До кога ще търпим
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Големите фалове на Левски в последната година!
Искаме си Гонзо, искаме си Гонзо, искаме си Гонзо! Гонзо ти си, давай! Нищо не разбирате от творчество, играчите се движат хаотично, но те все още търсят своята творческа и нежна страна! Когато го направят ще настъпи нова ера на правилен футбол! Успех, Гонзо, ние сме с теб!
hrclspr12 написа:левскар07 написа:"...Виж сега, човекът правилно ти казва. ФУТБОЛИСТИТЕ НЕ СА ПОДГОТВЕНИ. Това достатъчно ли е? Мисля, че коментарът нататък е излишен.
Ако ще и Роналдо, Кака, Зеедорф да дойдат тук, като нямат подготовка, няма да стане.
Треньорът е проблемът. Не играчите. Проблемът на играчите е друг, че са деца на демокрацията. Това е много сериозен проблем. Същите са играчите и на другите български тимове - деца на демокрацията.
Гонзю ги е изпуснал съвсем тези играчи. Те не спазват спортен режим. Всяка вечер са в дискотеките, защото няма кой да им каже "Момчета, няма как."
Какво ми ги оправдаваш, щом са неподготвени, какво търсят на терена. Не виждам някой да ги дърпа с въже.
Те още и Костов, и Соколето /мирна праха му/ и стотици още насам и преди хакаха и играеха, пушек вдигаха по мократа трева. Имаха на раменете си глави, а не къртуни, като тия "играчи". Пишлемета с меки китки.
Ония, миналата година бяха умрели, но изровиха сгурта и ги виж къде са сега, а нашите моми какво правят. Деца на демокрацията, тръц.
Не ме занимавай с глупости.[/quote]
Ония не са нищо особено. Просто на Левски му трябва нов треньор. За директор също трябва да се помисли. Бъди разумен![/quote]
Не може за три години да преминат 4 треньори и два вагона футболисти - уж най-добрата селекция - да не постигнат нищо нито тук, нито навън, и да им се радваш.
Много е просто, ново спортно-техническо ръководство, раздяла с тарторите .- кой кмет ще става, кой кум, кой сват.
Но кой ще го свърши това, нито ти, нито аз. Или още три години да държим калъфките и да бъдем моралните победители. Цък, приятелю. Омръзна ми тоя филм.
Вън куците коне от Левски.
Новите любимци на "червената" публика.
От доста време насам , на "герена" се случват меко казано странни неща .Отборът достигна до 1/4 финал за уефа , влезе в шампионска лига , стана шампион на България , като не броеше бг-отборите за живи и всичко вървеше така , докато адвоката не реши да вземе нещата в свои ръце .С поредица неадекватни решения , които по моему съвсем не са случайни , този човек разби на пух и прах всички очаквания на левскарите за светло бъдеще ,а казанската афера беше просто жалък опит да прикрие предателството и левскарите го знаят .Знаят , НО СИ МЪЛЧАТ ,незнайно защо .
Гонзо- откак се върна на "герена" хората се чудят какво да си мислят .Сигурно ще попитате защо ?...ами още като играч имаше не малка роля в отпадането от бате борисов . Въпреки нареждането на вуцов , дузпата да се изпълни от хичо , тоя си взе сам топката и всички знаете какво стана .Не искам да се хващам за самата дузпа , а просто да наблегна на факта , че той още тогава се е мислел за светая светих ,не изпълнявайки треньорските указания , а съдбата не прощава и Левски загуби . На реванша пак същата работа, наведе се в последния момент и излъга вратаря .
След бате дойде момента в който стана спортно-тех директор .Споменавайки този факт , съм длъжен да спомена отново за казанската криза , защото и той е вътре в играта .Нека обясни на хората как така спортния директор си пуска 4 от титулярите точно преди най-важния мач от първенството да пътуват незнайно накъде , нека обясни и защо извадиха бардон от групата с което станаха 5 човека .
След казан , дойде момента в който заради собственото си себелюбие ,тоя забави уволнението на достанич поне с 2 месеца , от което Левски пострада и за пореден път не успя да стане шампион ,тук даже няма и да спомена за жилина или пък дебърцен.
