Янис Зику- перла в короната на ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

beast
Контакти:

Re: Янис Зику- перла в короната на ЦСКА !

Мнениеот beast » 14 авг 2011 00:42

Страхотен футболист е Зику и го доказва 3 мача и 3 гола ... като магьосник е с топка в крака ... пас, поглед върху играта , страхотен отсечен удар, просто страхотен футболист ... единствено не е силен във фаза защита, но пък за сметка на това в нападение той и Платини могат да вземат брилянтни решения и да ги направят с такива отигравания... определено перлата в короната на ЦСКА ... САМО ЦСКА !

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Зику напредва, както и ЦСКА

Мнениеот danko_sot » 14 авг 2011 10:33

Снощи ЦСКА изигра най-добрият си мач от началото на сезона. Видях доста добри неща в отбора, естествено имаше и пропуски. Първото полувреме беше най-качественото изиграно от отбора до този момент, поне в официалните мачове. През началото на втората част имаше срив в отбора, топката трудно се изнасяше. Играчите постоянно бъркаха при изнасянето на кълбото, притискани и от Акулите. Тогава изглеждаше дори сякаш Черноморец са по-свежият отбор и по-добре физически подготвен. Радостното е, че момчетата успяха да се стегнат и да притиснат съперника в оставащите минути до края на срещата.
Сега малко за моя любимец Зико. В действителност вчера изигра най-добрия си мач за ЦСКА, но има още доста да се желае от играта му. Вчера видях повече желание в него за игра, връщаше се по-назад по терена. В голяма част от мача румънецът се дублираше с Делев на крилото. От там Зико поемаше топката и имаше повече време за пас след това. Делев пък си играеше като втори нападател в тези моменти, както е свикнал от миналия сезон. Зико ми се видя вчера и в по-добра физическа форма, което е огромен плюс за неговата игра. Не мога да не отболежа и гола, който отбеляза. Беше на точното място, в точния момент и направи клиничен завършек- точно такъв какъвто се иска от играч с неговата класа, репутация и не на последно място заплата. Резервите ми към неговата игра продължават да бъдат от недостатъчната преса и настойчивост във фаза защита, няколко елементарно сгрешени паса и то в нашата половина, които доведоха до опасни ситуации пред нашата врата. Да се надяваме, че срещу Стяуа вече ще играе на 100 процента. Тези играчи, които изпълняват по плеймейкърски функции са особен тип чешити. И Маркос беше такъв, и Дарко е такъв в Левски... Оптимист съм за Стяуа, защото се вижда, че отборът вече е в добро състояние. Да се надяваме, че и късметът ще бъде с нас
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

5kov,5rov
Контакти:

Re: Зику напредва, както и ЦСКА

Мнениеот 5kov,5rov » 14 авг 2011 11:53

danko_sot написа:Снощи ЦСКА изигра най-добрият си мач от началото на сезона. Видях доста добри неща в отбора, естествено имаше и пропуски. Първото полувреме беше най-качественото изиграно от отбора до този момент, поне в официалните мачове. През началото на втората част имаше срив в отбора, топката трудно се изнасяше. Играчите постоянно бъркаха при изнасянето на кълбото, притискани и от Акулите. Тогава изглеждаше дори сякаш Черноморец са по-свежият отбор и по-добре физически подготвен. Радостното е, че момчетата успяха да се стегнат и да притиснат съперника в оставащите минути до края на срещата.
Сега малко за моя любимец Зико. В действителност вчера изигра най-добрия си мач за ЦСКА, но има още доста да се желае от играта му. Вчера видях повече желание в него за игра, връщаше се по-назад по терена. В голяма част от мача румънецът се дублираше с Делев на крилото. От там Зико поемаше топката и имаше повече време за пас след това. Делев пък си играеше като втори нападател в тези моменти, както е свикнал от миналия сезон. Зико ми се видя вчера и в по-добра физическа форма, което е огромен плюс за неговата игра. Не мога да не отболежа и гола, който отбеляза. Беше на точното място, в точния момент и направи клиничен завършек- точно такъв какъвто се иска от играч с неговата класа, репутация и не на последно място заплата. Резервите ми към неговата игра продължават да бъдат от недостатъчната преса и настойчивост във фаза защита, няколко елементарно сгрешени паса и то в нашата половина, които доведоха до опасни ситуации пред нашата врата. Да се надяваме, че срещу Стяуа вече ще играе на 100 процента. Тези играчи, които изпълняват по плеймейкърски функции са особен тип чешити. И Маркос беше такъв, и Дарко е такъв в Левски... Оптимист съм за Стяуа, защото се вижда, че отборът вече е в добро състояние. Да се надяваме, че и късметът ще бъде с нас

Зику определено е подобрил играта си и според мен. В мача с Литекс го нямаше никакъв в защита. Сега поне се връща, старае се. С Литекс много грешеше отпред; и сега греши, но определено започна да се сработва с отбора и вече започва да си проличава класата му. Тича повече и е в по-добро физическо състояние. Дано продължава с този прогрес.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Янис Зику- перла в короната на ЦСКА !

