Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид (Финал за Суперкупата на Испания)

Мнениеот megan fox » 15 авг 2011 16:37

tibidabo написа:Според мен в следващия мач Гуардиола ще заложи на защитна двойка Пике-Масчерано и Алвеш и Абидал по крилата.

Сус бре..., следващият мач Гуардиола да пуска когото си поиска, но Карлес Пуйол да бъде на терена! Капитана ни и сам да играе в защита, а останалите полеви играчи да са нападатели и хлафове пак ще върши повече работа, отколкото свършиха снощи всичките ни защитници!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 авг 2011 16:44

:mrgreen: с тоя състав с тая подготовка , резултата е направо супер : ) щом и сега Реал не ни биха :mrgreen: , Моу доста се изложи по време на мача за сяко едно нещо правеше сури ракомахаше и се смееше при учевидни фалове и т.н ! Да не споменавам че Реал играха като кечисти , тяхната цел не беше топката а да ударят футболиста на Барселона , толкова груб отбор не съм виждал , и нормално след червения картон на Пепе в ШЛ сега при никви обстоятества няма да им дадат повече , а Кедира за малко да убие Абидал няма право така да му скочи честно , Моу така ги е назобил че не е истина !
Надявам се в сряда да излезнем с по - хубав състав , без Адриано без Кейта , без Тиаго , мисля че не беше готов да играе на този стадион ! Пуйол липсва ужасно много ! дано по бързо се оправи : (
Валдес
Алвеш Пике Маск Абидал
Бускетс Шави Иниеста
Санчес Вия Меси

Санчес е страхотен : ) Меси си личи че не е тренирал , мн малко игра с топката но даде асистенция и вкара гол , Вия вкара феноменален гол : ) те така , ако играем с оптималния състав зимаме купата : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
misho0yy
Контакти:

Мнениеот misho0yy » 15 авг 2011 16:49

Middlesbrough написа::mrgreen: с тоя състав с тая подготовка , резултата е направо супер : ) щом и сега Реал не ни биха :mrgreen: , Моу доста се изложи по време на мача за сяко едно нещо правеше сури ракомахаше и се смееше при учевидни фалове и т.н ! Да не споменавам че Реал играха като кечисти , тяхната цел не беше топката а да ударят футболиста на Барселона , толкова груб отбор не съм виждал , и нормално след червения картон на Пепе в ШЛ сега при никви обстоятества няма да им дадат повече , а Кедира за малко да убие Абидал няма право така да му скочи честно , Моу така ги е назобил че не е истина !
Надявам се в сряда да излезнем с по - хубав състав , без Адриано без Кейта , без Тиаго , мисля че не беше готов да играе на този стадион ! Пуйол липсва ужасно много ! дано по бързо се оправи : (
Валдес
Алвеш Пике Маск Абидал
Бускетс Шави Иниеста
Санчес Вия Меси

Санчес е страхотен : ) Меси си личи че не е тренирал , мн малко игра с топката но даде асистенция и вкара гол , Вия вкара феноменален гол : ) те така , ако играем с оптималния състав зимаме купата : )

По-добре Маск да не е защитник, не се справя добре, а впрочем Карлес здрав ли е ? Нали Мегън иска да го види на терена и, ако е здрав нека да играе, че без капитана сме за никъде ( защитата )
[center]Barça - Més Que un Club
[wrapimg=]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/388297_283674555001170_173288939373066_701102_1120960019_n.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
efocskan
Контакти:

Мнениеот efocskan » 15 авг 2011 17:47

Аз мисля че все по често ще виждаме Масчерано в защита тъй като там сме много зле при контузия или наказание на основните играчи там нямаме достоини заместници при по завързаните мачове а Кеита ще бъде заместник на Бускетс при контузия или наказание Фабрегас и Тиаго ще бъдат заместници на Хави и Иниеста при тяхно отсъствие
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 авг 2011 18:01

еми ако няма контузии и всички са здрави ще имаме резерви като :
Фабрегас , Тиаго , Масчерано , Кейта , Педро ...
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 15 авг 2011 23:22

Megan колкото и да ти се иска( както и на мен) мисля, че Пуйол въобще не е готов да изкара цял мач и то срещу Мадрид. Нормалните хора им трябват 6 месеца за да започнат да ходят криво-ляво, а при футболистите след 6 месеца са вече пълноценни на 100%. Според мен Карлес ще влиза по малко , по малко така до другото Ел класико-колкото и да не ни харесва. Знам, че ти е любимец ( и на мен), но истината е такава.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
misho0yy
Контакти:

Мнениеот misho0yy » 15 авг 2011 23:26

tibidabo написа:Megan колкото и да ти се иска( както и на мен) мисля, че Пуйол въобще не е готов да изкара цял мач и то срещу Мадрид. Нормалните хора им трябват 6 месеца за да започнат да ходят криво-ляво, а при футболистите след 6 месеца са вече пълноценни на 100%. Според мен Карлес ще влиза по малко , по малко така до другото Ел класико-колкото и да не ни харесва. Знам, че ти е любимец ( и на мен), но истината е такава.

