Черно море - Левски - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Левски - 3:1 FT
Бат Станчо, ползваш ли DC++?
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
Не не съм чувал даже!Какво е?Някакъв браузър ли е?
Ясно, само, че аз не мога изобщо да отворя Замунда и Арена.Нямам достъп!За това искам някой да го качи в p2p.bg
Ако искаш да ти кажа как можеш да влизаш в Замунда и Арена от чужбина ми пиши на лични 

Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Светнаха ме вече, ама толко отдавна не съм влизал, че съм си забравил и парола и юзър и всичко!
Сега търся възможности!
Сега търся възможности!
Батстанчо написа:Светнаха ме вече, ама толко отдавна не съм влизал, че съм си забравил и парола и юзър и всичко!
Сега търся възможности!
Ами май освен да чакаш да се отворят места в Замунда (защото знам че там сега е пълно), друга възможност май нямаш. За Арена предполагам, че е същото.
Запей за моряците!

Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Дайте малко Сийд за мача в Замунда!Няма нито един сийдър в момента!
Намерих регистрация, т.е. жената си спомни!
Намерих регистрация, т.е. жената си спомни!

Играхме си, победихме си. Концентрация на много високо ниво, себераздаване, тактически много грамотно. Това е Черно Море, което предполагам всички искаме да виждаме. Имаме добри футболисти, имаме добър треньор. След този мач (а и след доста от предните) няма смисъл да съжаляваме за това кои играчи са си заминали. Всички вероятно са имали притеснения за новите, но пък те показаха, че са готови за мястото си в Черно Море. Сбърка ли например някъде Ивелин? Не. По слаб ли е от Адемар, Тиаго... не. Росен замества ли пълноценно Танко? Да. Напълно. Даже не е толкова рисков. Освен това е доста по- млад. За опорните халфове какво да кажем. Камазола изглежда като професор в сравнение с другите играчи на този пост в БГ. Изключително спокоен, добра техника, поглед върху играта, пасове... има си всичко. Гравесена е даже "по- злобен" от Даниел Димов. В атака играем бързо и много комбинативно. Силните опорни дават свобода на Жорката и Божилов. Просто Генов си нареди перфектно отбора. Намери местата на хората и нещата тръгнаха. И не само срещу Левски, а тенденцията е още от пролетта. В атаката имаме Паломино, Мирослав, Дончо, Илиян, Румен, Марчев също ще влезе, Ратников също чака. Откак Генов пое тима отбора ни играе футбол и го няма това безцелно изсипване на топката напред. Сигурно ще има мачове в които нещата няма да се получават, но ние знаем че те могат. А щом могат- ще го правят. Няма ги вече безидейните високи топки, фауловете, ръгането, блъскането. Не знам колко слабо е играл Левски в защита, но нашите ги кръстосваха с по 2-3 подавания както поискат. А какъв гол вкара Паломино... не е истина. Контрол, дрибъл, удар... всичко. Ние си ги знаем. Този мач поне го даваха по ТВ и всички видяха че Черно Море няма нищо общо с отбора на Прическата, видяха един грамотен, добре нареден, коректен, бърз и техничен отбор. Отбелязали сме 5 гола- кой от кой по- красиви. Пет различни голмайстора. Да чукнем на дърво, но май с проблемите в атака бяхме до тук. И е крайно време да се спре с тези глупости, че сме дървари. Дърварите си заминаха един по един. По един или друг начин вече ги няма. Оттук нататък какво? Нека да продължават все така. Хората искат да гледат футбол и тези които Велизар прогони се връщат на стадиона. Мисля че тази година ни очакват приятни емоции. Напред, Моряци! И честит празник на всички варненци!