Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2011 23:41

blue avalanche написа:Все някога трябваше да се случи и да загубим във Варна!Е,добре,случи се сега.
ПП.С Калво щяхме да изглеждаме по друг начин!
А Спортинг падат на собствен терен от Олянензе.Те какво да кажат?

Със сигурност в Португалия това няма да е национална трагедия 8-)

Калво го излъгахте, че ще играе в ЛЕ.Сега не очаквайте от него чудеса 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 авг 2011 23:41

Не знам те какво трябва да кажат,но знам какво трябва да кажем ние!Незабавна оставка на Гонзо и да се намира някой читав треньор!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 авг 2011 23:46

Аз по-отчаян не съм бил откакто гледам футбол (2002 година) - и за Левски и за българския футбол като цяло. По-слаб Левски не съм виждал. По-слаб национален не съм виждал. АБСОЛЮТНА ТРАГЕДИЯ. Мисля си, че в близките 10-15 години няма да се оправим, само се надявам да не са повече.
Само Левски!

kilobane

Мнениеот kilobane » 14 авг 2011 00:47

Какво плюете по Гонзо,отбор не се прави за месец -два....нека мине есенния дял и тогава да правим равносметка!
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 авг 2011 01:13

Ужас! Трагедия! Както повече от вас, така и аз днес видях безобразен ЛЕВСКИ! Видях как любимият ми тим не сътвори едно чисто голово положение за 94 мин! :oops: Най-лошото е, че това ни е играта четвърти пореден мач! :oops: Арс му чух името 3 пъти за 90 мин! Цветков освен с гола от статично положение с друго не се запомни, Иво Иванов, горкият цял мач не можа да се осъзнае, Тодор Христов нищо не игра, Башлиев тотално неориентиран :oops: Да не говорим как беше преодолян Старокин за третия гол :oops: Ясно ми беше още от контролите какво ще играем тази година! За съжаление прогнозите ми се сбъднаха :oops:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 авг 2011 01:15

Радостта ма феновете на Черно море след успеха над Левски с 3:1 бе помрачена. Повече от част след края на срещата в морската столица, когато страстите след мача са били утихнали, група ултраси на Левски влизат в заведение "Мираж”, което е в непосредствена близост до стадион "Тича” и нападат група празнуващи успеха варненци. 7-8 фенове на Черно море са били намушкани с ножове по няколко пъти в гърба, а момичетата от компанията, която се е черпила за победата са бити с гаечни ключове.

"Имах злата участ да бъда в спешното в този момент. Тъкмо от там се прибирам. Две момичета са бая пострадали, едната е със спукана глава правиха и рентгенова снимка. Другата изглеждаше по-добре. Няколко намушкани имаше в областта на гърба и гърдите. Един с разцепена глава и намушкване в гърдите. Ножовете са били малометражки защото намушкванията бяха плитки. Имаше и малко левскари и една левскарка отвън които също бяха пострадали. По едно време дойдоха фенове на Черно море и се опитаха да ги бият, ама имаше вече доста охранители”, каза очевидец на случилото се в Спешния център във Варна.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 авг 2011 01:19

Долу ръцете от Гонзи :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 авг 2011 08:53

Кашчей написа:
L_Messi написа:Кашчей,
И в УЕФА ли задкулисните игри на Сираков помогнаха да постигнем успехи? Пък и тук не става дума само за постигнатите резултати (доколкото разбирам за теб те са плод на "добро стечение на обстоятелствата"), а и за играта, която показвахме тогава и която беше на доста по-добро ниво от тази на останалите отбори у нас. И не само - тогава спокойно можехме да се надиграваме със средняци от Италия, Германия, Франция, както и водещите отбори от страни като Румъния (визирам Динамо Б, които тогава бяха доста силен отбор и ако не беше Левски, можеха да стигнат далеч, както сънародниците си от Стяуа и Рапид в тогавашното издание на УЕФА Къп).

Сладур...Ако онзи незабравим успех беше по същите правила, като от последните три години-Браво!Че вие кога сте играли свястно като гости в ЕКТ?Тогава играхте 5 мача-3 домакински и 2 като гости.Ако беше обратното...Нали се вижда сега, когато е на разменено гостуване.

Имаш нещо да кажеш за гостуванията на Артмедия, Удинезе, Шалке 04 и Киево ли ?? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Reckless

Мнениеот Reckless » 14 авг 2011 09:25

Гонзо си е супер треньор, оставете го да си работи човека, скоро ще ви докаже, че не е случаен треньор !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 авг 2011 10:00

Играчите били се разнасяли като мърди, играчите, нищо не играели ... Играчите бъркали, играчите нямали класа ... Тоя как играл, оня що така играл ... и т.н. дрън-дрън глупости !
Кой е отговорен за това ???
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”