоя? Аз съм много спокоен, вие пуберчета ми ревете след 1 мач. Защо не изчакаш да ти паднат и двата тестиса в скротума и тогава да даваш мнения? Детската градина трагнала да се прави на футболна академия. От всички 200 коментара 2-3 знаят какво говорят и всъщност са видели, че това което липсва е физческа подготовка. Никой не казва, че играхме добре, казваме, че е нормално да не играем добре. И какво е виновен Керъл, че Карагър и Рейна искат ако може всеки път да му хвърлят 50 метрови метрови пасове? Да ви светна ли нещо всички, които искате да играем като Барса? Като Барса играят латиносите и испанците - същите латиноси и испанци като торес и тевес - най-големите л*йна във ВЛ - и когато след година-две от Барса кажат, че искат Суарес(наистина невероятен футболист, вярвам поне в това сме единодушни), той ще сиподаде молбата за трансфер и ще отиде в Барса, не по начина на Торес, но ще отиде, а вие "фенове" пак ще псувате и реветеи може и тогава, ако сте пораснали достатъчно, да се сетите защо Краля е купил тези футболисти

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 16 авг 2011 01:57

lfc_fan написа:
Joni_ написа:Ами най нормалното нещо се случи.
С тези футболисти толкова ! Казвах го и преди, ще го кажа и сега, че селекцията която направихме това лято е просто ужасна.Изсипаха ,че близо 60 милиона за посредствени играчи с които нямам да как да се борим за нещо по сериозно.
И няма смисъл да говорим за 1ви мач и тн. просто един футболист има даден потенциал и колкото и да се хвърля и да дава всичко от себе си той нямам как да го надскочи.А играчите на Ливърпул за жалост са просто средняци !

Абе умник ти знаеш ли малко история бе ? Имаш ли поне малко представа с какви футболисти станахме за последно шампиони или тогава още не си бил в плановете на маИкаТи и бащаТи ? Не станахме шампиони с играчи като Роналдо,Меси,Агуеро, или тем подобни. А със СПУКАНИ СРЕДНЯШКИ АНГЛИЧАНИ, А ВИЕ ТУКА УМНИЦИТЕ КРИТИКУВАТЕ ОТБОРА СЛЕД 1 МАЧ, аз съм оптимист понеже знам какво ставаше през сезоните от 1984 до 1990, когато почвахме с по 5 загуби а в последствие ставахме шампиони. КритикуваИте отбора на края на сезона, викаИте за оставка ма КК ако искате, или пък стачкуваИте да ни купят някои ШеИхове да се превърнем в Манчестър Сити -2 :Х

Приятелю няма смисъл да се връщаме във времената когато за последно станахме шампиони защото от пишещите тук сигурно са били родени макс 2-3 ма,a и по леко с тона ако обичаш !
Имаме един Суарез и един застаряващ и все по често отсъстващ Джерард, всичко друго е на средно ниво и няма как да се преборим в конкурентите в Англия.Сравни отбора ни с отборите на Манчо, Челси и донякъде Ман Сити и ще видиш, че като играчи ни превъзхождат тотално, просто няма как да се преборим с тях колкото и да ни се иска .
Ти ми говориш за последната титла, но тогава времената бяха други, просто футболистите в момента нямат класата на шампиони и колкото и да се напъват няма и да я имат.Това е реалността за жалост, всичко друго е фенщина и илюзия, че сме добър отбор.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 16 авг 2011 13:23

AnfieldRoadL4 написа: Да ви светна ли нещо всички, които искате да играем като Барса? Като Барса играят латиносите и испанците - същите латиноси и испанци като торес и тевес - най-големите л*йна във ВЛ - и когато след година-две от Барса кажат, че искат Суарес(наистина невероятен футболист, вярвам поне в това сме единодушни), той ще сиподаде молбата за трансфер и ще отиде в Барса, не по начина на Торес, но ще отиде, а вие "фенове" пак ще псувате и реветеи може и тогава, ако сте пораснали достатъчно, да се сетите защо Краля е купил тези футболисти

Аха, щото Оуен и Макманамън не отидоха в Реал или пък Руни едва не напусна Юнайтед, изнудвайки ги за космическо увеличение на заплатата ... айде стига, играчите се делят на добри и слаби, не на англичани и латиноси.Парите вече са над всичко и играчи като Джерард, Карагър, Лампард, Тери, Тоти и Дел Пиеро за съжаление вече са от една друга епоха.Тия, които сега Краля ги е купил няма да отидат в Барса или Реал, не защото са много верни на Ливърпул и от деца са мечтали да играят там, а защото просто няма да им бъде предложено ...
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

AnfieldRoadL4
Контакти:

