Локомотив ПД-Локомотив СФ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Re: Локомотив ПД-Локомотив СФ

Мнениеот loko 1979 » 13 авг 2011 18:44

страхотни сме 2-0 за пловдив дано да вкараме и ние :o :o :o
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 14 авг 2011 01:02

Добре де кога ще уволнят Диян???От колко смешни отбора трябва да паднем за да го сменят!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 авг 2011 08:55

Ние ако сме смешен отбор моето момче то за вас не знам какво трябва да се каже. Жалко че не ви сложихме една петичка така за отрезвяване. Трагични на терена, трагични по трибуните, във форума отворени :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 14 авг 2011 14:06

Пловдив1926 написа:Ние ако сме смешен отбор моето момче то за вас не знам какво трябва да се каже. Жалко че не ви сложихме една петичка така за отрезвяване. Трагични на терена, трагични по трибуните, във форума отворени :)

Казах ви и преди мача, не сте дразнител за нас ,нито искам да ви обиждам нито да ви коментирам ,мене ме интересува че ЛОКОМОТИВ играе вече 6 месеца без да атакува противниковата врата и за това си има виновник и той трябва да си тръгне.

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 14 авг 2011 19:33

Колега, по принцип лоша дума срещу Локо Сф не казвам (пиша), вероятно няма да ме видиш да напиша и в бъдеще. Но с подобни изказвания, извинявай, ставате смешни. Кой ви е дразнителят? Левски? ЦСКА? А дали ако попитате техните фенове, те въобще ще ви броят за живи? Верно, че Левски последните няколко години ги поужилихте малко, но по същото време ЦСКА ви пердашеше където ви хване.
Или може би дразнителят ви е Славия? За да докажете един на друг кой е по-добър в малкото столично дерби?
А конкретно за срещата между двата Локомотива - познах точния резултат. Авторът на темата има съобщението ми на лична (макар че му писах по друг повод). И той се съмняваше защо сме толкова уверени в победата си, но ако сте били на мача, вече знаете защо.
Успех занапред! Но не и във втория пролетен кръг;)

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 авг 2011 20:13

Начи аз бех на мача ( може ли в събота в този хубав ден да отидем само 30 души ?? ) и първо искам да честитя победата на пловдивското Локо ! :) Заслужена.Макар в последната минута удара на Лахчев ако не беше ударил гредата , а беше влязъл сега на "Лаута" щеше да е доста минорно.

Искам също така да кажа че нашия отбор ми хареса през целия мач , а последните 20 мин мисля че изцяло контролирахме мача.
Респект за момчетата които играят мъжки всеки мач и се раздават на 100% колкото могат.Това на мен ми харесва и затова ще продължа да ходя на всички мачове.

ЩЕ ПОМОЛЯ от нашите фенове анализаторите на спортно-техническата част на играта ДА ЗЕМЪТ ДА МЛЪКНАТ и да престанат да уволняват Диян защото в противен случай ще ви разбера кои сте и ще ви скачам по фейсовете ,тва ясно ли е оттук нататък ?! :x

Ако има нещо да се казва ТО Е САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СТАДИОНА И ДОКАТО НЕ ВИ ВИДЯ ЗАДНИЦИТЕ ТАМ ПРОСТО МЛЪКНЕТЕ !
Аман от форумни мишки ! Като стане време за мач никакви ви няма и затова с право останалите фенове ще ни се подиграват.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 14 авг 2011 20:48

Цяла пролет клеча на шибания стадион дето само камъни не ни валяха на това древно съоръжение(Докато нашия седи и гние празен заради някакви малоумни боклуци ),и гледам как Локомотив постепенно спира да атакува противниковата врата,накрая в евромачовете почнаха и да я връщат назад само и само да не нападат,Галев се превърна в халф и нападател едновременно докато между другото си пази вратата ,всички останали играеха като защитници на противниковия отбор.В мачовете с Металург,Шльонск и ЦСКА играхме със съперници които определено не бяха от нашата класа ,а постигнахме 1 победа,3 равни и 1 загуба и никакъв опит за доближаване на противниковата врата преди да почнеме да сме догонващи в резултата.Аз това не мога да го търпя и на следващия мач няма да ме има докато не видя Локомотив да атакува така както сме свикнали дори и без резултати, но в атака.Защото това е ЛОКОМОТИВ,ЛОКОМОТИВ от СОФИЯ отбора дал най-великите футболисти на България :!:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 15 авг 2011 01:21

начи james-4o личи си ,че явно си доста назад с материала.
ОСНОВНОТО за Локомотив е че винаги е играл на контраатака и това си е нашата запазена марка 8-)

Срещу посочените от теб отбори , тима ни игра след като беше сглобен буквално в последния момент и досега винаги имаше я някой наказан, я някой контузен, я някой неподготвен.Това че няма да дойдеш на следващия мач си е за твоя сметка, но ще изпуснеш за пръв път мач в който ще излезем с най-доброто с което разполагаме :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 15 авг 2011 09:41

favaca8888, дай го моля по-кротко!
Аз лично съм на почти всеки мач на ЛОКО-когато имам възможност и в провинцията и в чужбина. Това, че по мои си съображения НИКОГА не съм в агитката не означава, че нямам право на мнение за треньора на отбора. А то е, че Диян просто към момента не става. Някой ден-може би, но сега той се учи на отбора... Не е на нивото дори на Окука, пък да не говорим за Бай Гроздан.

П.С. Бях на мача в Пловдив с приятели-пловдивчани и не знам какво точно ти е харесало в играта на нашите-с изключение на последните 30-тина минути, всичко останало определено не беше на ниво...

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 15 авг 2011 10:26

Значи първо и основно нещо ,което е на фена да подкрепя отбора си.
Със селекция за 0 лв и събрана седмица преди мачовете какво искате Вие ?

Основното нещо заради което защитавам Дидо в момента е че той е единствения треньор в последните години ,който показва уважение към нас, агитката и към Локомотив.На негово място повярвайте ми по-добър няма да дойде.

П.С.

От фенове отказващи се след първите 2 загуби ми се повръща.
От фенове в чужди сектори стоящи и люпещи семки, също.
Нищо лично, уважавам Ви щом сте локомотивци ,но така серете в собствената си градинка.

Айде със здраве и Ви чакам на мача с Берое да се запознаем !

САМО ЛОКО !

Върни се в “Локо София”