ВНИМАНИЕ: Тече медийна атака срещу ЦСКА !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ВНИМАНИЕ: Тече медийна атака срещу ЦСКА !

Мнениеот Udoji90 » 28 юли 2011 17:50

канарче написа:Очаквай, ама те са няколко пъти по-малки. И не им се прави трета година подред компромис.

Дълговете им са по-големи от нашите - много пъти беше споменато това вече.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 28 юли 2011 17:51

vaskonti написа:Да поправя неволната ти грешка - дълговете на Сливен са няколко пъти по-ГОЛЕМИ.

Вашите са няколко милиона, около милион само към отбори, без да броим институции и мениджъри. И не давай линкове за "доказателство", защото вашите боклукчии постоянно твърдят "платихме всичко" и ето, че днес истината ОТНОВО излиза наяве ;)

Udoji90 написа:
канарче написа:Очаквай, ама те са няколко пъти по-малки. И не им се прави трета година подред компромис.

И към теб - и твърдението, че "всичко платихте" беше "споменато" вече, ама нещо вече само вие вярвате на титан :) Неслучайно и трудно се намира достатъчно глупав български отбор, че да ви "продаде" (тоест подари) играч с намерението евентуално, някой ден, ако имате настроение, да си платите трансферна сума.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 юли 2011 17:54

канарче написа:
vaskonti написа:Да поправя неволната ти грешка - дълговете на Сливен са няколко пъти по-ГОЛЕМИ.

Вашите са няколко милиона, около милион само към отбори, без да броим институции и мениджъри. И не давай линкове за "доказателство", защото вашите боклукчии постоянно твърдят "платихме всичко" и ето, че днес истината ОТНОВО излиза наяве ;)

Наказанието е само заради дългове към Сливен - за никакви други не се споменава. Въпросните дългове са няколкостотин хиляди, а тези на Сливен са 820 хил.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 юли 2011 18:59

канарче написа:

Udoji90 написа:

И към теб - и твърдението, че "всичко платихте" беше "споменато" вече, ама нещо вече само вие вярвате на титан :) Неслучайно и трудно се намира достатъчно глупав български отбор, че да ви "продаде" (тоест подари) играч с намерението евентуално, някой ден, ако имате настроение, да си платите трансферна сума.

Ок, аз няма да ти давам линкове. Ти имаш ли намерение да докажеш тия милиони дългове на ЦСКА или ще го караш на ентусиазъм?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 01 авг 2011 23:46

Лечков пак плаши ЦСКА: Не ме дразнете, че Боби ще излезе в отпуск и тогава…

Шефът на Сливен Йордан Лечков продължи войната си с ЦСКА. Първият вицепрезидент на БФС възтържествува, след като Изпълкомът най-накрая принуди "армейците" да му изплатят дължимите над 500 000 лева по трансферите на четирима футболисти от преди време. Бронзовият медалист от САЩ 1994 обаче не харесва коментарите по негов адрес. "Отказвам да влизам в дебати с тези ниско квалифицирани кадри, заяви Лече по адрес на босовете в Борисовата градина. - Неслучайно съм вицепрезидент на БФС. И да престанат да ме дразнят, защото Борислав Михайлов ще излезе в отпуск и тогава аз ще съм президент. Съвсем сериозно го казвам".

На редовния си брифинг в началото на седмицата Лечков беше категоричен, че в сравнение с "червените" неговият клуб е за пример. "Въпреки че са ЦСКА и са голямо име, да бягат срещу нашия клуб, скоро няма да ни стигнат. Продължават да ни дължат още 84 000 лева от лихви. По-хубаво от това, което ние направихме - здраве му кажи. Предоставихме им футболисти, национални състезатели, а те не са коректни. Ръководителите на този клуб са на селско-махленско ниво. Аз може и да съм тръгнал от село, ама съм с европейски манталитет", добави кметът на Сливен.

Лечков твърди, че след Литекс "воеводите" са един от най-стабилните клубове в България. Изпадналият в "Б" група отбор дължи 40 000 лева на Литекс и 100 000 лева на Черноморец, които ще бъдат изчистени съвсем скоро.

