Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Don Rumen
Контакти:

Re: НЕКА ЗАЕДНО СПАСИМ ЧЕСТА НА БОТЕВ И ПЛОВДИВ

Мнениеот Don Rumen » 09 юни 2009 00:28

Това, че сме останали в групата няма никакво значение щом селския е президент и не давайте акъл какво да правим, а ако сте за това да има футбол помагайте, нямаме нужда сега от такива мнения, които да ни цепят.

Don Rumen
Контакти:

Re: няма да стъпим на джамията!!!

Мнениеот Don Rumen » 09 юни 2009 00:41

Напротив, аз мисля че ще ни бъде под достойнството да ходим на този мач. Много питат какво ще постигнем, най малкото отзвука ще бъде много по-голям от това, ако идем на стадиона. Аз ви питам, а като идем и викаме и бием, какво ще постигнем? христолов ще е пак на чело, даже ще стане по-лошо, защото псевдофеновете ще започнат пак с подканите да подкрепим отбора в името на емблемата и митьо пак ще си развява байрака. А че мача е твърда двойка въобще не ме интересува.

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 09 юни 2009 01:06

Никакво ходене на мача!За себе си вече взех решение!Селянина вън от Ботев,за мен това вече не е дерби...няма я тръпката.
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 юни 2009 06:05

alive написа:Никакво ходене на мача!За себе си вече взех решение!Селянина вън от Ботев,за мен това вече не е дерби...няма я тръпката.

+1

Потребителски аватар
Botev_Pld_1912
Контакти:

Мнениеот Botev_Pld_1912 » 09 юни 2009 07:44

Аз да можех главата щях му отрежа на него :evil:

А относно за мача мисля че играчите заслужават публика ако не за друго поне за тях да идем на стадиона. ;)
Само тебе обичам и за тебе живея,и не на празно за теб ще умра...БОТЕВ !!!

Потребителски аватар
дядо_мраз
Контакти:

Мнениеот дядо_мраз » 09 юни 2009 08:24

Botev_Pld_1912 написа:Аз да можех главата щях му отрежа на него :evil:

А относно за мача мисля че играчите заслужават публика ако не за друго поне за тях да идем на стадиона. ;)

Къде ги видя пък тези играчи или имаш впредвид нощни свирачи!!!
С един мач футболист не се става приятел!!!
Твърдо ЗА никакво ходене на джамията - стига агония - стига мъки !!!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 юни 2009 08:28

WALENTINAAA написа:
rump_shaker написа:а кажи за кво да си говорим валентинче :twisted:

Ами обсъждайте нещо друго свързано с БОТЕВ , повечето теми в вашият форум са пълни с този селяндур :oops:

Виж. Селския ни докара до състояние, в което клуба не се е намирал никога! Всъщност, като се замисля, незнам дали някаде, професионален клуб, в някоя държава, се е намирал в подобно диридже, като нашето. Да ти обясна на кракто. Клубът се разграбва от този селянин, клубът е пред разпад. Не са останали никакви работници в клуба, неостана и ДЮШ. В условията които са в момента, клубът е лишен не само от перспектива, ами от нормално съществуване! Пред нас не седи на дневен ред, някой мач, или някой трансфер. Безмислено е да се коментират спортно-технически теми. Всъщонст то няма и повод за коментар. Ние нямаме треньор, за който да коментираме, нямаме играчи за които да коментираме, нямаме трансферна цел, която да коментираме, нямам план за развитие на клуба. Има единствено план от страна на Селския, да затрие клуба. Затова ни ще бистрим само за селския. И който не му е приятно да чете, просто да не влиза в нашият форум!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 09 юни 2009 08:40

Ajde da se digame i da go svarshvame toia!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 09 юни 2009 10:38

Хора, вие не разбрахте ли, че даже и повечето от нас /да кажем 70%/ ще бойкотираме мача и няма да отидем, но останалите 30% както и да ги изчислявате от феновете на Ботев са си едно 300-400 човека, които ще отидат и само ще ни изложат. Ще станем за смях ... дайте ако наистина е решено това да се измисли нещо, декларация към полицаите или нещо такова ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ ФЕНОВЕ по време на мача, защото такъв срам ще берем, какъвто берат ЦСКА от загубата от Левски със 7:2 ... според мен една опразнена трибуна по никакъв начин няма да помогне .... на Селю му е през мазния *** дали ще му опразним трибуната ... даже редовните наказания, които плаща за хвърлени предмети и изгъзици няма да ги плаща и ще му е повече от добре ... като толкова искате протест дайте да направим така както направи един холандски отбор ... мисля, че беше Аякс. Първото полувреме празни трибуни и протест, второто полувреме цялата трубуна завря буквално от фенове ... нямаше къде да се стъпи. Гледах репортаж от този мач и наистина беше велико ... пееха дали гръб на мача ... РЕШЕТЕ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ - ИЛИ ПРАВИМ НЕЩО КАТО ХОРАТА, ИЛИ ИЗОБЩО НЕ ГО ПРАВИМ !!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Re: няма да стъпим на джамията!!!

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 09 юни 2009 10:40

Хора, вие не разбрахте ли, че даже и повечето от нас /да кажем 70%/ ще бойкотираме мача и няма да отидем, но останалите 30% както и да ги изчислявате от феновете на Ботев са си едно 300-400 човека, които ще отидат и само ще ни изложат. Ще станем за смях ... дайте ако наистина е решено това да се измисли нещо, декларация към полицаите или нещо такова ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ ФЕНОВЕ по време на мача, защото такъв срам ще берем, какъвто берат ЦСКА от загубата от Левски със 7:2 ... според мен една опразнена трибуна по никакъв начин няма да помогне .... на Селю му е през мазния *** дали ще му опразним трибуната ... даже редовните наказания, които плаща за хвърлени предмети и изгъзици няма да ги плаща и ще му е повече от добре ... като толкова искате протест дайте да направим така както направи един холандски отбор ... мисля, че беше Аякс. Първото полувреме празни трибуни и протест, второто полувреме цялата трубуна завря буквално от фенове ... нямаше къде да се стъпи. Гледах репортаж от този мач и наистина беше велико ... пееха дали гръб на мача ... РЕШЕТЕ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ - ИЛИ ПРАВИМ НЕЩО КАТО ХОРАТА, ИЛИ ИЗОБЩО НЕ ГО ПРАВИМ !!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Върни се в “Архив”