Добруджа - Ботев 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trakia

Re: Добруджа - Ботев 0:1 (FT)

Мнениеот trakia » 14 авг 2011 17:11

Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 авг 2011 20:58

Днес и "конкурента"за първото място Спартак Вн пада у дома от Сливен :lol:Някой от тях беше казал,че не сме фаворит за 1-то място,защото не сме имали по 3 ръце и 3 крака...
[offtopic]http://tempo-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11235%3A2011-08-14-17-21-22&catid=25%3Afutbul&Itemid=115[/offtopic]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 14 авг 2011 21:02

Играх ме доста под възможностите си,като цяло неми хареса нищо освен победата,но както каза един колега и миналата година тръгнахме трудно ,но след това набрахме добра инерция.По интересното обаче се случи във Варна,кадето Сливен е разбил месният Спартак,така,че нашите трябва да си извадят някои изводи за скорошните ни съперници.

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 14 авг 2011 22:10

Първо похвала за нашите момчета и благодаря ,че ни носят емоции!
Сега обаче да погледнем реално на нещата Б група не е като В група и неможе да чакаме само на головите на Курдов.
Мисля ,че още един качествен нападател ще е ключов за връщането ни в А група. Естествено Хубчев решава тези неща,ако е рекъл ,че тва ние състава то тва ще да е.
Следващият кръг е изключително важен т.е. следващите 4 кръга ако излезнем от тях с 4 победи ще е супер.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 16 авг 2011 10:49

Бях на мача и с тази игра нищо добро не ви чака! Добруджа направо ви спря тока в средата на терена, който го отрича значи е гледал друг мач или просто не е гледал никакъв. Бекчето ви ,17-номер мисля беше, му се завиваше свят през целия мач. Ако добруджанци не бяха спрели да игрят след 60-тата минута отивахте на загуба. Може и името да е оказало респект, все пак им дойде на крака фаворита за първото място. Както и да е ,все пак честита победа не и без подкрепата на страничния съдия!

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 16 авг 2011 11:25

gorg написа:Бях на мача и с тази игра нищо добро не ви чака! Добруджа направо ви спря тока в средата на терена, който го отрича значи е гледал друг мач или просто не е гледал никакъв. Бекчето ви ,17-номер мисля беше, му се завиваше свят през целия мач. Ако добруджанци не бяха спрели да игрят след 60-тата минута отивахте на загуба. Може и името да е оказало респект, все пак им дойде на крака фаворита за първото място. Както и да е ,все пак честита победа не и без подкрепата на страничния съдия!

,,бекчето '' ни с номер 17 му се завиваше свят от слеските ритници през краката ,които му раздаваше номер 11 от Добруджа,на когото през първото полувреме беше спестен картон 3-4 пъти и чак през второто , когато трябваше да бъде изгонен получи жълт картон.а добруджанци наистина спряха да играят около 60-тата минута, защото за толкова им стигнаха силите да издържат на темпото на Ботев.нещо което впрочем ,най-вероятно влиза в тактиката на Хубчев-отборът ни е супер подготвен във физическо отношение и очакванията са , че с налагане на по сериозно темпо от наша страна от началото на мача,съперниците ни ще ,,пукат гуми'' към 60-65 мин. на мача.а не знам как щяхме да ,,отидем'' на загуба с един удар от страна на Добруджа в рамките на вратата и две наистина сериозни положения за гол от първото полувреме-едното неправилно изиграно от нападатреля,другото блокирано перфектно от нашия вратар. а за така наречения отменен гол на домакините ,флагът на съдята беше вдигнат поне от 20-на секунди и имаше съдийски сигнал преди топката да бъде пратена в мрежата при спряна игра.

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 16 авг 2011 11:48

gorg написа:Ако добруджанци не бяха спрели да игрят след 60-тата минута отивахте на загуба.

ми, а де, що спряха? нали 90 минути играем.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 16 авг 2011 13:32

publicimage написа:
gorg написа:Ако добруджанци не бяха спрели да игрят след 60-тата минута отивахте на загуба.

Човека от по - горния пост го каза - защото не им стигнаха силиците!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 16 авг 2011 13:43

gorg написа:
publicimage написа:

Човека от по - горния пост го каза - защото не им стигнаха силиците!

Преди една година пак ей така се чертаеха черни краски след първия мач - с Асеновец, които едва-едва ги бихме... Резултата - 112 точки и един равен за сезона.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 16 авг 2011 17:12

gorg написа:Бях на мача и с тази игра нищо добро не ви чака! Добруджа направо ви спря тока в средата на терена, който го отрича значи е гледал друг мач или просто не е гледал никакъв. Бекчето ви ,17-номер мисля беше, му се завиваше свят през целия мач. Ако добруджанци не бяха спрели да игрят след 60-тата минута отивахте на загуба. Може и името да е оказало респект, все пак им дойде на крака фаворита за първото място. Както и да е ,все пак честита победа не и без подкрепата на страничния съдия!

А теб да те питам ,защо не измина 40 км. за да гледаш любимия си Левски ,който можеш да наблюдаваш един път през годината ,а си бил на мача на Добруджа??? Или и ти си от феновете ,които са от Левски ,местния тим ,МЮ ,Реал Мадрид ,МИлан ,Шалке 04.........и няколко междугалактически формаций?
Относно победата,почти всички отбори ще пукат гуми срещу Ботев след 60мин.Хубчев е наясно ,че в в Б група можеш да си вземеш мачовете на мускули ,в буквалния смисъл!

Върни се в “Ботев”