:shock: Вече започвам сериозно да се притеснявам!Аз ли не съм в ред, или тоя наркоман е в последен стадий на......Изображение
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 15 авг 2011 13:36

Продължават атаките по отбора ... както много добре всички знаем, някой хора са готови на всичко дори и долни интриги, само и само да спрат победната серия на ЦСКА и да направят така, че да има сътресения в отбора , всички знаят, че когато собственици, ръководство, фенове сме заедно и сме едно цяло, СМЕ СИЛНИ и е много трудно да бъдем спрени, за това и са тези регулярни и циклични помии които се изливат в медиите по адрес на ЦСКА София. В момента ние сме голям дразнител и ако няма проблеми в отбора ни то 100% ще бъдем шампиони. За това са тези комсомолски прийоми на Тара и подобни боклуци.

ИГРАЧ НА ЦСКА ПРЕД БЛИЦ: ВЗЕ ДА НИ ПИСВА, ЛЪЖАТ НИ ЗА ПРЕМИИ!

Димитър Борисов обещал на футболистите, че ще им плати преди мача със Стяуа в четвъртък

Изображение

Футболистите на ЦСКА недоволстват помежду си заради неполучени пари, съобщиха източници на БЛИЦ от Борисовата градина. Играчите все още не са взели премиите си за влизането в групите на Лига Европа през есента на 2010 година. Ръководството на клуба им дължи и други суми – премиите от последните четири победи в първенството през миналата година и тези от спечелването на Купата на България.

“Недоволството е огромно, взе да ни писва. Засега не смеем да се опълчим на босовете, но в съблекалнята липсата на пари е основна тема на разговор. Лъжат ни от няколко месеца, че ще ни се издължат. Всички очакваме най-после да си получим заработеното”, заяви играч на ЦСКА пред БЛИЦ.

Босът на клуба Димитър Борисов този път е дал мъжката си дума, че преди първия мач със Стяуа ще изплати най-после премиите. Двубоят е този четвъртък в Румъния.

“Дано е така. Иначе няма да имаме мотивация, а това е най-важният ни двубой в момента”, добави футболистът, който по обясними причини запази анонимност.

Той призна, че именно заради липсата на мотивация играта на тима никак не е вървяла срещу Черноморец в събота. Тогава ЦСКА спечели след кански мъки с 1:0 на “Армията”.

http://www.blitz.bg/sport/article/101723
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 авг 2011 16:46

Ръководството на клуба им дължи и други суми – премиите от последните четири победи в първенството през миналата година и тези от спечелването на Купата на България.

Поствам само тоя абзац за да дискутирам абсурдността на изнесеното.БФС още не е привел на ЦСКА премията от Мото Пфое за спечелването на Купата на страната.След като сливенския циганин се опита да ни направи свои спонсори,сега Перуци успешно се справя с тая задача,или това е поредната медийна помия,изливаща се върху нас!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

beast
Контакти:

Мнениеот beast » 30 сеп 2011 13:36

БТВ ми паднаха в очите ! Когато ЦСКА върви и атаките започват, интриги и измислици за сриване на отбора , но тези неща не съм ги очаквал от БТВ !!! ПОЗОР ! Тези комсомолски прийоми са нещото с което си служи агент Тара и няма да се учудя , ако в тази медиина война срещу ЦСКА не са се съюзили комуниста и агент на ДС и господин Ганчев от Ловеч :twisted: :evil:

АРМЕЙЦИ , ще се опитат да ни спрат с всякакви прийоми по пътят ни към 32-рата титла, но ние трябва да бъдем единни и да не позволяваме на тези платени и продажни медии да развалят климата в отбора. Когато всички ние фенове, отбор , ръководство, треньор бъдем заедно , тогава няма кой да ни спре !!! САМО ЦСКА ! НАПРЕД АРМЕЙЦИИИ

beast
Контакти:

Мнениеот beast » 30 сеп 2011 13:50

ДА ГО ДУХАТ БТВ !!!

http://pfkcska.sportal.bg/bg/article:2070

Обръщение ( на официалния сайт на ЦСКА !)

Армейци,
по повод появилата се по-рано днес "информация" в "актуалната" телевизия bTV, ръководството на ЦСКА държи да съобщи, че въпросната "гореща" новина, абсолютно не кореспондира с истината. А тя е, че старши треньор на представителния отбор в нашия клуб е Милен Радуканов. Всичко останало очевидно е въпрос на опити за по-голям рейтинг или тираж.
Само ЦСКА!
ПФК ЦСКА ЕАД

---------------------

Сега вече май никой от съмняващите се няма да се съмнява !!! Атаката срещу ЦСКА е явна и няма да спре до тук сигурен съм !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 30 сеп 2011 13:53

Ахахахаха, кавичките са сложени много на място в тази декларация! Особено на "актуалната"! :mrgreen:
Последна промяна от Udoji90 на 30 сеп 2011 16:17, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”