От този момент насетне червените от панчарево усетиха , че на "герена" имат техен човек в лицето на тара и един малоумник , който не става за нищо , а всяко негово действие е в ущърб на сините ,та започнаха леко по леко да ни пожелават тези да илядат на "герена "
Поотмина малко време и се назначи Ясен .Той трябваше да е новия треньор на Левски , но дали ? ...ами естествено , че НЕ . Господина гонзо пак реши да се прави на светая светих и докато тара уговаряше за пореден път реанимацията на цска на летището в швайцария , малоумния гонзо беше принуден да излиза за пореден път пред медиите и да ни обяснява , колко е млад отбора и как Левски щял да мачка навсякъде .Да , Левски мачкаше ........гроздето.
Това беше и реално момента в който ТАРА и говньо станаха новите любимци на червените фенове . Дори си мисля , че ако гонзо по някаква ирония на съдбата облече червения екип , онези ще му ръкопляскат забравяйки тези 15 гола които е вкарал в тяхната врата .
За търнава , черно море и т.н изобщо няма да си хабя думите , няма слисъл !
Дойде и момента да ви попитам нещо господа левскари . 15 гола във вратата на панчарево не са ли твърде ниска цена , че да търпим 3 години ,некадърността на този човек съчетана с манията му за слава ? Помислете само колко загуби Левски от присъствието на тия двамата (горепосочените)
Каквото и да си помислите обаче, пожеланията на цесекарите ,за това, те да останат още доста време при нас са еднозначни .
Гонзо- откак се върна на "герена" хората се чудят какво да си мислят .Сигурно ще попитате защо ?...ами още като играч имаше не малка роля в отпадането от бате борисов . Въпреки нареждането на вуцов , дузпата да се изпълни от хичо , тоя си взе сам топката и всички знаете какво стана .Не искам да се хващам за самата дузпа , а просто да наблегна на факта , че той още тогава се е мислел за светая светих ,не изпълнявайки треньорските указания , а съдбата не прощава и Левски загуби . На реванша пак същата работа, наведе се в последния момент и излъга вратаря .
След бате дойде момента в който стана спортно-тех директор .Споменавайки този факт , съм длъжен да спомена отново за казанската криза , защото и той е вътре в играта .Нека обясни на хората как така спортния директор си пуска 4 от титулярите точно преди най-важния мач от първенството да пътуват незнайно накъде , нека обясни и защо извадиха бардон от групата с което станаха 5 човека .
След казан , дойде момента в който заради собственото си себелюбие ,тоя забави уволнението на достанич поне с 2 месеца , от което Левски пострада и за пореден път не успя да стане шампион ,тук даже няма и да спомена за жилина или пък дебърцен.
От този момент насетне червените от панчарево усетиха , че на "герена" имат техен човек в лицето на тара и един малоумник , който не става за нищо , а всяко негово действие е в ущърб на сините ,та започнаха леко по леко да ни пожелават тези да илядат на "герена "
Поотмина малко време и се назначи Ясен .Той трябваше да е новия треньор на Левски , но дали ? ...ами естествено , че НЕ . Господина гонзо пак реши да се прави на светая светих и докато тара уговаряше за пореден път реанимацията на цска на летището в швайцария , малоумния гонзо беше принуден да излиза за пореден път пред медиите и да ни обяснява , колко е млад отбора и как Левски щял да мачка навсякъде .Да , Левски мачкаше ........гроздето.
Това беше и реално момента в който ТАРА и говньо станаха новите любимци на червените фенове . Дори си мисля , че ако гонзо по някаква ирония на съдбата облече червения екип , онези ще му ръкопляскат забравяйки тези 15 гола които е вкарал в тяхната врата .
За търнава , черно море и т.н изобщо няма да си хабя думите , няма слисъл !
Дойде и момента да ви попитам нещо господа левскари . 15 гола във вратата на панчарево не са ли твърде ниска цена , че да търпим 3 години ,некадърността на този човек съчетана с манията му за слава ? Помислете само колко загуби Левски от присъствието на тия двамата (горепосочените)
Каквото и да си помислите обаче, пожеланията на цесекарите ,за това, те да останат още доста време при нас са еднозначни .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
За да не бъда голословен , ще копирам някой неща събрани от различните форуми :
агента и доцента - завинаги в лефски!
