Калиакра /Каварна/ - ЦСКА /София/ - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Калиакра /Каварна/ - ЦСКА /София/
И аз очаквам труден мач и 0-2 за ЦСКА ... мача със Стяла преди това ще ние поизхабил най-вече психически, но и все пак в Каварна миналия сезон ни беше доста тежък мача така, че прогнозата ми е труден мач и успех за ЦСКА
-
THE G.A.M.E
Очаквам първа загуба на точки за сезона от ЦСКА.
Нещо от рода на 1 : 1 ...
THE G.A.M.E написа:Очаквам първа загуба на точки за сезона от ЦСКА.
Айде сега, знам, че ви е яд че паднахте, ама да очакваш, че ЦСКА ще загуби точки от Калиакра е несериозно! Очаквам рутинна победа с 0-2 и напред към шампионска титла!
- bekono
- Контакти:
Тук трябва една истинска и лесна победа с повече от 2 гола.
Прогноза: 0-3
Прогноза: 0-3

- baerba1995
- Контакти:
baerba1995 написа:;) Moщно 0-3 (Делев, Зику и Платини) НАПРЕД АРМЕЙЦИ!!!! Много е важно да не се губят точки от такива съперници!!!! Следващите два мача трябва да се вземат задължително ,а буферите ще отнесат 5 гола насред София....НАПРЕД АРМЕЙЦИ!!!
+1
- WeAreCSKASofia
- Контакти:
0:2 мисля че ще завърши мача. Решаваме си мача първото полувреме, и второто ходом, както винаги. Все повече почват да ме дразнят, снощи се видя, че могат да играят 90 минути, какво им пречи всеки мач да са така? Нека разгромяваме съперниците, това искаме ние феновете, атрактивна игра, много голове... не вкарат 2 гола и легнат на терена, това не е стилът на ЦСКА! И мисля, че Радуканов им казва да спират след като водят вече с 2-3:0... много жалко!
България значи ЦСКА!!!
- Roger_Federer
- Контакти:
Този път лека победа очаквам.Стига сме се мъчили.Но преди това имаме мач със Стяуа.Що се отнася до този мач,бием с 3:0 с голове на Зику,Делев и Мораеш.
Ще бъде нелек мач,ще сме уморени след тежкия мач срещу Стяуа,но все пак ще победим с 0-2.Този път не очаквам разгром,както онова 0-3 за нас през пролетта.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
предстои мач със стяуа.гледаики играта им с клуж-не са лесни.ръстово ни превъзхождат,играят на ръба на грубостта,имат мълниеносни контри.дано ги изненадаме,но съм скептичен.все пак топка е.дано имаме и късмет.