За съжаление това е истината и от зимата трябва да се мисли за негов заместни за вбъдеще !!!
[center]Barça - Més Que un Club
[wrapimg=]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/388297_283674555001170_173288939373066_701102_1120960019_n.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 авг 2011 01:13

efocskan написа:Аз мисля че все по често ще виждаме Масчерано в защита тъй като там сме много зле при контузия или наказание на основните играчи там нямаме достоини заместници при по завързаните мачове а Кеита ще бъде заместник на Бускетс при контузия или наказание Фабрегас и Тиаго ще бъдат заместници на Хави и Иниеста при тяхно отсъствие

По-скоро след привличането на Фабрегас ще гледаме все по-често Бускетс като ЦЗ... На Сеск не му е чужда позицията на опорният халф, а и само така могат да ги съберат едновременно Шави, Андрес и Сеск на терена, а Буси и Маск явно ще се редуват да запълват дупките в защитата... Но най-добре ще бъде Пуйол да е здрав и да си играе той, че без него... в защита сме като разграден двор!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 авг 2011 01:20

tibidabo написа:Megan колкото и да ти се иска( както и на мен) мисля, че Пуйол въобще не е готов да изкара цял мач и то срещу Мадрид. Нормалните хора им трябват 6 месеца за да започнат да ходят криво-ляво, а при футболистите след 6 месеца са вече пълноценни на 100%. Според мен Карлес ще влиза по малко , по малко така до другото Ел класико-колкото и да не ни харесва. Знам, че ти е любимец ( и на мен), но истината е такава.

Не подценявай капитана ни! ;) Ясно, че годинките вече си казват думата, но той ще бъде 100% готов далеч по-бързо, отколкото всички си мислят! Не знам какво правят в кан Барса, ама играчите ги вдигат на крака много по-бързо, отколкото е нормално! Спомнете си за Абидал! Да ти направят чернодробна операция и само месец и половина по-късно да си готов за игра... не знам какво да кажа! Пуйол имаше нужда да се операри много по-рано, но заради важните мачове отлагаха операцията му за след края на сезона, всеки път като му закрепяха малко коляното го пускаха пак да играе и всичко това много влоши състоянието на коляното му и забави възстановяването, но Карлес може да се оправи!

По-време на мача снощи, когато Реал ни вкараха първият си гол... един от колегите ни отписа набързо и си мислеше, че ще ни разгромят. Тогава му казах никога да не се съмнява в отбора и винаги да вярва в него! В Барса няма по-сърцат и по-железен играч от Пуйол! Просто вярвайте в него и той няма да ви подведе! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 16 авг 2011 09:50

megan fox написа:

Не подценявай капитана ни! ;) Ясно, че годинките вече си казват думата, но той ще бъде 100% готов далеч по-бързо, отколкото всички си мислят! Не знам какво правят в кан Барса, ама играчите ги вдигат на крака много по-бързо, отколкото е нормално! Спомнете си за Абидал! Да ти направят чернодробна операция и само месец и половина по-късно да си готов за игра... не знам какво да кажа! Пуйол имаше нужда да се операри много по-рано, но заради важните мачове отлагаха операцията му за след края на сезона, всеки път като му закрепяха малко коляното го пускаха пак да играе и всичко това много влоши състоянието на коляното му и забави възстановяването, но Карлес може да се оправи!

По-време на мача снощи, когато Реал ни вкараха първият си гол... един от колегите ни отписа набързо и си мислеше, че ще ни разгромят. Тогава му казах никога да не се съмнява в отбора и винаги да вярва в него! В Барса няма по-сърцат и по-железен играч от Пуйол! Просто вярвайте в него и той няма да ви подведе! :twisted: :twisted: :twisted:

Искрено се надявам да не съм прав... :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Върни се в “Архив”