Мнениеот cska_90 » 14 авг 2011 14:37

A бе с неговото лигаване по-добре изобщо да не се връща!!Секи мач лъже пред наказателното-и греши-в контролите така ни вкараха,вчера пак с негова грешка стана единственото положение на гостите!! ;) ;) Много високомерно и лигаво играе-иначе е класа!
Изображение

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Зику за Стяуа: Тези са ми абонати

Мнениеот pampi » 15 авг 2011 18:18

Румънската звезда на ЦСКА Янис Зику, който не спира да бележи голове с червената фланелка откакто акостира на "Армията", обяви, че армейците със сигурност ще отстранят Стяуа в предстоящия сблъсък между двата тима за влизане в групите на Лига Европа и посъветва шефовете си да не се тревожат за крайния победител.

Предвид важността на предстоящите две срещи, Зику решил да разведри обстановката. На въпрос на собствениците как е и готов ли е за мачовете срещу Стяуа, звездата на червените заявил: "Спокойно, шефе, бием Стяуа."

Последвал въпрос откъде е толкова сигурен, на което румънецът без да се притеснява изстрелял: "Тези са ми абонати. Вкарвам им където ги срещна."

Както е известно, в Румъния вече на няколко пъти обявиха, че разковничето за успех на Стяуа срещу ЦСКА е опазването на Зику. Според специалистите в северната ни съседка, ако техният тим неутрализира звездата на червените, победата е гарантирана.
[offtopic]SPORT1.BG[/offtopic]
На този момък ли се присмиваха някои господа, че бил дебел? Защо сега мълчат? ;)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Re: Зику за Стяуа: Тези са ми абонати

Мнениеот evgenimilenov » 15 авг 2011 18:29

pampi написа:Румънската звезда на ЦСКА Янис Зику, който не спира да бележи голове с червената фланелка откакто акостира на "Армията", обяви, че армейците със сигурност ще отстранят Стяуа в предстоящия сблъсък между двата тима за влизане в групите на Лига Европа и посъветва шефовете си да не се тревожат за крайния победител.

Предвид важността на предстоящите две срещи, Зику решил да разведри обстановката. На въпрос на собствениците как е и готов ли е за мачовете срещу Стяуа, звездата на червените заявил: "Спокойно, шефе, бием Стяуа."

Последвал въпрос откъде е толкова сигурен, на което румънецът без да се притеснява изстрелял: "Тези са ми абонати. Вкарвам им където ги срещна."

Както е известно, в Румъния вече на няколко пъти обявиха, че разковничето за успех на Стяуа срещу ЦСКА е опазването на Зику. Според специалистите в северната ни съседка, ако техният тим неутрализира звездата на червените, победата е гарантирана.
[offtopic]SPORT1.BG[/offtopic]
На този момък ли се присмиваха някои господа, че бил дебел? Защо сега мълчат? ;)

Защото може би няма как да сме ти влезли в главата и да те знаем какви глупави теми пишеш ..... може би заради това - кой знае ? Зику е ДЕБЕЛ ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Michael Owen
Контакти:

Мнениеот Michael Owen » 15 авг 2011 18:36

Левскар съм обаче не знам защо румънчето ме кефи много :) :lol: дано Цска ги смачка мамалигите. ;)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 15 авг 2011 18:41

evgenimilenov написа:
Защото може би няма как да сме ти влезли в главата и да те знаем какви глупави теми пишеш ..... може би заради това - кой знае ? Зику е ДЕБЕЛ ! :mrgreen:

За него значи ставало дума. Дебел, пък три официални мача - 4 гола (за мача с Черноморец реално броим два). Бре, ами до 11 кръг има много време, ако вземе да отслабне...Мале, на оня шведски тролей, жална му майка. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 15 авг 2011 18:48

pampi написа:
evgenimilenov написа:

За него значи ставало дума. Дебел, пък три официални мача - 4 гола (за мача с Черноморец реално броим два). Бре, ами до 11 кръг има много време, ако вземе да отслабне...Мале, на оня шведски тролей, жална му майка. 8-)

Мо е дебел ма мрежата яко ще се опъне ХАХАХАХАХ :lol: :lol:
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 15 авг 2011 18:54

Ще видим дали си платил абонамента :lol:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Върни се в “Архив”