СТОИЛОВ ТРЕНЬОР №1 ЗА СЕЗОНА!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

niki_rs

Re: СТОИЛОВ ТРЕНЬОР №1 ЗА СЕЗОНА!?

Мнениеот niki_rs » 08 юни 2009 15:26

PFC Litex написа:
niki_rs написа:Лошото тепърва предстои. Ако по някаква случайност ни класира эа световното ще стане и на годината нищо, че имаме волейболен треньор европейски клубен шампион и шампион на Италия.

Какво общо има футбола с волейбола? :roll:

Имам впредвид треньор на годината в края на годината.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 08 юни 2009 17:13

и според мен класирането не е реално.Понеже такава класация се прави именно на края на сезона за да може да се видят резултатите и какво е постигнал даден тренъор през годината.А фактите и резултатите какво показват.Мъри може и да е добър тренъор според някои,но резултатите тази година не са в негова полза-Литекс се клатушка почти целия ссезон пети,нац.отбор под негово ръководство се провали в квалификациите,и спеечели купата,но срещу мега грандовете Марица,Несебър,Пирин..Резултатите показват също,че Велев колкото и да не го харесвам,все пак отбора стана шампион именно под негово ръководство и то след като изоставаше на полусезона.Черно море от 2-3 години е във възход и това му израстване до третото място и класирането му в Европа се дължи до голяма степен на тренъора,така че за мен тройката би трябвало да изглежда,пак казвам с оглед на резултатите: 1.Велев,2.Никола Спасов,3.Стоилов,останалото са пристрастия.Също и Балаков какво е направил,че е в тройката...??? все пак мое мнение
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 08 юни 2009 18:26

Оставете Кокала, Мъри и Кольо Спасов... кажете наистина какво прави в тройката Бала??? Ами те Черноморец ако догодина се класират за евротурнирите сигурно Бала ще го определим за най-добър в Европа :lol: :lol: :lol:

И все пак според мен тройката трябва да иаглежда така:
1. Кольо Спасов
2. Мъри
3. Велев

като Мъри и Велев са на кантар, така мисля аз, но слагам Мъри втори, защото събуди националите и въпреки, че не играем кой знае какво все пак виждам желание за игра а не като по времето на Пацо. Друг е въпроса дали заслугата за това не е на Наско Сираков, но това е друга тема за разговор!!!
А да попитам... в тези анкети и класации трябва ли да се взимат под внимание постиженията в националния отбор или става въпрос само за вътрешното първенство???
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 08 юни 2009 18:31

Според мен треньора на Черно море трябваше да е номер 1,но тези класаций са само за пълнене на редовете и нищо повече.

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 08 юни 2009 20:27

Мастиката е голям треньор! ;) 8-)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 08 юни 2009 22:56

според мен най правилната класация трябва да е 1 н. спасов -води стабилно отбора , класираго на трето място , не допусна катаклизми в отбора и направи успешна селекция : 2 е. велев - саживи левски , стана шампион , втори е защото допусна спад в формата на отбора ; 3 окука - за силната пролет на локото , само малкото точки и малшанс ги лишиха от участие в европа

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 08 юни 2009 23:02

струва ми се че скоро литекс ще се напълни с пенсионери - първо дойдоха петков и кишишев , сега наред са телкийски , топузаков , илиян стоянов ...... :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 юни 2009 16:15

Какво е виновен Мъри, че футболистите са гласували за него?

Това го оставете на страни, по-интересно е, че от футболистите на Левски никой не е гласувал за Кокала.
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 10 юни 2009 02:08

Абе кой гледа тази статистика?
Това си е някаква купичка и толкова ;)
Гледайте кой отбор на кое място се намира и стига толкова :)

За тези фенове, които се изказаха по темата този сезон не са останали с празни ръце :)
Левски - титла
Литекс - купа
ЦСКА - сребърни медали
Черно Море - бронзови медали

Стига сте си мерили п*те :lol:
Гледайте отборите ни да се представят добре в Европа ;)
Тази година сериозна атака за групите се очаква първо от Литекс, защото стартират от 4-ят кръг демек последната фаза преди групите.След тях са ЦСКА - стартират от 3-ят кръг, Левски са трети заради големият им брой мачове в ШЛ и накрая Черно море поради същата причина като Левски само, че в Лига Европа ;)
Реално погледнато голям шанс имат 2 отбора като най-голям има само един - Литекс и да се надяваме поне 2 да влезнат, защото и 4-те ще си е направо чудо, но няма да се изненадам нито един да не влезне :lol: :oops:

Върни се в “Литекс”