Понеже сега си прибирам и не можех да гледам мача,нека някой да драсне няколко реда за мача.
Благодаря!
Уест Бромич - Манчестър Юнайтед/14.08.2011
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- OldTrafford
- Контакти:
Re: Уест Бромич - Манчестър Юнайтед/14.08.2011
tevez написа:Понеже сега си прибирам и не можех да гледам мача,нека някой да драсне няколко реда за мача.
Благодаря!
Добър мач,ама за неутрален зрител.
Човекът от подписа ти пак се издъни ДО НЯКЪДЕ при гола на Уест Бром.
Като за първи мач е супер, при положение че основните съперници за титлата губят точки
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
OldTrafford написа:tevez написа:Понеже сега си прибирам и не можех да гледам мача,нека някой да драсне няколко реда за мача.
Благодаря!
Добър мач,ама за неутрален зрител.
Човекът от подписа ти пак се издъни ДО НЯКЪДЕ при гола на Уест Бром.
Като за първи мач е супер, при положение че основните съперници за титлата губят точки
Човека от подписа ми ще стане много добър вратар...но след известно време.
Иначе нещо за контузиите на Рио и Видич...сериозно ли е и как се получиха..?
- OldTrafford
- Контакти:
Ами Видич още първото полувреме му стана нещо, без кой знае какъв сблъсък с играч на Албиън, обаче стисна зъби и продължи и през второто ама не му издържаха силите и сам поиска смяна. Рио също се контузи много тъпо, дано да не е сериозно. Въпреки че Джоунс и Евънс играят прекрасно и са свикнали в Англия.
- OldTrafford
- Контакти:
Забравих да добавя че съм твърдо против Смолинг да играе като бек, тоя път се спасихме ама дано за мача с Тотнъм, евентуално ако Видич недай си боже още не се е оправил , Фърги да пусне Крис централен защитник.
Лошо,че и Рафаел се е контузил и е аут за 2 месеца.
Иначе Клевърли как игра?
Иначе Клевърли как игра?
Същата работа сме като миналия сезон. Много на късмет го взехме тоя мач и с леко съдийско рамо. Само Йънг внася острота и свежест. Продължава да липсва плеймейкър. Доволен съм от защитата. Добре се справиха Евънс и Джоунс. Де Хеа много неубедителен и беше на път да провали отбора, липса на всякаква комуникация със защитата, но мисля че ще свикне и ще се оправи бързо.
не бяхме много зле спорд мен,но по принцип като знам,че в началото започваме слабо,а после набираме темпо,точките са добре дошли,и то най-вече,че основните ни претенденти губят.Естествено трябва да се види какво ще набравят и богаташчетата срещу Суонзи,но аз лично съм доволен от победата.
П.П.И понеже някои хора питаха за контузиите в защита (@stewartgardner) on twitter - ''Spoke to SAF. Expects Rio out for 6 weeks with hamstring,
Rafa 10 weeks. Not sure about Vidic. Evra fit next week.''
П.П.И понеже някои хора питаха за контузиите в защита (@stewartgardner) on twitter - ''Spoke to SAF. Expects Rio out for 6 weeks with hamstring,
man_utd_ написа:не бяхме много зле спорд мен,но по принцип като знам,че в началото започваме слабо,а после набираме темпо,точките са добре дошли,и то най-вече,че основните ни претенденти губят.Естествено трябва да се види какво ще набравят и богаташчетата срещу Суонзи,но аз лично съм доволен от победата.
И какво сега?Кой ще ни е десния бек?Крехкият Рафаел и Смолинг ли
Видич аут за 2 седмици
Рио за 6
Рафаел за 10
Клевърли със сравнително добра игра според мен.
Рио за 6
Рафаел за 10
Клевърли със сравнително добра игра според мен.
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта