Здравейте. След мача срещу Ирландия наистина мога да кажа, че се чувствам горд, че съм българин! Не заради отбора, който имаме, ами заради великите фенове. Бях на стадиона и когато започна скандирането от секторите "БЪЛГАРИ" и в отговор "ЮНАЦИ" се почувствах ... просто не мога да го опиша. Но както и да е. Чудех се в кой форум да я пусна тая тема и реших да е тук. Исках да кажа, че е време да измислим някоя песен, която да се пее от всички. Предлагам да е някоя, която да е известна на повечето футболни запалянковци. Някоя като "Да запеем дружно песента". Мисля, че е подходяща. Така или иначе почти всички агитки си я пеят за собствания отбор. Само трябва да променим текста малко! Ето и моя вариант! Но преди да го напиша, искам само да кажа, че ПРИЕМАМ ВСЯКАКВИ КРИТИКИ! ВСЕКИ, КОЙТО ИМА НЯКАКВА ИДЕЯ ЗА ПРОМЯНА В ТЕКСТА, НЕКА ДА СПОДЕЛИ И ТАКА ДА СТИГНЕМ ДО НАЙ-ОПТИМАЛНИЯ ВАРИЯНТ! ДОРИ И КАТЕГОРИЧНО ДА ОТХВЪРЛИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МИ ... НЯМА ПРОБЛЕМ! ПОНЕ СЪМ ОПИТАЛ
ЕТО МОЯ ВАРИЯНТ:
Да запеем дружно песента
за страната в нашите сърца.
Има има истина една
тя е само "зад България"!
С трицветно шалче и знаме в ръка
ще обходим цялата земя.
За да видим онази игра
мечта на много народи по света.
България значи чест и гордост тя
шампион е на наш`та Земя.
И нека всички хора по света
ни завидят за България!!!ПАК КАЗВАМ: ПРИЕМАМ КРИТИКИ, НАЙ-ВЕЧЕ С ЦЕЛ ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ-ДОБРИЯ ВАРИЯНТ ЗА ПЕСЕНТА!
И за тези, които ще кажат, че съм "гаден чорбар", заради текста, ще им кажа, че не съм нито левскар, нито цесекар! Знам песните и на двата отбора, но просто в тази на Левски се пее повече срещу "ушев","свинете" и т.н. Не казвам, че и това което съм съчинил е нещо страхотно, но искам да чуя и вашето мнение!
БЛАГОДАРЯ ВИ!