Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Re: няма да стъпим на джамията!!!

Мнениеот Yobs1912 » 08 юни 2009 19:58

fungus написа:
Yobs1912 написа:дано утре в декларацията пише :
ТОВА БЕШЕ ЕДНА ГОЛЯМА ШЕГА,ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ БУЛТРАСИ НА МАЧА ДА ЗАЩИТИМ ЧЕСТТА СИ,ДА СИ ВЪРНЕМ ПЛОВДИВ !

кога пловдив е бил на друг? и защо трябва да се доказваме пред буферите? прост мач, по времето на последните три на лаута полудявах да гледам как нашите пак се разкарват по терена.

добре ама айде кажи си ся не ти ли се иска да ги ударим на лайнута пред 3000 бултраси ?

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 08 юни 2009 20:07

и следващия сезон да ни лашкат всички други ? голямата работа,че сме ги били.

разберете... има по-важни работи от това да се доказваме пред буферите... Всички знаят кой е Ботев Пловдив и кои са му феновете. С едно викане или без срещу селския е все тая. Ние трябва да показваме колко е силна нашата позиция и то чрез неща,които ни е най-трудно да правим- да не подкрепяме тогава, когато най-много искаме да сме там. Вид саможертва в името на по-светло бъдеще, когато лаута няма да ни стига и ще ходим с хиляди из цялата страна!!!

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 08 юни 2009 20:08

пълна анархия ;) .фенклубовете няма да ходят на мача.тези фенове които не са към фенклубовете искатда ходят/не всички/,и какво става,все някой ще отиде в този сектор и картинката ще е смешна!или ходим или никой в сектора за гости!
Изображение

Охльо-Бохльо

Мнениеот Охльо-Бохльо » 08 юни 2009 20:18

А бе, жълтури прости, вие вярвате ли си, че няма да ходите на мача?Само плямпате.Колкото извадихте отбора толкова и няма да идете на мач.Признайте си, че просто напълнихте гащите.Хайде като дойде съботата да видим дали няма да сте на Лаута.Бахти нещастниците майна.Вие не сте мъже, а чакате футболистите ви да бъдат такива.Нямам думи.

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 08 юни 2009 20:21

Абе прочетох първите постове и не вярвам на очите си :o Абе хора,абе фен клубове,абе има ли нещо което да мърда в сивите ви вещества :evil: Кой от вас футболни меценати ще ми даде логично обяснение,защо да бойкотираме мача :?: Не приемам клишета от сорта на "медиите ще го отразят","да накажем к.у.р.в.и.т.е,че паднаха от Вихрен",ДА ПРЪДНЕМ НА Х.У.Я НА селския,ЧЕ НЕ СМЕ НА СТАДИОНА И НЕ ПОДКРЕПЯМЕ БОТЕВ ПД. :evil: :evil: :evil:
Знам,че сега много форумни бойци ще изригнат,но нека го направят след като са дали лолгичен отговор!!!
А преди това да ви кажа ЛОГИЧЕН ОТГОВОР НЯМА има само интереси!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна от kamenitza на 08 юни 2009 20:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 юни 2009 20:27

За мен лично има една единствена ЦЕЛ-МИТЬО ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не ме интересуват дербита,мухльовците събрани от митю и всичко останало!

П.п.Да ме извиняват приятелите локомотивци ама има МНОГО ПРОСТИ БУФЕРИ.БАХТИ КОМПЛЕКСАРИТЕ ,БАХТИ НЕЩАСНИЦИТЕ!

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 08 юни 2009 20:32

PLOVDIV PEE 1912 написа:За мен лично има една единствена ЦЕЛ-МИТЬО ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не ме интересуват дербита,мухльовците събрани от митю и всичко останало!

П.п.Да ме извиняват приятелите локомотивци ама има МНОГО ПРОСТИ БУФЕРИ.БАХТИ КОМПЛЕКСАРИТЕ ,БАХТИ НЕЩАСНИЦИТЕ!

И аз съм за това,но с какво това,че няма да подкрепим отбора ще помогне да махнем селския :?:

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: мите митее мите..

Мнениеот Yellow major » 08 юни 2009 20:36

На 60 да бъде с просешка тояга тази селска пръчка!!!!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 юни 2009 20:39

kamenitza написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:За мен лично има една единствена ЦЕЛ-МИТЬО ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не ме интересуват дербита,мухльовците събрани от митю и всичко останало!

И аз съм за това,но с какво това,че няма да подкрепим отбора ще помогне да махнем селския :?:

Мисля ,че трябва да излезнем от обичайното си поведение за да покажем нетърпимоста си към положението в отбора.Изобщо нямам намерение да подкрепям ПУТКИТЕ НА СЕЛЯНИНА!Това не е моя БОТЕВ ПЛОВДИВ!
За това вместо да си гледам бизнеса и семейството хода по протести и съм готов и на по драстични мерки,нищо ,че ми мина времето.ПРЕЗ КУРА МИ Е ЗА ТОЗИ МАЧ!

ЗА МЕН ИМА ЕДНА ЦЕЛ ......искам си нашия Ботев,не зборището на селяндура!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: мите митее мите..

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 юни 2009 20:41

Да ,той не трябва да умира,трябва да живее в мъка,болка и нещастие.

Върни се в “Архив”