Мнениеот AnfieldRoadL4 » 16 авг 2011 14:13

JalkiSte написа:
AnfieldRoadL4 написа: Да ви светна ли нещо всички, които искате да играем като Барса? Като Барса играят латиносите и испанците - същите латиноси и испанци като торес и тевес - най-големите л*йна във ВЛ - и когато след година-две от Барса кажат, че искат Суарес(наистина невероятен футболист, вярвам поне в това сме единодушни), той ще сиподаде молбата за трансфер и ще отиде в Барса, не по начина на Торес, но ще отиде, а вие "фенове" пак ще псувате и реветеи може и тогава, ако сте пораснали достатъчно, да се сетите защо Краля е купил тези футболисти

Аха, щото Оуен и Макманамън не отидоха в Реал или пък Руни едва не напусна Юнайтед, изнудвайки ги за космическо увеличение на заплатата ... айде стига, играчите се делят на добри и слаби, не на англичани и латиноси.Парите вече са над всичко и играчи като Джерард, Карагър, Лампард, Тери, Тоти и Дел Пиеро за съжаление вече са от една друга епоха.Тия, които сега Краля ги е купил няма да отидат в Барса или Реал, не защото са много верни на Ливърпул и от деца са мечтали да играят там, а защото просто няма да им бъде предложено ...

Не брат, няма да отидат в Барса или Реал, защото тези футболисти не играят такъв футбол и никой там няма да ги поиска. И още нещо, прав си - играчите се делят на добри и слаби, но англичните и латиносите са коренно различни. Айде изброй ми един-двама британски футболисти, със стил на игра като на Давид Силва или Шави - няма такива. Всички британски халфове играят по-коренно различен начин. Няма да видиш Джерард и Лампард да правят по 500 къси подавания на мач, а в този форум всички това искат и никой не е наясно какво представлява Ливърпул. Не съм аз човекът, който може да ви го каже най-добре, но мога да ви кажа това - истинските фенове на този отбор го подкрепят, вместо да реват във всеки пост купете Мата, купете Агуеро, третия бил дърво, пък от четвъртия и аз ще играя по-добре, защото това просто не е така.

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 16 авг 2011 14:21

AnfieldRoadL4
+100

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 16 авг 2011 17:41

AnfieldRoadL4 написа:
Alonso_Massa написа:
AnfieldRoadL4 написа:Мале да имах един автомат, няколко пълнителя и адрсите ви.. Малееее... Фенове ми били на Ливърпул. Айде марш при реал, челси и сити! Един мач и пропищяхте, нищо че тоя отбор не е играл досега. Керъл дето много го храните единствен се опитваше да направи нешо до самия край на мача, и може би Каут естествено. Вие елементарно усещане за тая игра имате ли? Може ли таран висок 1,91 да минава целия отбор като Меси? Дори да го правеше пак щяхте да сте недоволни...

Хаха. Абе ей момче вземи си бий една чик*я и се успокой. :lol: Ти май нямаш елемнтарно усещане за играта... Нали знаеш колкото и да се опитва човек да направи нещо просто като няма талант няма да му се получава... И аз мога да отида там и да се ОПИТВАМ да направя нещо... Въпроса е не да се опиваш, ами да го правиш... Половин година му беше достатъчна според мен да се впише... Когато е на терена просто Ливърпул стои по друг начин. Не може отбора да се опитва да играе само с едни центрирания и да се надява случайно Керъл да засече както трябва и да вкара... Айде лека.

Аз ли нямам усещане за играта, бе приятелю? Аз ли да си бия една чикия, за да се успокоя? Аз съм много спокоен, вие пуберчета ми ревете след 1 мач. Защо не изчакаш да ти паднат и двата тестиса в скротума и тогава да даваш мнения? Детската градина трагнала да се прави на футболна академия. От всички 200 коментара 2-3 знаят какво говорят и всъщност са видели, че това което липсва е физческа подготовка. Никой не казва, че играхме добре, казваме, че е нормално да не играем добре. И какво е виновен Керъл, че Карагър и Рейна искат ако може всеки път да му хвърлят 50 метрови метрови пасове? Да ви светна ли нещо всички, които искате да играем като Барса? Като Барса играят латиносите и испанците - същите латиноси и испанци като торес и тевес - най-големите л*йна във ВЛ - и когато след година-две от Барса кажат, че искат Суарес(наистина невероятен футболист, вярвам поне в това сме единодушни), той ще сиподаде молбата за трансфер и ще отиде в Барса, не по начина на Торес, но ще отиде, а вие "фенове" пак ще псувате и реветеи може и тогава, ако сте пораснали достатъчно, да се сетите защо Краля е купил тези футболисти

Kакто ти казах. Успокой се... Сори за това с чи*ията, ама тогава бях изнервен.
То е ясно, че следващите години няма да видим титла... Ама поне да взлезем в топ4, че да се пробваме в ШЛ. Може и да направим нещо...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”