Гонзу е обещал нови 2 калъфки на баткоф и 6 място! С 8-и клас, и това е успех. Ха честито говеда с поредната легенда!
NE BARAITE INGINERA,GOVEDA.TARNAVA FOREVER.BATKOF FOREVER.BRAVO LEFSKI,OTNOVO VESELISH BULGARIA.
Ццц този голям черен Паломино как развъртя Рисп и насили младия Пламен Гола беше малко в стил Гунди на Уембли, ама в се случи в официален мач, на по-голяма скорост и с по-голяма мощ Аз смятам, че инженера трябва да остане обаче.
Не мисля, че загубата в Търнава ни тежи.
=================
Не загубата тежи, вие сте свикнали да ви любят в Европа. Ти им тежиш Гонзи ,ти тъпич!
И не спирай да даваш интервюта Гонзич, не спирай да ни забавляваш!
Гонзу е обещал нови 2 калъфки на баткоф и 6 място! С 8-и клас, и това е успех. Ха честито говеда с поредната легенда!
NE BARAITE INGINERA,GOVEDA.TARNAVA FOREVER.BATKOF FOREVER.BRAVO LEFSKI,OTNOVO VESELISH BULGARIA.
Ццц този голям черен Паломино как развъртя Рисп и насили младия Пламен Гола беше малко в стил Гунди на Уембли, ама в се случи в официален мач, на по-голяма скорост и с по-голяма мощ Аз смятам, че инженера трябва да остане обаче.
=================
Не загубата тежи, вие сте свикнали да ви любят в Европа. Ти им тежиш Гонзи ,ти тъпич!
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
-
Бедата не е в лошите резултати ...
Бедата е, че докато ни е такава ИГРАТА, резултатите ще са си такива, каквито са към момента.
Бедата е, че докато ни е такава ИГРАТА, резултатите ще са си такива, каквито са към момента.
zlobul написа:За да не бъда голословен , ще копирам някой неща събрани от различните форуми :
=================
Не мога да не ти го призная пич, ти ме разсмя от сърце. А колкото до Борат и Гонзо, за никой не е добре тези двамата, а и някои други около тях да останат. Ако има силни, но наистина силни (а не съдийски отбори като Литекс) футбола в България ще се оправи.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
Представям си ,как само се подхилкват Ясен,Достанич,Боримиров,Сираков,Кокала и Вили
UltraBlue написа:Писах го след мача с Търнава, ще го напиша и сега... Левски има крещяща нужда Наско Сираков незабавно да се върне в клуба и цялата спортно-техническа власт да бъде дадена в негови ръцеВсичко друго в този момента е обречено на провал...
Айде, айде, не ме занимавай само с този охотник - бракониер.
Друго не побира ли онова над раменете ти.
NO MERCY написа:Не мога да разбера БАТКОВ, какво още иска да се случи за да махне гонзо.В други години сменяше треньори само след един мач,смени кокала при положение,че ни направи шампиони,смени овчата глава след една загуба а сега държи гонзо тъпото да ни съсипва нервите
Пич аз не съм сигурен дали е стигнал до осми клас!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Gonzi_407 написа:NO MERCY написа:Не мога да разбера БАТКОВ, какво още иска да се случи за да махне гонзо.В други години сменяше треньори само след един мач,смени кокала при положение,че ни направи шампиони,смени овчата глава след една загуба а сега държи гонзо тъпото да ни съсипва нервите
Пич аз не съм сигурен дали е стигнал до осми клас!
Ами гонзо се оказва последната "легенда" на клуба зад която борат може да се скрие .
Последна , но изглежда и най продажна , защото още след казанската афера , ако не беше застанал зад батков , най вероятно адвоката сега , щеше да е история , но гонзо му "легна" .Писах го и тогава , но никой не реагира.
Както и да е , за мен лично , гонзо ме дразни и дори их казал , че почвам да го ненавиждам .Тоя не е нито мъж , нито нищо , просто поредния паразит .Тоя ни навреди точно толкова колкото и борат . Да се маха , НЕКАДЪРНИКА