Стадион "Варна"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Стадион "Варна"
Аз знам кога ще бъдат построени такива стадиони в България.....през 3672г. Докога ще вярвате на престъпниците. Те само ВЗИМАТ( т.е.КРАДАТ) никога не дават.
Пожелавам си във всеки град в България да построят стадион като нашият бъдещ. Тогава смятам, че българския футбол ще дръпне доста нагоре. До колкото знам в Перник и Бургас (ст. Черноморец) искат да правят нещо голямо. Иначе и на мен ми хареса стадиона в Мездра.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
-
Стадион Варна е проект чрез който мутренската групировка ТИМ ще изпере кървавите си пари.Не случайно точно те спонсорират отбора на варненските гърци-еклерос морес
той ся за двата варненски отбора ли ще бъде ?
- аutobоrsa.eu
- Контакти:
дано този стадион е заплануван както тези в Япония и Корея, където водата от дъждовете се събира в бункери и после се използва за напояване на тревните площи и санитарните възли, а също така и соларни елементи за осветление на офисите! Бях много впечатлен като четох за тези стадиони,че хората като строят мислят, а не като в БГ 

Проекти колко щеш. Гледах макета на подготвящия се за строеж нов стадион Черноморец, но само толкова...В България всичко е хубаво и се прави добре, когато е на макет и проект.
Нека да се направи такъв стадион във Варна, но не вярвам това да стане. За сега стадиона в България е един и той се казва "Лазур" в Бургас. Когато го строяха 1996-1997 г. никой не знаеше какво ще представлява, но както се вика без "шум нещо с много шум нищо"
Нека да се направи такъв стадион във Варна, но не вярвам това да стане. За сега стадиона в България е един и той се казва "Лазур" в Бургас. Когато го строяха 1996-1997 г. никой не знаеше какво ще представлява, но както се вика без "шум нещо с много шум нищо"
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Супер проекти, а работи ли се по тях?
Е това е интересно?
Е това е интересно?
Ами не... Чака се "първата копка". 

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Върни се в “Футбол - България”