ЦСКА - Черноморец - 1-0 FT.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Re: ЦСКА - Черноморец 13.08

Мнениеот cena62 » 15 авг 2011 01:04

orion написа:Да ве тоя селяк Радуканов от кога е треньор,някой знае ли? :roll:

Е как няма да го знаеш това е българският мАуриньо , легендарен и велик треньор ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 авг 2011 09:58

Коментарите эа съдиите , като главна причина за загубата , ще ги подмина с усмивка . Да , грешките бяха доста , но и за двете страни . Но да се говори за тенденциозност е спешно . Ако искал главния съдия да помога на ЦСКА , то съвсем спокойно можеше да им "пусне" гола . Макар , че гола беше отменен съвсем правилно . Виж , дузпа имаше - последните промени на правилника гласят , че се гледа къде завършва нарушението , а не къде започва . А Галчев си беше за червен картон ...
Но мен ме интересува повече играта , а такава нямяше . С изключение на по 10-на мин във всяко полувреме . През първото имах едно странно усещане за Дежа ву . Отборо "играеше" както в "най-добрите времена на Балъков" - тотално катеначо и беэцелно изритване топката напред . През второто явно си спомниха , че има и друга половина на терена . И все пак с оглед на играта - можеше да се удържи 0:0 , можеше и да отиде на загуба с разлика .

Колев - 9
Блестящ - играчът на мача и единствения от неговия отбор който знаеше защо е на терена.

Бонев - 5
вложи много старание , но просто е централен защитник , а не бек . Трябваше да се освободи по-рано от топката при гола .

Дянков - 5
добър във въздуха , неориентиран на земята

Николов - 5
незавележим до картона , казаното за Дянков се отнася и за него

Фо-Поре - 4
това ли е играча , който толкова липсвал ??? по-слаб и неориентиран бек не бях виждал от Зайц насам . Немеца поне може да се оправдае , че е играл халф през цялата си кариера . Франсето беше човека който трябваше да посрещне Зику при гола ... ако си беше в зоната .

Цонков - 6
втория след Колев , който се опита да си свърши работата

Кишишев - 4
Колкото и да се мъча р не се сещам причина поради коята да е на терена .

Балджийски - 5
Излезе пренавит и отределено прегоря . не можа да покаже потенциала си

Андонов - 3
Абсолютна дупка , цял мач се мота като муха без глава . при едиственото положение за отбора , не можа да уцели вратата от 3-4 метра . абсолютно ненужен и излишен играч

Дяков - 6
Стара се много , но не срещна подкрепа в предни позиции

Хамрун - 5
Силен в надиграваниятя 1:1 ... но Херо трябвя да му овясни , че футбола е колективен слорт

Крумов , Кики и Христов играха прекалено малко за да ги оценявям

Херо - излезе прекалено предпазливо , все още не е решил проблемите с бековете . Андонов няма място дори на пейката

В заключение - ЦСКА спечели почти без да покаже игра , съперника им не показа желание за нещо повече от 0:0 . С оглед на чистите голови положения (6:1 ) закономерен резултат

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 15 авг 2011 11:59

cena62 написа:
orion написа:Да ве тоя селяк Радуканов от кога е треньор,някой знае ли? :roll:

Е как няма да го знаеш това е българският мАуриньо , легендарен и велик треньор ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не бе наистина не го бях чувал до преди няколко месеца. :lol:
Сега като се разрових в уикипедия гледам,че Херо като е печелил титли, тоя чукундур е ритал в спартак плевен. :lol: ;)

hai
Контакти:

Мнениеот hai » 15 авг 2011 23:39

Аз,не съм много доволен от играта на отбора в момента.Имат сили точно 10-15 мин.Така беше срещу Черно море,Калиакра и ЦСКА.Не вкарат ли гол тогава са обречени и затова ЦСКА
закономерно победи.Мисля,че като единици са по-слаби от миналото първенство ,но да се надяваме да се сплоти добър колектив и да се представят достойно.

hai
Контакти:

Мнениеот hai » 16 авг 2011 00:48

Още нещо искам да споделя.Не мога да си обясня как едно 20годишно момче /става въпрос
за Спас Делев/си позволява да крещи на съдията и той да го гледа като мушната гайда.
Бих разбрал това да го направи Кишишев или Тошко Янчев /не че го очаквам или толерирам
като са по-възрастни/,все пак са по-близки години,имат сходен житейски опит и да речем, че са си изпуснали нервите.Но Спас Делев да си позволи да крещи на човек,който е с 10-20години по-голям е липса на уважение/за възпитание не искам да отварям темата/,но по-лошото е ,че съдията подходи абсолютно неадекватно/Сви се и избяга от ситуацията/.Това може да го направи само човек който е гузен или няма капка себеуважение./Ако сам не се уважаваш няма как да очакваш това да го правят другите/
Съжалявам,че не мога да цитирам точно ситуацията,само си спомням че беше до тъч линията,но ясно си спомням лицата на двамата.
Ако някой може да ми припомни каква беше игровата ситуация преди това ще бъда благодарен.

Върни се в “Черноморец”