Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Венелин
Контакти:

Re: Прогнози,мнения,спекулации,относно треньорския пост в Левски

Мнениеот Венелин » 14 авг 2011 08:54

Илиян Илиев е единственият подходящ човек, защото:
1. се е доказал като треньор - взе купа с Берое и прави 3 години отбор от нищо;
2. истински левскар е, не по-малко от Гонзо или Наско;
3. няма да струва прекалено много.
Да го взимат за мениджър и никой да не му се меси :!:

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 14 авг 2011 08:58

Венелин написа:Илиян Илиев е единственият подходящ човек, защото:
1. се е доказал като треньор - взе купа с Берое и прави 3 години отбор от нищо;
2. истински левскар е, не по-малко от Гонзо или Наско;
3. няма да струва прекалено много.
Да го взимат за мениджър и никой да не му се меси :!:

Илиян Илиев е от Черно Море. Иначе не изглежда като лоша опция.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 14 авг 2011 09:22

А според мен, проблемът изобщо не е в Гонзо. Изобщо не се съмнявам в неговата амбиция и желание да постигне нещо с Левски, но очевидно няма качества за треньор. Проблемът е в Батков и в публиката на Левски (или поне част от нея). Я влезте тук в архивите и вижте как плюехме по Ясен Петров - мек бил, мишок бил, незнам си какъв бил. Обаче миналата година по същото време, при Ясен, Левски играеше страхотен футбол и победи доста по-силни отбори от Спартак Търнава, да не говорим за Черно море. Батков обаче реши, че е по-добре да си спести някой лев от заплатата на Ясен и да остави Гонзо на два поста с една заплата. БАтков е абсолютно безпринципен човек - през 2009-а уволни Кокала и Боримиров, щото отборът не играел добър футбол. Много странно, а сега какво играе? Феновете са виновни и за изгонването на Кокала, който добър-лош, обаче вдигна отбора на крака след Бате и Жилина. Никой друг не го е правил. Той е перде и няма да се поддаде на общата истерия, която залива Левски при една или две загуби.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 14 авг 2011 10:10

Аз_съм_Спас написа:май пак ще стискаме палци на Литекс, а защо не и на Лудогорец да спасят Българският футбол от червената чума :mrgreen: ...Литекс веднъж го направи през 2010 година, когато бяхме в страшна криза и не бяхме в състояние да се борим за титлата-тогава те измъкнаха титлата под носа на червените другарки...ано и сега стане същото, щото Аз за Левски почвам да губя надежда-ако тоя нискочелест некадърник остане-спукана ни е работата :evil:

Ако щеш си стискай си и палците на краката подуенска другарко.
Пак няма да ти помогне.
Последна промяна от etgecata1 на 14 авг 2011 10:15, променено общо 1 път.

mecho
Контакти:

Мнениеот mecho » 14 авг 2011 10:38

Като се смени Гонзо к'во пак нищо няма да се оправи ако фудболисчетата не вземат да не говорят толкова много и да почнат да играят :idea: .
Левски има най-класните играчи :!: еми тия играчи да го покажат защото в момента са като баби и ако не се затичат малко няма как да стане.
Смяната на Гонзо к'во ше промени в националния като е цужденец световен шампион и т.н. к'во повечето отбори тичат повече на тренировките.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 14 авг 2011 11:21

Вчера гледах мача до към средата на второто полувреме, не издържах си спрях телевизора. По една или друга причина не гледах мачовете с Търнава, но вече съм сигурен, че отпадането не е било плод на късмет, както някои се опитаха да го изкарат. Вчера видях един беззъб, безидеен и демотивиран отбор, видях и куп треньорски грешки. След вчерашните 60-тина минути мъка пред телевизора ми стана ясно, че е крайно време Гонзо да сдаде поста - дали той доброволно ще го направи или Тодор ще го принуди, няма значение.
Явно е, че играчите не искат да играя. Ясно е, че самият Гонзо и представа си няма от тактика, мотивировка на футболистите и поставянето на персонални задачи. Най-очебийният пример е вчерашните разпоредби към Рисп да пази черноморския негър. Той не си ли е дал сметка, че шведът е бавен и тромав, типичен централен защитник, докато негърът е атлетичен, бърз и повратлив. Как тогава Рисп да го опази? То се и видя това още в началото на мача, че шведа издиша, но не знам защо Гонзо изобщо не реагира. Ето това късогледство и липсата на тактическа мисъл е основната причина Гонзо да напусне поста МОМЕНТАЛНО - когато все още не е късно и Левски има пълни шансове за титла и купа.
Друг е въпросът за заместника му. Изчетох всички мнения по темата, предлагат се различни варианти. Да, по-добре е да се пробва с някой нов човек, а не да се залага на "старите кримки". Но по-важното е който и да дойде, да получи НАЙ-МАЛКО толкова шанс и време за доказване, колкото получи Гонзо, въпреки слабите си резултати. Другото е (което вероятно към момента е невъзможно) никой да не му се меси в работата.
Ако вариантът "Бардон" е реален, а не измислица на някой колега, аз съм ЗА предвид останалите лансирани възможности. Защото това за мен е перфектният вариант - млад, мотивиран, чужденец, с европейска закалка, мислещ и респектиращ. Стискам палци наш Тодор най-сетне да се замисли и да вземе правилното решение, защото иначе след няколко месеца няма да има кой да спре пропадането на Левски.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 авг 2011 14:16

Даниел Младенов написа:Гонзо да си ходи, няма вече място в Левски

И ако ми кажеш един добър вариант който може да поеме Левски от тук натам?

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 14 авг 2011 16:43

Аз_съм_Спас написа:
Teo написа:
Даниел Младенов написа:Гонзо да си ходи, няма вече място в Левски

И ако ми кажеш един добър вариант който може да поеме Левски от тук натам?

Наско Сираков и посочен от него треньор.

По твоята логика всъщност не е нужен Наско. По-добре (по-ефикасно и евтино) да се вземат едни мутри - я Маргини, я някой като Павлови, да се подкупи леко Дянков (сина му всички знаят къде тренира) и напред към титлата. Може и без треньор.

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 14 авг 2011 18:42

Друго ме терзае мене,защо Херо отказа на Батков.Снощи се видя,че е сглобил сносно отборче от трупа на Черноморец.Нямаше ли с по-добри играчи да сглоби добре играещ отбор? Естествено визирам потенциала на Левски

Върни се в “Кошче за отпадъци”