Измислена дузпа спаси Литекс от загуба на стадион „Раковски"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Измислена дузпа спаси Литекс от загуба на стадион „Раковски"

Мнениеот Blagoy » 14 авг 2011 13:29

rakovski1922 написа:А играта с ръка мисля, че я има, макар, че на стадиона не го видях това положение, но от видеото се вижда, че играе с ръка, но после играч на Ловеч рита топката по посока на вратата.. т.е. това е аванташ... аз така го разбирам.

Ти тъп ли си, или се правиш на тъп? Знаеш ли какво означава авантаж във футбола. Дори самия превод на думата го показва. Авантажно може да е положение, от което след нарушение в полза на един отбор, същият има възможност да се възползва и да извлече някаква полза от това, че не е отсъдено нарушение. В случая на нас каква ни е ползата, след като дузпа е почти сигурен гол, а изритана топка в аут... е пропуснато положение. Освен това, дори след като съдията види, че топката е изритана в аут и реално не сме могли да се възползваме от авантажа, пак може да свири дузпа.
Авантаж било, така ти е изгодно да коментираш. Ето, аз за дузпата си признах, че я нямаше, ти обаче нямаш доблестта да си признаеш за играта с ръка.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 авг 2011 13:37

rakovski1922 написа:А играта с ръка мисля, че я има, макар, че на стадиона не го видях това положение, но от видеото се вижда, че играе с ръка, но после играч на Ловеч рита топката по посока на вратата.. т.е. това е аванташ... аз така го разбирам.

Ако съдията свири дузпа няма никакво значение дали топката е ритната или не преди това.

А и малко нагло и смешно ми се вижда в момента от Видима да плюят по Литекс след като вече втора година ви дават играчи със статут преотстъпени - сещай се какво искам да кажа :)

Reckless

Мнениеот Reckless » 14 авг 2011 13:40

rakovski1922 написа:но от видеото се вижда, че играе с ръка, но после играч на Ловеч рита топката по посока на вратата.. т.е. това е аванташ... аз така го разбирам.

Ако беше влязла топката във вратата, щеше да е авантаж, но при положение, че не влезе се дава дузпа а и картон мисля, че се дава при умишлена игра с ръка, защото се вижда, че това са умишлени действия, за да се попречи топката да стигне до съперника.

Потребителски аватар
rakovski1922
Контакти:

Мнениеот rakovski1922 » 14 авг 2011 13:57

Вие сте слепи. Игра с ръка има, но не е умишлена. Вижте че той се извърта на ляво и си дърпа ръката назад. Просто е дърво и да му се чудиш на лаптопа за какво го е взел...
а пък за преотстъпените играчи, нали видяхте Чичовото как се уплаши преди мача и в последния момент заявяват, че техните 2ма играчи Панов и Бенгюзов няма да играят. Естествено имат право да ги е страх и да им забранят де, но защо не го казаха по- от рано, а в последния момент.
Може да са шампиони, но не го заслужават, нито като публика, нито като отбор, нито като игра, нито като манталитет и поведение ...
http://rakovski1922.weebly.com/

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 авг 2011 16:28

Никой нищо не се е плашил просто такива по принцип са условията когато някой играч се преотстъпва на друг отбор и това го има в цял свят.Ето пример с Реал които дадоха Каналес на Валенсия и няма да има право да играе срещу отбора си в мачовете помежду им.

Това, че е излязла новината ден два преди мача за въпросните футболисти не означава, че такова решение е взето в последният момент.
Просто тогава се обявява да се знае пред всички, за да не задават въпросите си защо не са играли.

Такива решения се взимат още с подписа на играча когато се съгласява да играе за отбора Х.

Потребителски аватар
rakovski1922
Контакти:

Мнениеот rakovski1922 » 14 авг 2011 17:43

Никой нищо не се е плашил просто такива по принцип са условията когато някой играч се преотстъпва на друг отбор и това го има в цял свят.

само до тук стигнах и спрях да чета глупостите ти.
Никъде в договора подписан за преотстъпването на двамата футболисти не е записано, че те нямат право да играят срещу литекс.
Миналата година Панов пак беше преотстъпен при нас и тогава игра срещу Литекс. Бенгюзов също игра срещу литекс само че с отбора на Пирин... литекс се уплаши и то основателно. Но както и да е.

Потребителски аватар
rakovski1922
Контакти:

Мнениеот rakovski1922 » 14 авг 2011 17:45

А решението на Литекс е обявено в четвъртък.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 14 авг 2011 19:16

rakovski1922 написа:
Никой нищо не се е плашил просто такива по принцип са условията когато някой играч се преотстъпва на друг отбор и това го има в цял свят.

само до тук стигнах и спрях да чета глупостите ти.
Никъде в договора подписан за преотстъпването на двамата футболисти не е записано, че те нямат право да играят срещу литекс.
Миналата година Панов пак беше преотстъпен при нас и тогава игра срещу Литекс. Бенгюзов също игра срещу литекс само че с отбора на Пирин... литекс се уплаши и то основателно. Но както и да е.

Ти сигурно си им чел договорите, че знаеш?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
rakovski1922
Контакти:

Мнениеот rakovski1922 » 14 авг 2011 19:34

Blagoy написа:Ти сигурно си им чел договорите, че знаеш?

Не съм ги чел лично, но знам със сигурност, че са така ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 авг 2011 00:03

Оф като почнете така "не съм ги видял, но знам със сигурност", " или "не съм ги видял, но ми каза достоверен източник" нали се сещаш колко тъпо звучи това?

Вземи прочети и останалата част от предният ми коментар вместо да се спираш на първото изречение само ;)
Не съм казал, че това е задължително при подобен трансфер, а е по желание и на двата клуба най вече на клуба, който държи правата на футболиста.

Ти ги изкара големи машини тези двамата, а и Литекс ако се плаши от тях нали се сещаш, че никога няма да ги даде на друг отбор да се обиграват?
От какво има да се плаши Литекс - от собствените си играчи? :roll:

Айде моля те не пиши глупости, че ставаш за смях така :)

Върни се в “Видима”